Új hozzászólás Aktív témák

  • BÁ Nutrition

    addikt

    válasz evitiguF #171421 üzenetére

    oke. szoval nincs komoly edzesmunka, nem is kell feltetlen szethajtani magad, csak ami jol esik, kellemesen elfaradsz vagy jonak latsz. szerintem meg sima kocogas vagy seta is megtesz annyit mint ami neked kellhet, csinald amit szivesen csinalsz.
    szerintem nem kell ennyire nezned a kajat makrok alapjan h szamolgasd, mert nem testepito vagy, total tok felesleges neked 3, de meg 2 g/tskg feherje is.
    talan meg az is mukodhet ha csak delutan 4ig eszel mondjuk es utana reggelig semmit. van ilyen idoszakos bojt elmelet ugyebar. csomo modszer kozott valaszthatsz. a kaloriabevitel fog donteni h ne lepd tul. ergo meg akar azzal is kezdhetnel reggel h beversz egy csokit. nem ezt ajanlom, csak ha tartod a kalorialimitet akkor mindegy lesz. feherjeporokat hasznalhatsz, bajod nem lesz tole, de valszeg ossze fog jonni masbol is. tojast "ajanlanak" inkabb helyette. mondjuk rantotta(6bol), rakhatsz bele sonkat vagy gombat is ha szereted. aztan h a tobbit hogy varialod az tok 8.
    a kaja 100%ot fog szamitani nem 70et.
    nem kell tul tudomanyosan csinalni csak csinalni kell. figyeld a valtozasokat, hetente jegyezd fel, es nem baj ha naponta merlegelsz reggel felkeles utan. ha megall majd a sztori akkor gyere vissza :)

    youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

Új hozzászólás Aktív témák