Új hozzászólás Aktív témák

  • userxy

    őstag

    válasz Koppanyvezer #70243 üzenetére

    Végülis jogos meglátás. :DDD

    (#70236) Woodslave
    Bízom az emberekben. Illetve nem tiltottam meg a trollkodást. Szívesen olvasom. De az értékelhető kommenteket még jobban. Aki értelmes hozzászólással is segít és trollkodik is azzal nincs semmi bajom. De a fölösleges trollkodás semmi tartalmi segítséggel azt már annyira nem szeretem.
    És nem azért kérdeztem mert semmi elképzelésem nincs a dolgokról. Nem ma kezdtem én sem. Csak kíváncsi vagyok a véleményeitekre. Köztük a tiedre is mert van sok értelmes ember akik épp nem egymás vérét szívják akkor képesek segíteni. Én meg pont most a segítség részét szeretném hangsúlyozni.

    (#70237) Ijk
    Egyik ötletem nekem is ez volt.

    (#70239) Zomb€€
    Te pedig a másik ötletemet szépen vázoltad.

    Vmi hasonlók lesznek. Talán a bontott fele azért hajlok jobban mert az állóképessége és ereje meg van a hölgynek. Csak a gyakorlatok ismeretének hiánya miatt nem tudja mit kezdjen a konditerembe.

    (#70245) Woodslave
    Vond meg tőle a sexet :D
    Én a bnőmet simán rávettem, hogy járjon edzeni. De ennek lehet az az oka hogy általában és a sport kedvelő hölgyeket részesítem előnyben. Aki nem szeret sportolni azzal nem tudok sok mindent kezdeni. Nem egy nézetet vallunk ilyen személlyel nem is kezdek hosszú távon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák