Új hozzászólás Aktív témák

  • rwin5

    őstag

    válasz rayoliviero #163955 üzenetére

    Szerintem pont ilyen volt a második otthoni kondigépem/gépünk. Faterom vette magának anno, jó pár évet használta amúgy, szóval zsírújan biztos nem lehetett rossz vétel, mert faterom is a ~100kg környékét súrolta akkoriban. Aztán mikor ráunt, meg eléggé szét is lett hajtva megvettem tőle, szinte ingyért és áthoztuk a garázsomba. Ekkor már javában jártam kondiba edzeni, szóval nem nagyon mozgatta meg a fantáziámat, hogy rajta edzek. 1-2 évet használtam összesen, héba hóba, főleg nyáron, aztán darabjaira szedtem.

    De kb 2014 óta nem használtam.

    Amire emlékszek belőle: a bowden már csomó helyen ki volt bojtosodva. A lehúzó részét alig lehetett használni, nem nőttem magasra, de még így is alig volt mozgástartománya a karomnak, tehát ilyen hátizmot nagyon gyengén lehetett vele edzeni. Amire nagyon jól lehetett használni az a tricepsz volt, meg anno adtak hozzá minden ilyen kis kiegészítőt amivel lehetett cserélgetni (kötél, rúd stb).

    A mellre tárogató úgy akadt a kopás miatt, hogy az szinte használhatatlan volt, plusz szűk is volt, emlékszek úgy tárogattam rajta, hogy nyújtott kar és valahol a könyök résznél volt a szivacs.

    A bakokat (fogalmam sincs h hívják a kondis nyelvben) ha maxra állítottam, mint itt a képen is, tök ingovány volt. Meg itt is látszik, hogyha nagyon elfáradsz nem tudod hátra dobni a súlyt, mert kb 10 centi lehet ami megfogja a rudat, kicsit jobban odavágod akkor átdobod rajta. Fekvenyomni viszont jól lehetett rajta, de a támlát nem nagyon állítgattam.

    A lábazó része is el ment egynek, de arra se lehetett olyan sok súlyt pakolni - nem fért rá + ha tele raktad, akkor a térded a hülye üléspozíció miatt kiugrott a helyéről.

    Na mindegy, szóval ez saját tapasztalat. Ha nem vagy túl kreatív edzés téren akkor szerintem hamar rá lehet unni, főleg ha jártál már terembe. Őszintén szólva én 5 e ft-ért se venném meg, mert tudom, hogy az lenne a sorsa, hogy jövő nyáron szét lenne szedve és a dogóm hugyozná le a kertbe, mint megjelölendő terület. ;]

    Egyedüli kontra, hogy faterom élte jópár évig szóval ha valaki elszánt azért el lehet rajta edzegetni, de ő is el járt mellette kondiba is. 100 ezret egyébként szerintem tuti nem ér, pláne most, ahol pár hó és az emberek az ájfónjukat elárverezik, csak legyen miből fizetni a lakbért. :P

Új hozzászólás Aktív témák