Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz celf #113889 üzenetére

    Fogalmam sincs, egyszer edzettem néhány hónapon keresztül egy lányt, de nagyjából azt az edzéstervet alkalmaztam rá, amit én is szoktam csinálni. Max 8 ismétlés, inkább nagyobb súlyok, közepes pihenőidők. A diétát tartattam vele szigorúan. Semmi tudományosság vagy nőre szabott edzés, nem is volt meg hozzá a tudásom. De mivel az alapelvek megvoltak, jöttek az eredmények is, egész jó tónusok voltak már a hasán a végére, pedig alapvetően inkább kerekebb alkatú volt.
    Én nem gondolom azt, hogy egy nő, aki ilyen durván néz ki, az nem hal meg minden nap a teremben. Ha a súlyok nem is olyan nagyok, azért a volumen meg szokott lenni, abból ítélve, hogy hogy pörögnek edzés közben.
    Meg elég sok példa van arra, hogy nagy súlyokkal nyomják. Most hirtelen Margret Gnarr jut eszembe, neki is vannak iylen 100 kg körüli guggolásos videói, pedig nem is kimondottan az izmosabbik fajtából való.

    (#113888) Angel2014
    Köszi, rendes vagy :D Szokott lenni amúgy, de azért nem minden nap, mert utána szokott azért kicsit panaszkodni a barátnőm, hogy a torkának ez nem tesz valami jót :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák