- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Azért az Edge finoman szólva fapados. Ettől függetlenül az újdonság erejével hat, tehát használom. Sőt anyukámnak csak ez van fent a Windows 10 Home rendszerén
Funkcionalitás béli hiányosságok:
Edge:
1. Nincs gyórsítótár áthelyezés (Legalább 2001 óta, már az Internet Explorer és tudta)
Ez mondjuk kezd kimenni a divatból, Opera sem tudja (már), a Google Chrome meg parancssoros kínlódással, de akkor is, hol rendesen a kijelölt helyre teszi, hol meg nem. Ha leszúrjuk a Windows 7-től kezdve Superbar néven ismert találmányra, akkor elfelejti...
2. Hiányzik a kép címének másolása opció:
Mozilla Firefox esetében ugyanez:
Google Chrome:
3. Egyelőre nincs WOT, és társai rá
4. Védett mód?
5. TPL?
6. ActiveX szűrés?
7. Homokozóban futtatott Flash?Viszont ugyanúgy van InPrivate mód:
-
Jofi81
őstag
Az indexes cikkeknél a hirdetések helyén másnál is ugyanaz a cikk jelenik meg kicsiben, görgethető formában?
-
westcoastog
veterán
válasz
Askformore #41 üzenetére
Az megvan, de csak az explorert mutatja...
-
Askformore
senior tag
válasz
westcoastog #40 üzenetére
Én láttam ilyen lehetőséget a beállításokban, nézz kicsit körbe.
-
westcoastog
veterán
Firefoxból könyvjelzőket, jelszavakat gondolom sehogy sem lehet beimportálni, igaz?
Na meg a letöltések helyére is jó lenne ha rákérdezne. -
Sarkadi
tag
Én egy AdBlock-hoz hasonló reklámszűrővel megelégednék első körbe.
-
Bali27
addikt
válasz
Askformore #37 üzenetére
Én nem is értem hogy gondolják hogy egy mai böngészőbe ne legyenek hasznos beépülők.. ami ráadásul a többiben megvan.
-
Askformore
senior tag
Való igaz, tegnap telepítettem én is, nagyon gyors, youtube videók meg sem röccennek a tv-n (előtte akadozott a képfrissítés miatt), a weboldal görgetése szemre is nagyon sima/folyamatos, viszont nagyon kellene bele egy Adblock, illetve nem lehet beálíltani, hogy hova mentsen.. Vagy esetleg van erre azóta megoldás?
-
Sarkadi
tag
A sebességével nincs bajom, de amíg nem érkeznek hozzá kiegészítők és nem lehet beállítani számomra fontos dolgokat, addig hanyagolom. Aztán kitudja, látok benne esélyt!
-
Bali27
addikt
Engem az érdekelne hogy beépülőket lehet -e rá tenni?
Adblock, Ghostery, Lastpass, egérművelet, ilyesmik, amit a többi böngészőbe már megszoktunk.. -
cattus
addikt
Dark Theme is lesz az Edge-ben. Nem is rossz, ha meg tudják azt oldani, hogy egy kattintásra lehet váltani a dark és light téma közt OS-re és Modern appokra kiterjedően, az nagyon jó lenne.
-
Воланд
titán
-
cattus
addikt
Remélem minél előbb belepakolják az IE jelenlegi funkcióit, meg a plusz feature-öket (pl. tab sync ha jól olvastam nem lesz megjelenéskor).
-
Én nagyon várom!
-
betyarr
veterán
válasz
#41133696 #12 üzenetére
nagyon remélem,hogy változtatnak rajta,mert ez így úgy hat (külsőleg) mintha az ie torzszülött testvérét mutogatnák,hogy nézd milyen szép!
egyébként nekem speciel semmi bajom az ie-vel,mindig is azt használtam.csak nemrég fedeztem fel a 360 browser-t.ez olyan mintha az ie és a chrome jó tulajdonságait összegyúrták volna.
ha az új böngésző megjelenik,akkor annak is adok egy esélyt,mert akár nagyon jó is lehet!
-
törölt tag
"...a windows-t se keresztelik át whisky"
Ne adjál ötleteketRégi cikk, de most, hogy felhoztad: A Vista lehet az utolsó a Windowsok sorában
Egyébként nem biztos, hogy így fog kinézni egyrészt, másrészt valószínűleg áttérnek sűrűbb frissítésre, harmadrészt pedig jön a bővítmények támogatása is. Remélem, hogy az IE-ből a biztonsági funkciókat, ActiveX-szűrés (már amennyiben lesz még benne ActiveX támogatás), védett mód, TPL lesznek. Utóbbi AOFP mellett mondjuk annyira nem égető a hiánya sem nekem
-
betyarr
veterán
ez valami halálbéna dizájn.akkor már inkább maradtak volna a régi névnél és dizájn-nál.attól még nem kötelező átnevezni,hogy átírják az egész programot...a windows-t se keresztelik át whisky-re mert már nem win 95 a lelke.
ez az edge név se valami lángelme szülötte lehetaz "explorer" kifejezésnek legalább van valami köze a zinternethez,meg a böngészéshez.
-
törölt tag
Igen, csak szerintem későn kezdtek neki... gondolom sokáig tököltek, hogy az IE vonalat folytassák e (mikor is volt az a közvélemény kutatás, amiben aziránt érdeklődtek, hogy legyen e új név?), aztán amikor kellőképpen elagonizálták az időt, akkor neki kezdtek, és most nem akarják kihagyni a ziccert, hogy a Windows 10-et ezzel is húzzák felfele, és nem 1 év múlva adják ki, mint a Windows 7 esetében az IE9-et.
-
sz.balazs.95
veterán
Na, majd ha kiforrja magát, akkor kipróbálom, bár kicsi esélyt látok arra, hogy a Firefoxomat le tudná váltani.
Ha csak nem lesz idővel multiplatform, illetve hacsak nem lesz lehetőség később 1:1-ben átköltözni Sync-ről. -
Воланд
titán
válasz
SpongyaBob #3 üzenetére
osszel jonnek hozza a kiegeszitok, gondolom akkor a motor is kapi fog egy nagyobb frissitest. csak szamoma hihetetlen, hogy mennyire le vannak maradva mindennel.
-
Воланд
titán
a megjelenes elott par honappal olyan allapotban van a bongeszo, mint az ff volt 2013 majusaban, a chrome meg 2012 juliusaban. nem lesz ez igy jo.
-
törölt tag
Microsoft Edge
A nyáron megjelenő új Windows verzió, egy teljesen új böngészőt is fog tartalmazni, melynek neve Microsoft Edge. A névből adódóan - kinek örömére kinek bántatára - a nagy E betű helye továbbra is biztosított a Superbaron.
Az új ikon
A Windows Internet Explorer ikonjának összehasonlítása az új Edge böngésző ikonjával.
Fontos újítás, hogy az Edge csak a legújabb Windows OS-re érkezik meg. A korábban Project Spartan kódnéven fejlesztett böngésző elviekben egy jelentősen újraírott termék lesz a paicon, melyben az elődjével kb annyiban merül ki a közösség, hogy marad a nagy E betű az ikonja, és ugyanaz a cég fejleszti, valamint ez lesz az alapértelmezett böngésző Windows 10 rendszeren.
Introducing Microsoft Edge: The New Windows 10 Browser
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest