Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Hát én már a popcornt mindenesetre bekészítettem, kíváncsian várom az első képeket az új Geminivel, amit az "our forefathers" input text -re dob majd.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
A felső kép a kivágásával együtt teljes: Nem tetszik a néger alapító atya? Nyomsz rá egy Cancelt. Na, ez az igazi cancel culture.
A tej élet, erő, egészség.
-
Ahogy elnézem már csak pár fejlesztés és netflixes filmeket is tud generálni hiteles történelmi alapokon.
-
aktív tag
-
gabor7th
addikt
Miért is lenne woke, ha azt kérjük, hogy mutasson 1940-ből nácikat és csupa náci ruhában levő fekete embert generál nekünk. Kicsit túl lett tolva a diverzitás... Fehér ember nélküliség.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
Tasunkó
senior tag
Micsoda történelem ferdítés lesz ebből. Azt a képet várom amin az afroamerikaiak felfedezik amerikát.
Kérek egy számot a jútútú
-
kilua
senior tag
Ha már woke: az egyik propagandista szerint amikor hófehérke barna lett "akinek nem tetszik hogy fikcióban változik a bőrszín az rasszista"
Utána ugyanaz a személy amikor a genshin impact afrikáról mintázott Nathlan régiójában mindenki világos bőrű lett "cancel genshin" 🙃
-
emelhu
aktív tag
"Túl woke – kritizálták sokan"
Mitől lenne woke.... ez egyszerűen hibás-téves-hamis-rossz működés.
-
Darmol
senior tag
válasz MasterDeeJay #3 üzenetére
"Amerika: A mozgókép"-re gondolsz?
Aki azt mondja "nem tudom elhinni az igazságot" az naiv. Aki azt mondja "nem akarom tudni az igazságot" az ostoba. Aki azt mondja "az igazság tilos" az gonosz. Aki azt mondja "én határozom meg az igazságot" az beteg.
-
-
peppa
tag
Már embereket is generál a Google AI
Na mondom, ez aztán a fejlődés, de kiderült, hogy csak képeket generál -
Új hozzászólás Aktív témák
- T14s Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 4MP 4G Solar Power Network PT Camera
- DJI Air 2s drón (Fly More Combo)++ FMC - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 4 akku
- HP EliteBook x360 1030 G4 i5-8365U 16GB RAM 512GB SSD világító MAGYAR bill érintő képernyő LTE modul
- AKCIÓS áron Dobozos ÚJ Asus Tuf FX506LHB /I5-10300H/16GB/512 GB SSD/GTX1650 4GB/FHD/IPS/144Hz/Gari
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen