Új hozzászólás Aktív témák

  • Fred23

    nagyúr

    Abban igazatok van, hogy nem valami kényelmes ez a pad, de nálam még az oké kategória. Pénteken voltam turiban, mikor 190Ft kilója a cuccosnak, és basszus: tudtam, mikor néztem a bőrkabátokat, hogy valamiért vennem kéne, de nem ugrott be, miért, így nem is vettem... -csinálok majd belőlük borítást a fára, sokkal kényelmesebb lesz, és kijön 3-400Ft-ból, ha lesz megint vacak szabású, használt bőrkabát. A fejemet pedig most kezdtem csak zavarónak érezni, eddig nem igazán érdekelt. Persze, jobb lenne egy lyuk ott, de így se olyan gázos.

    Szóval téma nálam lezárva, nem nagyon fogok én ezzel már melózni, újat se csinálok, nem is veszek. Súlyok még érdekelnének, mert valóban nekem is nagyobb öröm lenne, ha egyforma lenne a két oldal, de ez meg majd megoldódik talán hamarosan. Ha lesznek olcsó fém tárcsáim, ígérem, lekerül a satu! :K

    Ha meg objektívebb akarok lenni, és utólag értékelve tanácsot adni másnak: ha nagyon nincs lóvé, csináljon nyugodtan magának padot, de talán jobban megéri kivárni egy jó fekpad+súlyok ajánlatot helyben, szokott lenni. Mikor én néztem ilyeneket, nem volt, cde mire elkészültem, rá 10-12 napra is nézegettem, és volt nagyon áron alul pad + súly kombó helyben. Nem lett volna elviselhetetlenül sok, megfizethetetlen.

    ps: hehe, adom itt a csórót, pedig már megnyertem az ötöst a lottón! :N

Új hozzászólás Aktív témák