Új hozzászólás Aktív témák

  • kolosanyi

    veterán

    válasz HussarF #86910 üzenetére

    Megártott a meleg? Felmerült a kérdés, hogy a magas szintű saját súlyos gyakorlatokkal milyen testet lehet elérni. Ilyet. Bár önmagában már a kérdés nem állja meg a helyét, mert ugye mint tudjuk 70% étkezés, 30% edzés, tehát ha már egy olyan mozgásformát űzöl, ahol nagymértékű izommunka lép fel, akkor helyes étkezéssel izmos leszel. Főleg a Scitecet is veszel mellé. ;]

    (#86911) Zola007
    Inkább az alapgyakorlatokat javaslom neked a sérüléseid miatt. A nyújtott karos gyakorlatok igénybe veszik az ízületeket. Évek kötőszöveti felkészítése kell hozzá. Viszont az alapok biztonságosan végezhetők bárki számára, csak itt is figyelni kell a fokozatosságra. Pl aki gyenge hozzá, ne a teljes tolódzkodással kezdjen, hanem két pad közé, stb. A legtöbb gyúrós edzéstervben benne vannak ezek, nem véletlenül. Én csak annyit tennék hozzá, hogy szerintem érdemes az alapgyakorlatokra építeni az edzést, a többit meg kiegészítésnek venni.

    (#86912) aelod
    Nekem az az álmom, hogy ezt megközelítő erőszintre jussak a saját súlyos gyakorlatokban. Haladok vele. :)

    (#86914) Alpachino
    Miért lenne buzis? Nem egy, se kettő tag van itt a topikban, aki semmivel se izmosabb. Akkor ők is buzik? Mindenki buzi, csak Kathi Béla nem?

    Ja, egyébként baszass már egy képet. Még az is lehet, hogy te leszel a topik új sztárja, hát nem lenne menő? ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák