Új hozzászólás Aktív témák

  • mike1334

    veterán

    válasz HussarF #154075 üzenetére

    Ja, csak működni is kellene. Közszférában tragikus a jogász ellátottság. Csak egy példa...egyedül voltam egy évig 20 emberre. Erre máshol 4 jogász van. Amíg nem volt létszámstop, addig mindig kerestek embert...én is kiírtam facebookra, mivel az ismerőseim nagy része jogász. Alig írt 1-2 és velük is csak addig jutottunk, hogy mennyi a fizetés. Folyamatosan mennek el az emberek, amit nem csodálok. Engem kb az tart itt, hogy mi lenne velük, ha elmennék. Mondjuk a vezetőség mellett szól, hogy a lehetőségeikhez képest próbálnak kárpótolni, plusz megköszönik rendszeresen a munkám. Korábban el se hittem volna, hogy ez mennyire fontos.

    attiati

    32 és jogász. De, persze szeretnék saját lakást/házat. De spórolunk erősen, fizetésünk felét félretesszük. Ha nem lennének ezek az őrült árak Budapesten, akkor már lenne...így kicsúszik pár évvel...
    A döntéshozatali, felelősségvállalási részt nem értem. Mióta dolgozunk önellátóak vagyunk, nem kértünk segítséget szülőktől, sőt mi próbáltunk valamennyit visszaadni abból, amit kaptunk (persze ezek csak apróságok ahhoz képest).

    [ Szerkesztve ]

    ...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

Új hozzászólás Aktív témák