Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz madle #78663 üzenetére

    Én is magamtól értem el, kémia csak utána jött, amikor kitaláltam, hogy nem csak erősnek kéne lenni, hanem jól is kéne kinézni. 250-ig elmentem cucc nélkül, aztán ugye hogy jött a diéta, visszavettem a súlyokból és akkor nem mentem 180 fölé. Akkor próbáltam ki, hogy akkor annyiba vajon mennyit bírok guggolni. Akkor a diéta elején elkezdtem még tolni a winit is, persze nem attól a két hét koksztól lettem erős.

    Ez az egyszerű gyúrós számára elég hihetetlen lehet, de aki erőemelőkkel edzett az tudja, hogy ott semmi más nem számít, csak hogy minél nagyobb súly legyen, úgy is edzenek és igazából az akarat meg az edzésmódszer hozza az erőt és elég sokáig el lehet tisztán is menni.

    Egyébként kezdődő gerincsérvem lett, a guggolás miatt. Úgy fájt már a derekam, hogy volt, hogy az ágyból nem tudtam kikelni. Meg durva, amikor tényleg úgy mozogsz, mint egy nagypapi, Támaszkodsz, amikor le kell hajolni, nyögsz, amikor leülsz, felállsz. Komolyan úgy érzetem magam, mintha 70 éves lettem volna. Aztán akkor kezdődött mindig erősödni a dolog, amikor guggolást próbáltam erőltetni. Így azzal a gyakorlattal, ami úgymond a védjegyem volt és amiben messze kiemelkedtem, teljesen fel kellett hagynom. Úgy félévente-évente van, hogy egy sorozat erejéig nyakamba veszek 100 kilót és kipróbálom, hogy bírom-e még. Ilyenkor általában könnyen guggolok bele 12-t. De már sok-sok éve nem része a lábnapomnak.

Új hozzászólás Aktív témák