Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Hajrá, hajrá!
Xiaomi 13T
-
DigitXT
nagyúr
Sic transit gloria mundi
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
herion
tag
Micsoda új dizájn kérem szépen
Who Let The Dogs Out?
-
Wolfskin
őstag
Annak idején azért hagytam ott a prohardvert, mert drasztikusan megváltoztatták a megszokott dizájnt (akkor jött be a dinamikusan rikító sárga). Szerettem a logoutban, hogy a kezdetektől a megszokott, kellemes környezet fogadott. Ennek most vége, az agresszív piros a gyászos feketével (mélyszürkével) és a nagy homogén felületekkel teljes arculatváltás... Mint mondjak. Trendi lett. A szó legnegatívabb értelmében.
Sok brandet ismerek, ahol a marketing azzal legitimálja a létét (és magas fizetését), hogy folyamatosan és látványosan megváltoztatja a terméket, bármi, csak ne az legyen ami volt, hisz akkor érzi úgy a user, hogy foglalkoznak vele (és látja a cégvezetés, hogy dolgoznak). Pár és és újra feltalálják a classic dizájnt. Addig is ideje lecserélni a logoutot a prohardvere a gyorsindítóban.
Viszlát és köszi a halakat!
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
8th
addikt
Idővel biztosan megszokom de ez egyszerűen borzalmas. Sokkal jobb volt a régi.
A demokrácia a csőcselék uralma
-
Hogy ne csak a rinya menjen: nekem tetszik, mobilon ezerszer olvashatóbb így, mint eddig.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Fecogame
veterán
Yeyy!
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
MODERÁTOR
Szuper.
20 éve a Prohardveren
-
grizlisandor
addikt
Ha zavart tudtad használni a fórumot a lapcsalád többi oldaláról, ahol pont ugyanígy nézett ki, csak kicsit másabb színösszeállítással.
---
RIP LOGOUT
Mobilon én átszoktam, hogy a mobilarénán keresztül érem el a fórumot, gépről pedig itt.
Gépen meg kell keresni a nekem megfelelő színösszeállítást, most már nincs mese. -
ncc1701
veterán
Nekem nem gyerebe. Fórum eddig is csak a logoutról indulva volt számomra kellemes szinű, karakterű, most ez is megszűnt.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Korrektor
Nekem tetszik, főleg a használhatóság miatt. A design eddig is másodlagos volt
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Azt lehet tudni hogy miért közel azonos a színösszeállítás a gamepoddal? Eddig markánsan különböztek az egyes oldalak színei, a LO a PH-hoz hasonult (hiszen a témák is többségében hasonlóak voltak a nagyon fáradt gőzökön kívül) de mégis jól megkülönböztethető volt.
Az is válasz, hogy nem jutott rá lezsoidő és a határidő miatt fogtál egy templatet
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Amúgy szerintem is jó, és már nagyon ráfért... Szörnyű volt, amikor egy-egy link az újabb felületekről visszarepített az időben a logoutra. Bár én minidig is itcafé-s voltam, de anno s váltáskor kb. ugyanaz a visszás érzés fogott el, mint most itt többeket, ehhez képest ~1 hét alatt megszoktam az újat, és utána semmi pénzért nem használtam volna már a régit. Mondjuk azt aláírom én is, hogy mobilon az új szerkesztő néha még most is csinál hülyeségeket, de ezzel már együtt tudok élni, legfeljebb mobilról nem cifrázom annyira a mondandómat.
-
veterán
Dizájn tetszik. A jobb oldalról, hogy eltűnt a privát üzenetek, és a saját hirdetések az nagyon nem. El se érem egy kattintással a hirdetéseim.
Nem kerül vissza? Jobb felső sarokba, sok vizet nem zavar.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #16 üzenetére
Mondjuk azt aláírom én is, hogy mobilon az új szerkesztő néha még most is csinál hülyeségeket, de ezzel már együtt tudok élni, legfeljebb mobilról nem cifrázom annyira a mondandómat.
Erre megoldás lehet a régi szerkesztőre való váltás.Xiaomi 13T
-
troller
senior tag
Hát ez úgy kellett mint mókusnak az erdőtűz kb.
Persze kénytelen leszek megszokni, de eddig legalább a Logout volt a PH-n a normalitás utolsó üdítő szigete a csiricsáré fostengerben.
Nem tudom kinek az ízlését tükrözi, de nagyon gagyi.Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
DS39
nagyúr
Én csak a mobil logout-ot sajnálom, az egy remek, egyszerű és gyors felület volt telefonra. (Ideális betűmérettel!)
Az új felület Stylus móka nélkül egérmozi.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #18 üzenetére
Az kizárt dolog, nem fogok BB kódokkal pepecselni, főleg mobilon.
-
Legalább a színek maradtak volna...
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
nagyúr
Atyaég! Reggel ráfrissítek a Logout-ra és hirtelen átváltozott Gamepodos kinézetre...
Azt hittem a Linux bosszúja, mert tegnap este totál laikusként(10 éve nem piszkálok Windowst)egy Wines kékhalálos notebookot reparáltam Linux live OS-sel.(lánygyerek bedobta este a notebookot, hogy kékhalál van rajta és elviharzott)Hirtelen durva a váltás, de megszokjuk, remélem. (kb ez az egy opció van amúgyis)
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
MODERÁTOR
-
Az új dizájn engem nem zavar. A technológiai frissülésnek pedig nagy taps.
Az nem teljesen egyértelmű számomra, a komolyabb írások jók-e így összekeverve a pár mondatos magán szösszenetekkel. És ezzel összefüggésben baromira szét van húzva az oldal képe, órákig kell görgetni ahhoz, amit eddig egy ránézésre át lehetett látni.
A tej élet, erő, egészség.
-
Bjørgersson
félisten
Nem gondoltam, hogy egyszer ez a nap is eljön. Szuper lett!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
norbert1998
veterán
Én is, és sokan mások is úgy voltak vele, hogy a többi oldal (PH, MA, stb) fúrumja az új design, a logout meg a régi. Épp ezért én mindenhol a logout-ot használtam.
Megvolt a lehetőség a modern és a classic felületre is, kinek mi tetszik. A színek másdolagosak. Most a classic ezzel eltűnt. És még lassú is, gombok nem működnek, stb.Kérném vissza a classic felületet, legalább egy helyre
-
MODERÁTOR
válasz norbert1998 #31 üzenetére
Kérném vissza a classic felületet, legalább egy helyre
Nem lesz ilyen.
Ez két felület fejlesztését kívánná (ahogy eddig ment), az új kinézettel ez egyre csökkent.Xiaomi 13T
-
sanzi89
addikt
válasz norbert1998 #31 üzenetére
Pontosan ugyanígy vagyok én is, minen fórumot a Logout-on "keresztül" olvastam, hogy meglegyen a régi design. Engem zavar, nem tetszik.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
kenwood3
őstag
Amiota a tobbi oldal megkapta ezt a beauty new design-t, azota csak logout alol forumoztam. Nekem az ujak atlathatatlanok, zavaroak voltak, erre volt orvossag a logout. Igaz mar a szazadat se vagyok fent annak az időnek, mint amit regen itt eltöltöttem, de ez most total nem jo, zavaro
Igazabol tudtam, hogy eljő ez a nap egyszer , de nagyon nem vartam. Arra a napi 5 percre amit itt toltottem, valszeg most mar 1 is eleg lesz.
Mi az az ekezet dragasag??
-
HÁZIGAZDA
srácok, tudtuk, hogy akik ragaszkodnak a régihez, nem fognak örülni, és igazából szolid 5-8 évet időn túl is húztuk, hogy hozzányúljuk. mármint konkrétan ennyi éve rég meg kellett volna csinálnunk, állandóan szívás volt a régi kódot frissítgetni. az arculat is full 2000-es évek volt, legalább 3-4 generációval lemaradva. szóval tényleg, tényleg addig húztuk, ameddig csak lehetett, a röhejesen túl is... évekkel.
minden keménykedés vagy gúny nélkül mondom, hogy sajnáljuk, hogy végül át kellett alakítanunk, de át kellett. egyszerűen nem bírjuk kis cégként programozói energiával, nem egyszerű fenntartani a hajót, sejthetitek, hogy ha egy anandtech bezár, akkor nekünk sem triviális a létezés egy két nagyságrenddel kisebb piacon.
szóval, őszintén szori mindenkitől, tudom, hogy lesz, akinek ez ilyen "safe haven" volt és ő most csalódott.
programozói időnk továbbra is semmi, de azért, ha vannak nagyon könnyen megvalósítható, apróság ötletek, amik komfortosabbá tennék a nagyon retrós emberkék számára a használatát, írjátok meg, gondolkodni rajta még ingyen van. sajnos a "legyen választható a régi arculat" messze nem ez a kategória.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
Csúnya ez a rikitó piros, a régi valahogy jobban harmonizált.
Nem lesznek külön címlapos cikkek? Akkor annak az írása is pár nap alatt eltűnik, aki belefektet egy csomó időt egy komolyabb bemutatóba/tesztbe?Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
-
Soderes
aktív tag
Éljen! Éljen!
-
-
MasterMark
titán
Mobilon továbbra is rossz, és kevésbé használható, kényelmetlen.
Switch Tax
-
norbert1998
veterán
válasz Viktor0610 #18 üzenetére
Viszont nem működik. Egy fél perc homokórázás után újratölti az új szerkesztővel az oldalt - tehát nem történik semmi.
-
DeFranco
nagyúr
Ezzel nem tudom hogy tudtok (vagy akartok - lezsoidő - ) kezdeni valamit, de ami engem az új nézetben legjobban zavar, az az, hogy mobil nézetekben nincs meg a háromsávos elrendezés.
Fent vannak a felső sávon a 'kedvencek' és 'itt szóltam hozzá' listák, de azokat a telefonok mérete miatt egy kézzel nehézkes elérni, pont a gördülékeny kezelés veszik el, ami eddig a jobbra húzom, végigfutom módszerrel megvolt.
Esetleg arra lenne mód, hogy ezt a sávot alulra, vagy alulra is lehessen rakni (legjobb esetben össze is vonni, egy egymás alá szervezett listában mint az asztalin, de külön is élhető)? Nem értek hozzá de ez talán csak egy placement beállítás, ami teljesíti azt amit írtál.
Tudom, hogy korábban is írtad, hogy nem cél, hogy a mobil nézet kiváltsa az asztalit de ez így konkrétan nyögvenyelős, egy kezes használatra csak zongoristáknak kényelmes. Alternatíva lenne az asztali nézet, de ott meg tényleg mikron méretűek a betűk, belenagyítani pedig kényelmetlen minden alkalommal.
-
válasz grizlisandor #11 üzenetére
A cikkek kb olvashatatlanok voltak mobilról. Nem a fórum volt a gond, azt simán átírtam mindig.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
veterán
Szuper az új oldal és még jobb látni, hallani az innovációt!
-
dqdb
nagyúr
Úgy nézem, ideje leszokni a fórumozásról, úgyis túl sok időmet vitte el.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
-
KISDUCK
addikt
"Régen" egy embertől egyszerre csak egy blog bejegyzés látszott, most több. Ez vissza lesz állítva 1 blogbejegyzés / 1 emberre vagy ez szándékos változtatás és így marad?
-
Fáraó
őstag
Nagyon szerettem a régi felületet, tetszett a retrós stílusa, de tudni lehetett, hogy az oldal folyamatosan fejlődni és megújulni fog. Továbbá szerintem nem is ez lesz az utolsó felület. Jó lesz ez! Köszönjük!
VIGYORRRGAZMUS.....
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest