Hirdetés
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
userxy
őstag
válasz HussarF #137478 üzenetére
Alfa jts benzin motorjairól jót még nem talaltam a neten. A v6ra mondják , hogy nem rossz, de GM motor és macera az alkatrész. A megane 3 rs meg azért van a serpenyőbe mert nekem tetszik és a motorjára sincs panasz. Illetve a kategóriájában a legjobb kis utcai sport autó.
-
userxy
őstag
válasz bigmasterg #137441 üzenetére
Ezen indokok miatt is van bent a pakliba az rs megane. Az alfa brera nagyon tetszik de benzinbe kizárt, hogy alfát vegyek. A megane egy kicsit kevéssé tetszik ellenben több érv szól a 2 literes turbo motor mellett.
-
userxy
őstag
válasz whitezo88 #130970 üzenetére
-70 kgos súlycsoport akkor akár be is veheti a f-szt és el is kapálhatja magát az erőemelő versenyeken
Köszönjük az észrevételt.
Ja és csakhogy építő is legyen. Mezítláb igen stabilan lehet felhúzni. Jobb mint egy bóvli edzőcipő ami nem arra van kitalálva. Azért mert valami elsőre szerinted nem jó döntés még attól lehet az.
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
válasz aelod #124386 üzenetére
Nem akarom Angel-t védeni, de aki lusta normálisan beállítani a fészbukját az ne csodálkozzon, hogy bármilyen képe felkerül nyilvános fórumba.
Illetve ami nyilvánosan fent van a fészen azzal én hozzájárulok, hogy mások szabadon megosszák, akárhol.Ez van ilyen az internet.
Mindenki maga szabályozza, hogy, mit rak fel és hogyan állítja be a láthatóságot.
-
userxy
őstag
Érdekes, nem tudom mennyire jól kivitelezett tanulmány.
-
userxy
őstag
válasz tamaskabacsi #123375 üzenetére
Tanácsok:
1, Ne trollkodj.
2, Hiába mondod, hogy jól kajálsz, biztos lehetsz benne, hogy szarul kajálsz.
3, Azt hiszed, hogy jól edzel, tévedsz biztos lehetsz benne, hogy szarul edzel.ja és
4, max a 90 kilós csajt nyomod te fekve 4x10be.Ja és hogy megspóroljam, hogy úgyis megkérded.
2, Ha jól kajálnál nem itt kérdeznél. Mert akkor már az itt levőket okíthatnád.
3, 3 hónapos edzés múlttal senki sem edz jól, mert még a saját testének a reakcióit sem ismeri.
4, Azért nem hiszi el senki, mert ha tényleg menne te lennél az első aki beakarná nekünk bizonyítani egy videoval.
1, az előbb felsoroltak miatt -
userxy
őstag
-
userxy
őstag
-
userxy
őstag
válasz kolosanyi #115937 üzenetére
Ne a világvégére járjatok edzeni
Költői kérdés:
Miért hiszi minden zsíros ember, hogy ha ő lefogy majd izmos is lesz?
Ez kábé olyan, hogy erős a csontom azért vagyok nehéz.
Angelnek is azért van 52-es karja mert a vastag csonton van az izom és alig csíphető zsír réteg
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
válasz Csak1valaki #115807 üzenetére
Azért ha van reális önképe az embernek és némi hozzá értése akkor rájön, hogy 170/64 akkor nevezhető valaminek ha kb 8-10% tzs-vel párosul
5 percig szerkeszteni tudod a hsz-d. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
Azért csak halkan jegyzem meg, hogy 170 magasan és 64 kilóval is lehet villantani egy nem szégyelni való formát.
(#115806) Alpachino Igen azon.
Azért is kár lovagolni a számokon. Képet kell felrakni aztán ennyi az egész. Kép nélkül nincs értelme ebben a topicban, bárkit kritizálni és észt osztani
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
válasz Angel2014 #115738 üzenetére
Ki a faszt érdekel, hogy kinek hanyas a karja és hány kiló ha egyszer jól néz ki az összkép.
A legnagyobb baj az hogy te jössz itt a számaiddal mellé meg beraksz egy olyan képet magadról ahol úgy nézel ki mint akinek köze nincs a sporthoz. Sőt még az egészséges ember kinézethez sincs közöd.
Hirdeted szándékosan az elhízott zsíros tested.Ráadásul számtalanszor hiteltelenítetted már el magad ilyen olyan dolgokkal.
Koxos bohócokhoz hasonlítod a hobbi naturál testépítőket.
És még csodálkozol, hogy rajtad röhög a topic.
Neked tuti az a fétised, hogy szereted ha kiröhögnek. Hát kinek mi.
-
userxy
őstag
válasz Woodslave #115246 üzenetére
Nem erről szól az egész.
Ha akarom így is ha akarom úgy is meglehet közelíteni. Persze az emberek 99%ban kötekedve közelíti. Főleg a gyúrósok.
Én nem vagyok vega. De elismerem, hogy veganként is teljesen jól működik.
Haver is úgy lett vega, hogy a létező összes gyúrós étkezést végig próbálta. Az elmúlt években. Eredményesen.
Ezek után döntött úgy,hogy vegan lesz. írt is a fészbukon erről egy cikket. Érdemes elolvasni.
-
userxy
őstag
válasz kolosanyi #115196 üzenetére
Az a baj Sanyi mester, hogy olyat akarsz elérni amit a tested lekorlátol.
115 kiló vagy. Fogyj be 100 kiló köré és a kisebb izomtömeg is jól néz ki.
Bánatnak akarod erőltetni a nagyobb súlyokat amikor rendszeresen lerokkansz bele.....
Fuss még a falnak egy párszor aztán majd a sebésznek mondhatod, hogy de legalább megvolt a 200-as guggolás.
Combfeszítő gép nagy súllyal
Hajlító gép nagysúllyal
20 ismétléses előlguggolás
Kitörés
Lábtoló magas ismétléssel
Pinatárogató szét
Pinatárogató összeHa ezzel nem tudod megedzeni a combod hagyd fel az edzést.
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
válasz FrankMonzano #114516 üzenetére
Myprotein benne van majdnem minden 5. hsz-ban Csak a scitec is. Biotech is.
Kell ennél több változat? olcsók jók és még finomak is.
Nem ezen fog úgyse múlni a forma. Bezzeg étrendet nem sokan raknak be vagy hogy ki milyen étrenddel akarja tolni, hogy jó forma legyen
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
válasz FrankMonzano #114482 üzenetére
Baszki ... Ha tudod, hogy most volt terítéken 100 féleképpen leírták ki mit eszik iszik. Akkor mégis mit szeretnél hallani válaszba ?
-
userxy
őstag
Na már egy hónapja megy újra az edzés
Bizakodva állok elébe, kb szerintem dec környékére meglesz a régi forma A lelkesedés töretlen, sőt nőtt is
-
userxy
őstag
válasz Radnix #113648 üzenetére
Ezekkel tisztába vagyok
De egy hülye kollégám elindította a lavinát xD azóta volt már 3 másik kollégám is volt és én vagyok hülyének nézve mi az, hogy nem hiszek benne. Pedig mondtam nekik, hogy inkább adják nekem a pénzt azt elisszuk xD
De egyiknek se tünt fel, hogy az összes tanács az volt, hogy hagyd el a cukrot meg a fehérlisztet xD.
Ja meg vegyél Bach cseppet. 4 különböző embernek ugyanaz a tanács (virágterápiás csepp már ezen is fetrengtem xD)
-
userxy
őstag
Linkeljetek nekem egy biorezonancia vizsgálat mint faszság tanulmányt és ha van biorezonancia mint jóság tanulmányt is
Előre is köszi! (kerestem de nem találtam)
-
userxy
őstag
válasz Radnix #113574 üzenetére
Kibaszottul sok a tudatlan. Most, hogy újra járok edzeni szembesültem, hogy kollégák is vakon vannak a sporttal. Egyik kérdi na Te is majd szeded a porokat? Másik abba hagyod úgyis leengetsz! Harmadik miért nem saját súlyos az sokkal jobb! Na mindegyikkel rövidre kellett zárjam a témát. Mert herótom van már ezekből. És amikor jó szándékból még neki állnék elmagyarázni akkor azt mondják ne oktassam ki őket ők tudják, hogyan megy XD És baszki diplomás emberek
-
-
-
userxy
őstag
válasz kolosanyi #113021 üzenetére
Próbáltam.
Nehéz eltalálni a megfelelő szorítást. Kibaszottul zsibbad tőle a karod. És csak icipici súlyokat bírsz el.
Kb ugyanolyan bedurranást leeht elérni vele mintha beégetnéd 20-30 ismétléssel. Nekem túl macerás volt, nem éri meg a vesződést, edző partner nélkül nem javaslom. -
userxy
őstag
válasz Woodslave #110167 üzenetére
Nem hiszem sőt. Szeretek vitatkozni.
Ha mond valaki valami okosságot és utána olvasva is számomra is helytálló. Akkor én elfogadom, ha valaki bebizonyítja, hogy nem jól tudok valamit.
(#110168) Zola007
Ez is rávilágít egy pár alap problémára rassztól függetlenül. Aránytalan pénz elosztás, önzőség, kapzsiság.
Ezeken kellene kicsit a világnak változtatni nem azon amin a híradó csámcsog.
(#110170) kk831228
Magyarázd már el mi köze a magyar válogatottnak a stadionokhoz? És azok a milliárdok ennek a focicsapatnak miben járult, hozzá a mosatni sikeréhez?
Józan paraszti ésszel gondolkodó ember is betudja látni, hogy nem ezen múlt a mostani sikerünk.
És azt is betudja látni, hogy nem jó a pénz elosztás.
De erről nem a focisták tehetnek. Az ő sikerük mindezektől független. Ha kicsit is gondolkodik az ember.
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
válasz HussarF #110161 üzenetére
Az emberek nyelik a moslékot csak nagyon kevés ember olvas a dolgok után és gondolkodik el, hogy valóban ez -e a fő probléma.
És a legnyomasztóbb az, hogy tényleg szarik rá és nem érdekli. De habzó szájjal ugat, hogy neki van igaza.
Mai világban vitázni nem lehet csak veszekedni. Érvelésről az emberek nagy része hírből sem hallott.[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
válasz Alpachino #110074 üzenetére
Az emberek a kis hazánkban eléggé csak a szélsőségekben tudnak gondolkodni.
Meg érdekes gondolatmenettel vannak emberek megáldva.
Én már lassan ott tartok, hogy semmilyen hétköznapi hírről nem szeretek beszélgetni, mert meglepődök az emberek hozzászólásain.
Kollégáknak feldobtam , hogy na kinézte az osztrák magyar meccset. Erre nem az, hogy jajj de jó végre vmi foci szerűt produkált a csapat. Hanem egyből keverik bele a politikát stadiont és, hogy bezzeg erre van pénz.
És akkor én vagyok hülyének nézve, hogy azt merem mondani, hogy szerencsétlen 20 focistának mi a fasz köze van a stadion építéshez meg a magyar kormány döntéseihez.....
Miért kell ezt a csöpnyi sikert is összemosni olyannal amihez semmi köze nincs.
Na mindegy (csak azért osztottam meg ezt mert a migráns kérdés is pont ilyen a cigány kérdés is és még sok más is.)
Egyszerűen nem tudsz úgy érvelni mellette, hogy valaki ne cáfoljon meg egy hülyeséggel amit ő szívből hisz.
És alapvető komplexebb látás mód nagyon nem megy az embereknek. -
userxy
őstag
válasz Alpachino #109130 üzenetére
Tesa!
Légyszíves, vigyél a hozzászólásodba, némi intelligenciát is.Lehet oltogatni a másikat, de ez már igencsak elmegy személyeskedésbe. Ami nem idevaló. Intézd privátban az ilyen kirohanásaidat. Mert senki nem kíváncsi rá, főleg, hogy amit írsz nem helyt álló.
(#109131) Woodslave
Te már a létező összes tanulmányt olvastad neked lehet nem mondana újat
Ettől eltekintve szerintem jó kis könyvDe van olyan itt akinek igen.
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
Húú mi van itt röpködnek a magas szintű okosságok.
Egy igen ismert oldalról letölthető a Tihanyi András - Teljesítményfokozó sporttáplálkozás című könyve.
Ráférne pár emberre egy kis esti olvasmány, hogy legalább picit közelebb jusson az igazsághoz.
De ha bővebben akarna netán akkor is jó a könyv mert rengeteg külföldi tanulmányra hivatkozik
-
userxy
őstag
válasz BÁ Nutrition #108379 üzenetére
78-80 kiló volt ha jól emlékszem a színpadon és 185 cm.
(#108380) kolosanyi
Az a változat nem opció, több okból is de az nem topic téma
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
válasz Woodslave #108377 üzenetére
Hagyd a picsába
Egyél csirkecsecst rizst 1/3
2/3 meg gyümölcs és zöldség orrvérzésig
Én nem tudnék vegan lenni Szeretem a disznótort szeretem a grillezést a szalonna sütést.
Ha megkívánom a kakas pörköltet akkor ha úgyvan lebököm a kakast azt megfőzömÉn nem vagyok állatvédő. Azért van, hogy megegyem.
Az állatmenhelyeket se szeretem. Szerintem nincs értelme. Felesleges pénzkidobás. Bár e nézetem miatt nem vagyok szeretett az állatvédők között.
Ettől eltekintve imádom az állatokat, reális és fenntartható körülmények között.
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
válasz HussarF #108374 üzenetére
Ezért hoztam fel két külön ismerősi körömet.
Az erőemelő vonal akik úgyszint ott voltak Szerencsen tudom mit toltak tolnak, hogy ilyen súlyokat emelgessenek mint a te haverod is.
És tudom vegan haverom mit tett azért a formáért a versenyre és milyen erő párosul mellé.
Na mindegy igazából számomra számunkra édes mindegy.
Peace
-
userxy
őstag
válasz kolosanyi #108363 üzenetére
Figyu én megmondanám ha az lenne mindegyikre van példa baráti ismerősi körbe.
Edzettem 1 éveg koxos teammel (erőemelő brigád) és edzettem vegan barátommal 2 évig. Mindkét versenykészülésénél ott voltam végig. Igen fasza edzéseket toltunk mai napig hiányzik, vele volt jó edzeni
Azok bitang edzések voltak[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
Reggelire verjél be egy rántott húsos zsemlét 2 túrórudival.
Ebédre egyél egy menüt a menzán, olyan főétellel amibe van hús. Meg nyomjál le mellé egy fasza krémest vagy somlóit.
Vacsorára meg nyomjál be egy tányér túrós csuszát.Aztán máris megvan a napi fehérjebeviteled minimum 1,5x-öse.
(#108357) kolosanyi
Terjeszd az igét Sanyi Havernak kell a reklám
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
válasz God Vazzeg #108336 üzenetére
Én örülök neki, hogy nyertek.
-
userxy
őstag
válasz God Vazzeg #108334 üzenetére
Dehogyis negatívság :-D
Szimplán tudom mit esznek, ettek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest