Új hozzászólás Aktív témák

  • Dicker

    őstag

    válasz Dani82 #83175 üzenetére

    Szerintem az euró maradhat, hacsak nem fix árasra tervezitek a forint árat. (legalábbis időszakosra, nem napi változóra) Így mindenki tud játszani a bankjánál, nem az oldal adja az árfolyamot.

    Amúgy depó nem lesz? Tudok raktárat, boltot, kamiont, sprintert a szállításhoz, meg értékesítőket a terjesztéshez. Meg rengeteg hostess jányt. ;]
    Legalább lenne közép európai nagykereskedés is. Úgyis kereskedtem egész életemben már mindennel, autóval, kólával (igazival :)) ), cukorkákkal, nyalókával, gabonával, egészen Kazahsztántól, Iránig. Most is azt csinálnám, ha nem lenne háború, meg embargó Oroszország felé. Bár megkerülhető lenne, de kockázatos.
    Szóval így tudok pár embert, aki meg tudná támogatni tőkével, meg kapcsolatokkal. Ha kell ilyen, adhatok telefonszámokat, meg neveket. De akkor kell majd egy nagyker.-es árlista, hogy legyen mivel felkelteni az érdeklődésüket, meg csináltatni kell egy idei bevizsgálást az összetételről, de azt nem kötelező neked. Ha esetleg érdekel ilyen téren, résztelesebben, akkor írj egy privátot.

    Majd arra figyelni kell, nehogy Impact Whey helyett, Calais-i dzsitánó legyen a csomagban, ezek belebújnak még az ötkilós zsákba is.

Új hozzászólás Aktív témák