Új hozzászólás Aktív témák

  • Amúgy nem tudom, hogy rostokat, zöldségeket hogy szoktatok bevinni, én legtöbbször zöldséget párolok. Mindig az a bajom, hogy eléggé el tud ütni az ízvilága a jól fűszerezett, finom csirkerizstől.
    Most viszont találtam egy jó gyártót, a Frostát. Itt egy teljes lista, én eddig a toszkánát és a provance-t próbáltam próbáltam.

    Úgy vettem észre, hogy ők fűszerezik, meg némi olajat is adnak hozzá, ezért finomabb, amit készítenek.
    Még érdekesebb, hogy nagyon alacsony értéket adnak meg a tápanyag táblázatnál. Más gyártóknál az ilyen nem zöld zöldségek ch értéke legalább 3x-osa szokott lenni. Szóval élek a gyanúperrel, hogy az alacsony ráírt adatok ellenére ezt sem szabad kétpofára zabálni. Meg talán rámutat arra az anomáliásra is a dolog, hogy az, hogy milyen makrókat írnak rá egy termékre, az nem teljesen egzakt tudomány. Na mindegy.
    Hogy kiküszöböljem azt, hogy túl sok ch-t viszek be esetleg fals adatok miatt, ezért brokkolival szoktam keverni ezeket, mikor elkészítem. Így megmarad a finom fűszeres íz is, a tápanyag tartalom is biztos, hogy nem lesz magas, meg legalább nem magában kell ennem a csirkerizshez hol túl vizes, hol túl sós brokkolit, hanem pont kiegyensúlyozott lesz a párolt zöldség ízvilága.

Új hozzászólás Aktív témák