Új hozzászólás Aktív témák

  • kolosanyi

    veterán

    válasz Terminator17 #36537 üzenetére

    Jó, hogy mondod, aktuális lenne csinálnom egyet. Majd holnap meglesz.

    (#36540) baluka6
    Na én 60 fekvőt nem tudok, besavasodok 50-nél. Mindegy, dolgozom az állóképességen, el akarom érni a 100-at. Annyi haszna lesz, hogy a fizikai felmérőinken - félévente van - még többet tudnék 60-ba nyomni ha fejlődne az állóképességem. Most 30 megvan, 25-től van max pont. Van egy állat évfolyamtársam, aki 60-at nyom bele. Mondjuk ő crossfites, neki az állóképesség az első.

    (#36542) Dicker
    Tudtam is én az elején, hogy mi micsoda. Örültem, hogy meg tudom csinálni a gyakorlatokat. :D A kezdő effektus működött, szépen alakultam át, de nem nagyon foglalkoztam diétával, se tömegeléssel. Most a legutóbbi mérésem 17-es testzsírt mutatott, az volt szeptember elején. Elég fedett, de mindig is a zsírral küzdöttem. Ha egy picit is többet eszek a kelleténél, rögtön rakódik le a zsír. Igaz, izom is jön, de a franc akar 20 fölé menni. Most azon vagyok, hogy minimális zsírosodással, lassan fejlődjek. Igyekszem a magas fehérje szintet és közepes szénhidrátot tartani, így nem leszek dagadt. Igaz, izmos se mostanában. Mondjuk mostanában amúgy is inkább az általános fizikum érdekel. Nincs semmi különösebb célom az edzéssel, azért edzek, hogy egészséges legyek és meg tudjam csinálni a kötelező felmérőket jól (meg majd az alkalmasságit állományba vétel előtt).
    Meg egyre jobban érdekel a saját testsúlyos edzés. Jelenleg az az elvárás magammal szemben, hogy megtanuljam az abcúgot, ki tudjam magam nyomni kézenállásból, illetve majd egyszer szeretnék képes lenni egykezes húzódzkodásra, illetve palánkra, emberi zászlóra. Hogy miért? Nem tudom, miért ne. Kinézet szempontjából nem sok haszna van egyiknek se, de azért ha a 115 kilómat egy kézzel felhúzom, az szerintem több, mint jó húzóerő. Meg igazából az tetszik a saját súlyos edzésben, hogy jóval kevesebb eszközt igényel, mint egy hagyományos súlyzós edzés. Persze az is igaz, hogy teljesen nulla eszközzel ezt se tudod megcsinálni rendesen. De ez itt off, úgyhogy nem is koptatom a billentyűzetet tovább. :)

Új hozzászólás Aktív témák