Új hozzászólás Aktív témák

  • aleister

    veterán

    válasz Nagymedvefia #172128 üzenetére

    Igen. Az általad linkelt két termék közül a tiszta izolátum az olcsóbb, a keverttel szemben, de leginkább azért, mert ez utóbbi alapban jobb minőségű fehérjét használ. Kicsit olyan ez, mintha veszel egy full extrás Dáciát, és csodálkozol, hogy még így is olcsóbb, mint egy fapados Merci. :)
    De van a piacon egy rakat másik termék is. Koncentrátumot már kapni 3800-4100 Ft/kg-tól. Az izolátumok drágábbak. 7000 körül indulnak, de a töbiek majd kijavítanak, mert én nemigen veszek ilyeneket.

    "Talán az izolátumnak van a legmagasabb fehérjeszázaléka."
    Való igaz, de hobbi szinten ennek nem lesz effektív haszna. Pl, ha tejjel iszod, vagy teszed bele a dextrózt, akkor már borul minden érték. Ha versenyző vagy, diétázol, simán vízzel iszod a fehérjét, akkor lehet, hogy profitálsz belőle, de hobbi szinten inkább költsd a különbözetből fennmaradó összeget túróra vagy kreatinra. Előrébb leszel velük.

    Egyébként a legfontosabb különbségnek a két fehérjetípus között én inkább a biológiai értéket (felszívódási sebesség/hasznosulás) említeném, de ezektől sem lett erősebb még senki sem. :)

    [ Szerkesztve ]

    Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

Új hozzászólás Aktív témák