Új hozzászólás Aktív témák

  • userxy

    őstag

    válasz Unsign #51596 üzenetére

    Míg a kaját helyre nem teszi az ember és egyszer nem áll neki számolni és azt fixen hónapokig tartani addig akár fejen állva pöröghet a kondiba és a kislábujjával emelgetheti a súlyokat akkor se lesz meg a kívánt eredmény.
    Ezért van az, hogy a konditermek 90%-a sír rí, hogy nem fejlődik nincs eredmény. Bezzeg a Pista milyen kemény biztos a KOX miatt.

    Az embereknek olyan silány hozzáállása van az egészhez.

    egyik eddz mint a bolond de nem látszik mert lófaszul kajál.
    A másik jól kajál kicsit eddz rajta vmi látszik.
    Vki jól csinálja azon meg is látszik.
    És van aki szarul csinálja és koxol az lehet jól néz ki de, vagy 10 év mulva beledöglik, vagy abba hagyja és ugyse tartja amit elért.

    Ebben csak az a szomorú, hogy ez emberek csak mutogatni szeretnek. Tükörbe nem néznek és nem gondolkodnak el azon, hogy esetleg ők a hülyék.

    Ha vki akar tenni magáért az nem diploma és nem végzettség kérdése szimplán csak akarat és elkötelezettség kell.

    És ki nem szarja le hogy vki 8 általánossal pattan ki vagy diplomával. A diplomásnak kéne jobban kinézni elméletileg annak van esze hozzá.
    És pont neki nem kéne beletörödni abba hogy székbe görnyed egész nap ráadásul neki van pénze egészségesen és minőségin kajálni. Ideje meg mindenkinek arra van amire akar. Ha GDP növelés mellett azt mondja vki hoyg nincs ideje akkor ő nem akar jobban kinézni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák