Új hozzászólás Aktív témák

  • Woodslave

    nagyúr

    nem tudom Shadowbullon kívül ki kötelezte el még magát a CBL (carb back loading) mellett. Őszintén szólva számomra is kényelmes, bár hétvégén reggel edzek, szóval nem tudom követni teljesen.

    Na szóval Kiefer apánk kijött egy "röpirattal" a tökéletes edzés utáni protokoll témájában (lelövöm a poént előre, ehhez sikerült egy új kiegészítő formulát is készítenie - úgy néz ki a 100 dodós könyv már nem fogy annyira és még a 2.0 verziót előtt kell némi lovetta)

    Gondoltam megosztom veletek. A CBL alapjaival tisztában vagyunk nem pazarlom az időt, aki még nem hallott róla az kapja be. ;] (nem olvassa figyelmesen a topicot így nem érdemli meg a tudást)

    Tehát a lényeg: - edzés után 1 óráig semmi csak víz. (ez szembeköpi a dogmát, de ezt már megszoktuk Kiefertől)

    - egy óra elteltével kell egy óriási, de rövid ideig tartó izulincsúcsot produkálni, természetesen felesleges szénhidrátok nélkül, szóval az olcsójánosok akik azt hitték ehhez a 400 forintos szőlőcukor jó lesz, csalódnak, mert ehhez kell a csodaformula, melynek elemeit gondolom egyesével is össze lehet szedegetni, de azért így kényelmesebb :D

    Aki otthon akarja elkészíteni, bár a szükséges mennyiségek gondolom titkosak (proprietary blend, ahogy a kedvenc kiegészítődön olvashatod) ezeket kell beszereznie: (néhol magyarítom, néhol nem)
    * leucin
    * 4-hydroxyisoleucin (görögszéna kivonatból)
    * Protein enzimek nevezetesen pankreatin, papain és protease
    * trehalóz
    * Glycyrrhiza foetida - ez talán valami édesgyökér változat

    na hajrá, aki még nem izmos tegyen egy próbát :R ;] :D

    magam részéről amúgy az edzés után 1 óráig nem eszek részt látom megvalósíthatónak, nem tudom ez mennyit fog segíteni :C

    [ Szerkesztve ]

    "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Új hozzászólás Aktív témák