Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Zola007 #141011 üzenetére

    Ezek mind megvannak, de egy lényeges dolog még kellene.

    A ruházkodás, ami ha úgy adódik webshopban kell megvennem azt ami tetszik - mert nem tudok épp elmenni, vagy pont nincs a boltban, vagy soha nem is lesz boltban, stb. miatt. Mivel most még folyamosan hízok, így ha culát veszek akkor szeretném tudni hogy 5kg múlva is használható lesz e. Ezért a télen kidolgoztam egy előrejelzési modellt ami a súlyom alapján megmondja hol mennyi körméret várható feltéve ha az edzésem kiegyensúlyozott és jó :)

    70-80kg között 2cm, 80-90kg között 1cm a pontossága. Ehhez az edzés kétszeri kezdetétől is fogva gyűjtöm a súly és körméreteket, de a comb hanyag módon csak egy helyen volt mérve a sztem szükséges 3 helyett. Ezért érdekelt hogy aki hozzám hasonlóan vékonyka és felgyúrta magát 70-ről 90kilóra, hogy a köztes időszakokban is hol mennyit mért :)

    Persze a 80-90 már nem igazán terv, nem beszélve a 70-80 tartományról, de a 90-100 közötti tartományhoz ezek az adatok is kellettek, amik mindenhol megvannak kivéve a combot, mert nem mértem elég helyen és megfelelően.

    Most ott tartok, hogy ha van egy korrekt mérettáblázat akkor tudok úgy culát venni hogy nagy eséllyel nem kell visszaküldeni méretcserére - amit nem szeretek meg nyűgös. 90-95kg tartományban modell alapján felső testre már bevásároltam az idei felhozatalt, alul szerencsére most volt lehetőség felpróbálni ami érdekelt és az is megvan, de ha nincs akkor oda is kellene ez a viszonylag pontos előrejelzési képesség :)

    Ezt még megkutyulhatja az esedékes tavaszi zsírtalanítási akcióm, de most úgy látom hogy ez elsősorban a derekat és a hasamat érinti - a többi helyen kevesebb van :)

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák