Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
lkalmi
csendes tag
üdv.
venni szeretnék nyomtatót.
de milyet?
szines tintasugarast akarok, ami aránylag olcsó és a patron se legyen hozzá drága.
amire gondoltam:
hp deskjet 3745
hp deskjet 3650
hp deskjet 5150
canon i-250
canon i-455 -
inkab
aktív tag
Canonból a legolcsóbbat, amiben külön van a 3 szín. A típusra nem emlékszem sajna. A színenkénti patronok ára 300-500 FT utángyártottból, gyors, halk, gazdaságos, szépen nyomtat.
-
Dave™
nagyúr
Canont mindenféleképp, a HP alapból drága, a patron is a legdrágábbak kközött van hozzá, és a javíttatása is drága. Canon i250-t ne, mert alapmodell, és picit igénytelen a kidolgozása, valamint nem tud szegély nélkül nyomtatni. i455 tud, igényes, helytakarékos és jól is néz kki. Én is ilyet vettem Amiben színenként lehet cserélni az valóban gazdaságosabb, csak a nyomtató drágább, méghozzá jóval (min x 1.5). Utángyártott patron az i 455-hööz is olcsó, a fekete kb 800 huf, színes talán 1.3-1.5e, de mivel úgysem mindig (vagy főleg) egy színt használó képeket nyomtatsz, nem kell félni az egy patronostól. Mellesleg én nem mernék utángyártottat használni, a minősége_biztosan nem olyan jó_, mégha kielégítő is, és ha nem is tesz kárt a nyomtatóba, akkor sem tudja olyan minőségben visszaadni a színeket. Amúgy fotónyomtatáshoz fotópapírt is vehetsz, anélkül semmit sem ér. 10*15-ös fotópapír/60db 4-5e forint. Egyéb kérdés?
-
_Hunter_
őstag
Nekem egy hp 5150-sem van, sulinetre vettem még tavaly. Ezzel nyomtattam a nővérem meg az én szakdolgozatomat. Nagyon szépen nyomtat. A patron olyan 4-5K boltban, a színes 5-6K. De ehhez is lehet, utángyártottat vagy tölteni bár ezeket még nem próbáltam. Sajnos a többit nem ismerem. Amugy ha a színest kicseréled fotó patronra, nagyon jó kis fényképet nyomtat megfelelő lapon.
Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!
-
Alex91
félisten
Olyan LPT portal (is) rendelkezo tintasugaras nyomtatot keresek, ami DOS kompatibilis! Jó lenne olyan tipus, amit azert lehet is kapni!
[Szerkesztve]Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
Az Epson nyomtatok nem tudjak emulalni a regi matrix Epsonokat?
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
up
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Pushy
tag
Típus függő! A Canon pl. már nagyon régóta kivette az LQ emulációt a nyomtatóiból (BJC-250ex és BJC-4400 volt az utolsó).
Böngéssz a gyártók weblapjain, hátha!
Pushy -
rzoli
senior tag
Nem azt mondtam, hogy olcsóbb lenne a HP, csak javítottam egy hibát: nem a színes patront cseréled!
Egyébként ahol jó minőségű fotót nyomtatnak ált. 6 színt alkalmaznak, és nem 4-et.
annó PC-Word-ben volt egy teszt, a nyomtatókról. Minőségben az első egy nagyobb HP volt, a második helyen fej-fej mellett a fent említett HP5150 és talán Canon 560i szerepelt. Ez utóbbiban nem vagyok biztos.
ZMotorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
inkab
aktív tag
Epson Stylus Photo 1290
A/3+, tekercsre is tud max. 33cm szélesre
halk, 6 szín, király...
kicsit sokat ''eszik'', mivel 6 színű....
nekem ez van 3 éve, használtan vettem akkor, de eddig nagyon bevált... -
csimmasz
aktív tag
A canon-nál lehet venni gyári utántöltö szettet ami 3-4 utántültésre elég és mindhárom szint tartalmazza.igy még gazdaságosabb és nem utángyártott aminek a szine lehet hogy nem tökéletesen megegyezo az eredetivel.
Nekem egy canon i560-am van és nagyon elégedett vagyok,fényképeimet nemhiszem hogy megkülömbözteted az elöhívott képektöl.
De vigyázat canon-al csak canon papírra nyomtass fényképet,legalábbis nállam hp-papirra nagyon furcsán nyomtat.Ha kártya kell - https://www.plasticcard.it https://plasztikkartyainfo.hu Egyéb nyomtatás miatt - https://exinprint.hu
-
lkalmi
csendes tag
üdv.
megvettem a nyomtatót, hp3745. nem értek annyira a tipusokhoz, nem is nagyon néztem utána, de a boltos fazon azt mondta, hogy a canonban nem a patronon van a fej, viszont annyit konyítok a dolgokhoz, hogy ilyet nem veszek semmi féle képpen.
közs mindenkinek a segítséget. -
inkab
aktív tag
Viszont ha külön van a fej a patrontól (ált.: epson, canon), akkor könnyebb hozzá utángyártottat találni, és ez miatt a gyári is jóval olcsóbb ugye (nem kell fejet csinálni minden patronra)
Egyetlen hátránya, ha beszárad akkor akkor a fejet ki kell tisztítani, míg ahol ez egybe van (a legtöbb HP), ott beleraksz egy új patront és már jó is... -
Kriza
őstag
Nekem olyan nyomtatóra lenne szükségem, ami olcsón nyomtat - a minőség másodlagos szempont. Nem árt, ha a nyomtató ára tréfával 40ezer alatt van, de a patron legyen minél olcsóbb, és bírjon sokat.
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
Kriza
őstag
Kösz a tippet!
Ez hasonló, mint a 865, ugye??? Merre lehet ebbe utángyártott festéktartályokat kapni, és főleg mennyiért???
Neked ilyen van??? MErt akkor érdekelne, hogy szerinted egy adag festékkel hány DVD borítót tudok kinyomtatni? Milyen lapot érdemes használni?Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
Notes
senior tag
Canon cuccok mostanában elég igénytelen műanyagokból vannak. A 20 évvel ezelőtti (kommunista hiánygazdaságban) készült műanyag játékvonatom jut róluk eszembe, bár még talán az is jobb volt. Persze ez nem mindenkinek szempont
Romanes eunt domus!
-
DonLeo
senior tag
1 szavazat a Canon PIXMA iP4000-re. Bruttó 36-38-ért lehet kapni.
5 külön patron van benne. 3 színes, 1 fekete, + 1 a fotókhoz.
Gyári patronokat láttam már 2500 bruttó körül, utángyártottat (Q-ink vagy mi) 1000-1200 körül.''Ez nem sörhas, hanem a szexgép üzemanyagtartálya.''
-
Kriza
őstag
A Canon 865-ben miért van fekete patron a fotókhoz is, az 560-ben meg nincs??? Az 560 akkor a 3 színből keveri ki a feketét - mert akkor az rohadt nagy pocsékolás a 865-höz képest?! Vagy az 560 a másik feketét használja. Vagy hogy van ez...
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
Gee-Bee
tag
Azért használnak fotó feketét, mert a ''szöveg'' fekete általában pigment alapú, és nem keverhető a színekkel. A fotó fekete igen, de viszont nem nyomtat szép szöveget.
A 4 festékes olcsó tintás nyomtatók között nem ismerek olyat, amelyik a feketét nem színekből keveri, de persze ez még nem jelent semmit�%-12345X
-
atuci
senior tag
AMILYEN A MUNKAHELYEDEN VAN
vagy rokonod-ismerősöd munkahelyén
ja bocsi, már látom, hogy vettél egy HP-t, szerintem jó vétel volt.
[Szerkesztve]Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''
-
Loretto
veterán
canon i350 jónak számít? mert pécsen mintha vhol br 500 meg 600ft a szines ill. a fekete patron.
Soirée...
-
DonLeo
senior tag
Az iP4000-res miért nem jön be senkinek?
Bővebben: link
Vagy ott van az iP3000-res ami olcsóbb, de csak 4 patron van benne.
Ezek csak nekem tetszenek?''Ez nem sörhas, hanem a szexgép üzemanyagtartálya.''
-
Kriza
őstag
Arra gondolok, hogy a 865-ben van 3 szín+1 fekete a fotónyomtatáshoz és van még 1 fekete a szöveghez, az 560-ben 3 szín van (nincs fekete a fotóhoz) és a fekete a szöveghez. A külömbség tehát az 1 fekete fotópatron.
A kérdésem arra vonatkozik, hogy ha a 865 a fekete fotó patront használja a fekete színekhez, akkor az gazdaságosabb, mintha az a 3 színből lenne kikeverve - mert gyanús, hogy az 560 így csinálja.Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
Kriza
őstag
Most, hogy felhívtad a figyelmem rá, tetszik A 3000-es ráadásul hasonló árban van, mint a 865-ös. És most jön a tipikus és várható kérdés: Mivel tud többet, kevesebbet...???
-
DonLeo
senior tag
A 865-öst nem igazán ismerem, de a iP3000-ről itt egy kiindulási pont:
Bővebben: link
Bruttó 33-34-ért meg lehet kapni.
A www.canon.hu-n is megtalálható, vagy a termék külföldi honlapja ott van a linken amit beszúrtam.''Ez nem sörhas, hanem a szexgép üzemanyagtartálya.''
-
atosz
őstag
Szerintem egy kicsit rosszul van megkozelitve a kerdes. Kezdjuk ott, hogy mit es mennyit szeretnel nyomtatni?
-
Kriza
őstag
-
yakuza
csendes tag
Sziasztok!
Én is tanácstalan vagyok, hogy melyik nyomtatót - elsősorban fotónyomtatásra használnám válasszam:
hp 7760 vs. Canon pixma ip4000 vs Epson Stylus Photo R300
Minden infót előre is köszönök! -
yakuza
csendes tag
További kérédsem lenne, hogy melyik rendszer az előnyőseb?
a) 1 db fekete tintapatron, 1 db CYM patron
a*) + 1 db világos CM patron
b) 1 db fekete, 1-1 db C-Y-M patron
c) 1 db fekete, 1-1 db C-Y-M és 1-1 db világos C-M patron? -
Imy
veterán
A HP nagyon szépen nyomtat, de iszonyu drága Bele a patron, s hamar kipurcannak.
Egy Jo Canonál nincs jobb! -
infotech
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudna valaki irni, hogy mi a kulonbseg a canon IP2000 es IP3000 kozott. Az a problemam a Canon IP2000-el, hogy a www.canon.hu oldalrol letoltottem rola a tajekoztato PDF-t, es a masodik oldal tetejen az van, hogy ''4 patronos rendszer'', a tintapatron konfiguracional pedig az, hogy ''2 tintapatron''. Ha semmi kulonoset nem akarok, csak word doksikat, pdf-ket nyomtatni, esetleg neha fenykepeket, akkor szerintetek megfelel az IP2000. Elore is kosz!Ferko
-
infotech
csendes tag
Sziasztok!
Szoval egy olcsobb nyomtatot szeretnek venni, es ket tipust neztem ki:
-HP DeskJet 3650
-Canon IP 1500
A ketto kozul ha valakinek van valamelyik, vagy ismeri oket, hogy melyiket erdemesebb venni az segitsen.
Sziasztok!
FerkoFerko
-
MUŁĐER
addikt
én is érdeklődnék,nekem fotónyomtatáshoz kellene,valami olcsóbb,20e körül.
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen