Új hozzászólás Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    válasz Ijk #57599 üzenetére

    igen, az internet egy nagyon nagy gyűjtő

    Beszélnek itt néhányan arról, hogy milyen penge formák járnak a termükbe és minden 2. srác hogy ki van pattintva

    Induljunk ki abból, hogy még 18-20 évesen fasza gyerek mindenki, de később már csak a férfiak egy kis hányada jár edzeni. Annak megint egy kis hányada néz ki jól tömeg és tzs% metszetében is. Ez az összes felnőtt, de még nem meglett korú férfi alig pár százalékát adja. Az internet viszont aránytalanul felnagyítja az egészet és sokan elhiszik, hogy minden 2. szembejövő az utcán egy Branch Warren.

    Elég sokfelé lófráltam már az országban és pár helyen EU-ban is, közepes tömeg (80kg) felett és 10% tzs alatt szerintem ~ 2-300-ból 1 férfi ha(!) van nagy átlagban. Ez mondjuk egy Bp-en jelent 5.000, egy Debrecenben 500 főt.
    És szerintem nem mondok keveset, talán inkább sokat.

    Konkrétan itt Debrecenben mióta itt élek 9 év alatt szerintem nem láttam összesen 50 ilyen kalibert és ebbe a konditeremben koncentrálódott társaságot is beleértem, ráadásul gyakran járok a többi terem felé és látom kik jönnek mennek.

    Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Új hozzászólás Aktív témák