Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz Fred23 #185998 üzenetére

    nem azt mondom hogy sok, vagy keves csak erdekel. mindig ennyit varsz? mas gyakorlatnal is? megnoveli azert az edzes hosszat igy. intenzitas fuggo az biztos. meg izomfuggo is. pl. lehet vadli fel perc utan is terhelheto mar, mas izom meg csak percek mulva. volt most egy jo interju modern wisdomon dr. mike-kal, ha jol emlekszem ebben beszeltek pont errol.
    lab gyakorlatok utan en is sokat varok, de a pulzus miatt is. huzodzkodas utan is tobbet. tobbi gyakorlatban en sztem max. 2 perc korul szoktam atlagosan.

    most megcsinaltam a 2. ilyen alibi mell edzesemet, kb. 2 ismetlessel bukas elott megallok alapon. ez igy nagyon lajti. amugy is ezek a fekvo push gyakorlatok azok. nem csodalom hogy a terembe jaro emberek fekvenyomni meg bicepszezni szeretnek :D zone2 aerobtol is jobban lemerulok.
    de ha 2 oraig nyomkodok akkor se leszek olyan faradt mint 1 sorozat labtol.

    trollon. sorry :DD

    nalam mar elokerult a sor es a raffaelo is. rajottem h 60 kcal egy raffaelo, abbol siman beverek parat meg a kaja utan. 1 g feherje is van benne gratiszban :DDD ha ez az ara a hizasnak, am legyen. de valszeg igy meg ez minden lesz, csak egezseges nem. en keptelen vagyok egezseges kajabol eleget enni. zsirbol nem akarok tobbet, ontom magamba a magvakat, csomo porkoltet eszek meg zsiros kajakat. igaz koleszterinem 2-3 eve meg rendben volt, de akkor lenyegesen kevesebb kcalt vittem be, felek hogy igy magas lesz.

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák