Új hozzászólás Aktív témák

  • syl5

    őstag

    Na, a biciklivel vigyázni!
    Én tavaly nyáron 1600 körül tekertem, napi 2x10-et melóba, meg haza, meg az egyebek. Jó, mert addig se kell tömegközlekedni, de rohadtul visz mindent, legfőképpen izmot!!! Kockák nemigazán voltak a hasamon, simán csak lapos volt, de rohadt vékony lett a felsőtestem. Nyár végén realizáltam, hogy hogy nézek ki, és idén nyáron semmi pénzért nem fogok rendszeresen biciklivel melóba járni... Nagyon max egyszer-egyszer egy héten.
    Pedig tömtem magam kajával, 5-6 g ch tskg, fehérrizs, csöcs, egész tojás, banán, kenyér, mogyoró, alma minden "szar".
    Én amint felülök a bringára, beletekerek kettőt, máris 130 a pulzusom, amikor jöttem fel a hegyre nem is csodálom, hogy égette az izmokat, és át se mozgat úgy mint a gyaloglás.
    Én amondó vagyok, én már megtanultam, hogy úgyse fogod tudni megspórolni a melót, nem fogod letudni a reggeli betekeréssel a zsírégetést, már csak azért sem, mert állandóan meg kell állni a lámpáknál. Túl magas is a pulzus, délután meg csak abszolút fárasztás, mert addigra már full be vagy töltve ch-val. Nincs mese fel kell kelni reggel 6-kor és begyalogolni melóba, meg hétvégente is reggel lenyomni az aerobot, ez működik. És mióta ezt csinálom nemhogy fáradt vagyok, hanem sokkal élénkebb, ellentétben a biciklizéssel. Jó dolog, életérzés, meg újra fiatalnak érzi magát az ember, de csak a mutánsoknak jó testépítés szempontjából.

    Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

Új hozzászólás Aktív témák