-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amúgy nem tudom, hogy rostokat, zöldségeket hogy szoktatok bevinni, én legtöbbször zöldséget párolok. Mindig az a bajom, hogy eléggé el tud ütni az ízvilága a jól fűszerezett, finom csirkerizstől.
Most viszont találtam egy jó gyártót, a Frostát. Itt egy teljes lista, én eddig a toszkánát és a provance-t próbáltam próbáltam.Úgy vettem észre, hogy ők fűszerezik, meg némi olajat is adnak hozzá, ezért finomabb, amit készítenek.
Még érdekesebb, hogy nagyon alacsony értéket adnak meg a tápanyag táblázatnál. Más gyártóknál az ilyen nem zöld zöldségek ch értéke legalább 3x-osa szokott lenni. Szóval élek a gyanúperrel, hogy az alacsony ráírt adatok ellenére ezt sem szabad kétpofára zabálni. Meg talán rámutat arra az anomáliásra is a dolog, hogy az, hogy milyen makrókat írnak rá egy termékre, az nem teljesen egzakt tudomány. Na mindegy.
Hogy kiküszöböljem azt, hogy túl sok ch-t viszek be esetleg fals adatok miatt, ezért brokkolival szoktam keverni ezeket, mikor elkészítem. Így megmarad a finom fűszeres íz is, a tápanyag tartalom is biztos, hogy nem lesz magas, meg legalább nem magában kell ennem a csirkerizshez hol túl vizes, hol túl sós brokkolit, hanem pont kiegyensúlyozott lesz a párolt zöldség ízvilága.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Metal topik
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Így építsd a billentyűzeted!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...