Új hozzászólás Aktív témák

  • #15490560

    törölt tag

    Nem tudtok valami normális edzöt/szakértö aki tudna segíteni nekem spec. étrend tervezésben (a problémámra amit írtam nemrég)?
    Mindent kipróbáltam, de valaki tapaszalt kell, aki készített fel már embereket. Elmentem egy top-testépítö versenyzöhöz (nevét nem írnám le), a-tól z-ig elmondtam a bajom, erre 30.000 forinttért kaptam egy kb. s. kapszula étrendet. 3g protein, 3g ch, napi 6x csirke-rizs-uborka, zab, semmi más. Mondtam hogy nem erre gondoltam, hanem valami személyreszabottra, de nem értette. Szerinte ez mindenkinél beválik.
    Nem fogta fel, hogy szarul emésztem a zabot, hogy jobban reagál a szervezetem a marhahúsra mint a csirkére, hogy nincs értelme nálam a 2 feletti proteinnek naturálon. Meg azt se hogy ha nem akarok eszetlen behízós tömegelés-azkéta diéta módszerben gondolkodni, akkor nem jó a 3g-3g variáció.

    Az emberünk szerint nincs olyan hogy valaki naturálban egész évben változatosan eszi az egészséges kajákat és tart egy 70-75kg-os jó szálkás formát. Mi ebben annyira sci-fi, hogy naturálba ne lehetne megcsinálni?

    Ha tudtok valaki értelmeset aki nem ragadt le az öskori Arnold-könyves módszereknél szóljatok akár privátban (Bpi vagyok)

Új hozzászólás Aktív témák