Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Sweet.tv - internetes TV
- Élethű videót gyárt a Meta AI, célpontban Hollywood?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Synology NAS
- Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a tesztet!
-
Predatorr
őstag
A hardver árával csak a használat lehetőségét vásárolod meg.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
NightDante
csendes tag
Fura, hogy a Fittbit App még nem kapta meg a magyar nyelvet....
-
pècsimunkás
addikt
A GG5- nèl abba is hagytam az olvasást.
Ennyièrt mehetett volna zafír kristály is.
A GG akármennyi is teli lesz karcokkal elèg hamar.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
fater007
csendes tag
Még mindig képtelenség külső pulzusmérő övet párosítani a Pixel órákhoz?
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Jó a kérdés, akartam is írni a cikkben, hogy nem találtam külső kiegészítők csatlakoztatásának lehetőségét a BT fülhallgatón kívül. Viszont egyes kondigépeket felismer a Pixel Watch, pl. Peloton.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
fater007
csendes tag
válasz viragdani01 #6 üzenetére
Nekem PW 2 órám van es azzal a Polar Verity Sense nem párosítható. Látni látja, de nem kezd vele semmit...
-
hajbel
addikt
Érdekes, hogy Pixelem van, de soha meg nem fordult a fejemben a pixel watch, egyszerűen a lányos (nem nőies vagy nőiesen elegáns) design miatt.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
laci1892
senior tag
válasz pècsimunkás #4 üzenetére
Bár szubjektív az hogy kinél mi a trigger pont, de sokkal nagyobb gondnak érzem a pontatlan és az amúgyis egy sávos GPS -t. Többek között.
Főleg ha az árát nézzük.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Egy OnePlus Watch 2-vel nem érzem azt, hogy ez a Pixel jobb lenne...
Kevés az üzemidő, nincs zavír üveg, pontatlan GPS... -
TomPack
őstag
válasz pècsimunkás #4 üzenetére
Telefonokonál vajon miért nem divat a zafír üveg? Tudja valaki, hogy mi lehet az oka?
-
laci1892
senior tag
Mert rideg. Karcállósága rendkívül jó, azonban nincs semmilyen fajta rugalmassága, ami bizonyos hekyzetekben hátrány. Ha úgy ejted le ( az órát is ) hamar törni fog. Cserébe rendkívül karcálló. Ezért is használ például a mai napig a Seiko bizonyos óráin hardlex üveget inkább.
Szvsz. Amúgy ez is egy túl fújt lufi. Instinct 2x-et használok. Üvegen van egy üvegfólia és kész. Hegyet mászok, boulderezek többek között. Az óra köszöni szépen mai napig 10/10-es.
-
sandorambo
csendes újonc
A farenheit-es probléma érdekes, én Sense 2-t használok, az abba lévő hőmérő adatait ki bírja írni a Fitbit app Celsius-ban🤔
-
veterán
válasz szabi__memo #16 üzenetére
Plusz ott a Fitbit háttér, akik kis túlzással már akkor viselhető eszközöket fejlesztettek, amikor a google még keresési találatként se tudott mutatni ilyet... Az alváskövetés már évekkel ezelőtt pontos volt, több évnyi Fitbit használat után ez hiányzik is, ezért nézem már a PW órákat jó ideje.
Na de álljunk meg egy szóra: 130 ezer az olcsóbb modell, és még eSIM sincs benne? Jó eséllyel másfél napos üzemidő, ami inkább 1, ha nyomkodod is? A GPS meg nem pontos? Ennyiért?! Hát viccelnek maguk? Két cikkel arrébb meg 150-ért már vérnyomásmérést tud a Huawei... Az árazásért felelős osztály elmehetne tanulmányi útra, mert a jelek szerint eddig az Apple-nél szocializálódtak.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz szabi__memo #16 üzenetére
Oké ez biztos így van de ennyiért azért mégis csak offos ez az óra...
OPW2 pontosan mutatja a pulzust és az alvást. Tudja mikor keltem fel megnézni mennyi az idő.
Pontosabbak a Pixel szenzorai oké cserébe nem tudja hol vagyok...
Az akksi meg szerintem vicc. Gondolom nem fért bele a haszonba a nagyobb akksi vagy valami jobb energiakezelési megoldás. -
laci1892
senior tag
Amúgy így részleteibe menően olvasva az óráról szóló cikket..... Hát ez egy totál kapufa.
-
unravel
őstag
"A Google azt ígéri, akár 36 órát is működhet az óra akkumulátorkímélő módban"
KUKA!¯\_(ツ)_/¯
-
moleculez
veterán
Megmondom őszintén eljátszottam a gondolattal, hogy sokév iOS után androidoznék csöppet, akkor ugye legyen Pixel. De akkor ahhoz kell óra is, nyilván PW, csakhogy szettben legyen.
Na’ ez konkrétan elvette a kedvem ettől az egésztől 130 pénz (alap) és még előfizu hogy használjam is teljes funkcionalitással?! Na ne tréfáljunk már…
Ezzel a dual SoC megoldással jött ki ez a parádés üzemidő?!Mivel AW-t használok ahhoz mérem: hat (6) éve van meg (S4), az akksi olyan amilyen ennyi idő után, de másfél napot ez is elmegy…
Fitness funkciókért nem fizetek extrában (mert megvettem az órát drágán, hello Pixel).Ez így felejtős.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
őstag
Látom, nemcsak a Fitbitet vette meg a gugli, hanem az üzleti modelljüket is: 130 ezer és ha valaki adat elemzést is akar potom havi 3600 Ft-ért megkapja. Bónuszként kap a vevő 36 óra üzemidőt energiatakarékos módban. Hát ez a hülyének
ismegéri! -
veterán
Annyiban azért árnyalnám a képet, hogy kábé másfél éve, amikor leszálltam a Fitbit vonatról nagyjából 6 év után, akkor a Premium mögé semmi olyan nem volt elrejtve, amit más óra "ingyen" tudott volna. Tehát a szokásos részletességű alváselemzés például megvolt Premium nélkül is, a fázisokkal, szívritmussal együtt, aki ennél többet akart (véroxigén, alvás közben például) annak kellett csak az előfizetés. Lehet, hogy azóta ez változott, de mielőtt pálcát törünk (az egyébként tényleg retek üzleti modellű) Fitbit felett, ezt tisztázni kellene, ha már a cikk nem tette meg. Egyébként annak idején azért hagytam el a hajót, mert nem tudták a köcsögök megoldani, hogy az értesítések konzisztensen átjöjjenek a Charge 3-ra. Ahogy olvasom, ezt a Charge 6 eetében se sikerült még megoldani, pedig maga a hardver zseniális, és nemrégiben az amazon 40 ezerért szórta ki. Már majdnem ráugrottam (Az Amazfit GTR3 jó óra, de a gyűjtött adatai...khmm..tájékoztató jellegűek), de az amazon vélemények szerint ennyi év se volt rá elég, hogy stabil kapcsolatot létesítsenek az eszközeik és egy normálisabb Androidos telefon között. Reméljük, a Pixel Watch nem szenved ebben a betegségben, bár ennyiért teljesen mindegy, csavarják a tökükre. De jó szorosan.
[ Szerkesztve ]
-
laci1892
senior tag
Mondjuk elmehetnek a P*ba. Már csak azért is mert ezt bármelyik másik gyártó ingyen adja. Részletes adatokat pedig a Samsung és a Garmin is elég jól a user orra alá tolja. Két márkából az előbbi pedig aztán tényleg részletesen. Ez az óra egyszerűen ennyiért ipari hulladék és felesleges környezetszennyezés.
-
A Fitbit minden alapadatot visszaad.
Az alvás fázisainak változását és a fázisok hosszát is.
Ezek mellé a prémium előfizetés szövegesebb elemzést is, ami nyomtatható, orvosnak is megmutatható, például az EKG esetében.A Fitbit Prémium szolgáltatása erősen túlmutat az óra adatainak elemzésénél. Tréning programokat, információs videókat nyújt, ami inkább a mentális egészségre koncentrál.
Lehet nélküle élni. Napok alatt nem fogja elárasztani magyar nyelvű videókkal a hozzáférhető tartalmakat, a Fitbit.Ez az óra nem a sportolóknak készült. Annak optimális, aki az egészségére akar vigyázni. Kocogni megy hetente 2 - 3 alkalommal. Az, hogy a távolság mérésben van némi pontatlanság, tökéletesen lényegtelen. Megnéz vagy meghallgat valamit. Elvégez egy - két gyakorlatot.
Habár a férfiak számára is van fitbit tartalom, inkább nők számra van tervezve.#13 TomPack: Telefonokonál vajon miért nem divat a zafír üveg? Tudja valaki, hogy mi lehet az oka?
Kettő oka lehet.
A nagy felület legyártása költséges magas. A mesterséges zafír a hagyományos órák esetben is áremelő tényező.
Az érintést érzékelő réteget az üveg külső felületére kellene felhelyezni. Ez azt jelentené, hogy a legfelső réteg a legsérülékenyebb.
Kb. a nem toltuk a barna anyagot közvetlenül a gémeskútba. Hanem a két szélére, majd kézzel söpörtük bele szituáció.
A mai telefonok a kijelző repedése mellett is, jó eséllyel használhatóak maradnak. A zafír esetében nem a törés, hanem az érintés használhatatlansága okán kellene kijelzőt cserélni. A digitalizálóréteg sérülése miatt.Nekem még az első generációs Pixel órám van. A Pixel 7-hez kaptam ajándékba. Az elmúlt két évben kapott ütődést és karcolást bőven. De nem sok látszik rajta. Nagyon jó szem kell ahhoz, hogy nagyító nélkül bármi is látszódjon.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
laci1892
senior tag
válasz Hieronymus #29 üzenetére
Hm.... Értem.
Ami a zafírt illeti:
Maga a mesterséges zafír nem egy különösebben drága cucc. 30-40.e ft-os homage órákban is ott virít. Az hogy, gyártói oldalról ( főleg a Garminnál, ahol akár +50.e ft-ot is jelent ) túlárazott az a saját baromságuk. Egyébként momentán undorító húzás.
-
szabi__memo
nagyúr
Ennyiért mondjuk jó vétel
Google Pixel Watch 2 is just $75 thanks to this Target stock clearance sale -
tomp
félisten
0,2mm-el még vastagabb is a Pixel mint a OnePlus Watch 2 mégis utóbbiban 500mAh-s akksi van miközben a Pixelben 420mAh.
Amúgy annak is biztos oka van szerintem, hogy az OP nem ilyen dual SoC egy lapkán belüli megoldást választott hanem konkrétan 2 különálló SoC van benne power saver módban 100órával. Gondolom olcsóbb így mehet a megspórolt összeg mondjuk a nagyobb akksira. -
janeszgol
félisten
Engem sem hozott lázba ez az óra. Elég gagyi.
-
zazenke
őstag
kinézetre ritka csúnyácska . a galaxy watch 7 köröket ver rá
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet, már vártam.
A jövő most van
-
BalaNce87
addikt
Régóta Fitbites vagyok, volt vagy 4 féle de az utazó kettő beázott szerintem. Legutóbb egy Sense, pedig nekem bőven elég lenne amit tud. Most már lehet nem fogok újat venni mert nem bízom bennük.
Erre még számítottam de ez az üzemidő egyszerűen vállalhatatlan ennyi pénzért. Használtan tudsz ennyiért fenix 7 et venni ami három hétig elmegy és sokkal többet tud. Sajnálom hogy eladták a Fitbitet a guglinak, derékba törték az egészet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Láncfűrész topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Star Trek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen