-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy mennyi lehet egy óra személyi edzés a F5 by Fitness Fiveban?
Az asszonnyal úgy döntöttünk, hogy mozogni kellene, mert nem az igazi a punnyadás és a mindennapi stressz.
Ő igazából csak kardiózna (stressz levezetés és jobb alvásért, abszolút noncs rászorulva, 172 cm magas és 51 kg), nekem viszont muszáj lenne főleg törzsizmokat építeni, mert eltűntek az évek során (betegségből eredő nagyobb fogyás /amit később visszaszedtem zsírban/, irodai életmód nulla mozgással..). Viszont egyedül nem nagyon merek belekezdeni, nehogy sérülés legyen a vége, meg igazából - ciki, nem ciki - de nem is tudom melyik gép hogy működik, mire van...
Kb egy hónapja elkezdtem tudatosan csökkenteni a kalóriabevitelem (16/8-as időszakos böjtöléssel együtt), sikerült is lemenni 80,5 kgról 75,5 kgra, pár régebbi gatyám is rámjön már, de 72 kgig szeretnék fogyni. Csinálgatok itthon saját testsúlyos edzéseket, de valószínűleg bénán csinálom és össze-vissza.
Jelenleg 75,5 kg a súlyom (20,3% testzsír /ez még baromira sok/, 40,5% izom /ez meg nagyon kevés/ a víz 53,3%), és ehhez vagyok 177 cm magas, ja és 37 éves.
A cél erősebb törzsizmok, szélesebb váll és keskenyebb csípő.
Szóval ezért szeretnék edzeni, és keresni személyi edzőt (sajnos ismerős sincs, aki segíthete az elején, illetve nagyon sokáig dolgozom, ezért csak az Örs környéke jöhet szóba)....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz D1Rect #170678 üzenetére
Az nem a te álláspontodat tamasztja alá, hogy 200 kilót kellett fogynod. Ebből úgy tűnik, hogy nem működik a módszered, hiszen többször is "korrigálni kellett", mivel visszahíztad, amit leadtál.
Más: próbáltam a súlycsökkentő edzést, eddig remekül bevált, kezdésnek 10 kilóval szériáztam, most már csak 5, mit ajánlotok következő lépésnek?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
Üdv. Van olyan budapesti biotech üzlet, ahol elfogadják a szép kártyát (és a júliusi kupont is)? A biotechusa futárt találtam csak, de ott csak kiszállítás van.
Köszi!...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
-
mike1334
veterán
válasz tibcsi0407 #160530 üzenetére
Viccelsz? Ha hihetünk a képnek, akkor abban van a tesztó
-
mike1334
veterán
-
mike1334
veterán
válasz gyuri860213 #159659 üzenetére
Az már kemény...a d-vitamin raktározódik, ott lehet picit túllőttél a célon, de elvileg még az se okozna panaszt, csak magasabb dózisban.
-
mike1334
veterán
válasz Apollyon #159652 üzenetére
Ó itt is bőven d-vitamin hiányos a lakosság jó része télen...én egy éven megnézettem..gratulált a doki, azt mondta, hogy ennél alacsonyabb d-vitamin szintet csak egy 80 éves néninél látott eddig, ha kicsivel alacsonyabb lett volna, akkor nem tudták volna mérni. 3000NE-sből felírt 200 darabot (akkor még csak receptre adták), és még nyáron is szedtem...
-
mike1334
veterán
válasz aelod #159637 üzenetére
Azóta találtam egy papíron jónak (jobbnak) tűnőt, de Zola nem válaszolt rá, hogy tényleg jobb-e.
-
mike1334
veterán
válasz rwin5 #159466 üzenetére
Újabban nem csak vérvétel, hanem ekg is.. asszony most csinálja a jogsit, háziorvos küldte mindenhová..pár éve az akkori háziorvosok rám se nézett, csak elvette a pénzt..
Meleg témához:
Egyetemen én ültem olyan asztalnál, ahol csak a szobatársam ismertem meg a csaját...rajtunk kívül ült még vagy 4 srác az asztalnál...az egyikről 5 perc után levettem, hogy meleg, a másikról fél óra..a harmadikról csak sejtettem...utána mondták, hogy a negyedik is az...Nem mindenki viselkedik látványosan melegként...
Ja lányokat is ismertem, akik szélesebb spektrumon szerettek..no ott se mindenkiről mondtam volna meg, sőt...bár az egyik Debrecen "híres" meleg sportolója volt, róla azért könnyű volt megállapítani, és nem csak azért mert másfélszer akkora háta volt, mint nekem...a kisugárzasa is olyan volt, hogy az első találkozásunkkor reflexből kezet akartam vele fogni..[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz tibcsi0407 #159436 üzenetére
Majd írd meg, hogy milyen
-
mike1334
veterán
válasz tibcsi0407 #158879 üzenetére
Végül kipróbáltad? Szembe jött velem is neten, és én is elgondolkoztam rajta, hogy stresszre jó lenne néha...
-
mike1334
veterán
válasz bigmasterg #159399 üzenetére
-
mike1334
veterán
válasz aelod #158734 üzenetére
Höh...9-10e forint...pár éve én 5e körül fizettem...
-
mike1334
veterán
válasz raven12 #158730 üzenetére
Én nála voltam pár éve, masszív hátfájással csontkovácsoláson. Nagyon profi, sokáig nem fájt utána, plusz a végén mondta, hogy egy ideig nem kell mennem, csak csináljam azokat a gyakorlatokat, amiket mutatott, szóval nem lehúzós hely. Anno ep kártyát is elfogadták, de ajándékba nem biztos, hogy úgy lehet venni.
-
mike1334
veterán
válasz HussarF #158639 üzenetére
+1
Életem értelme (10+ éve az) pont ilyen vékony, mellé magas is...olyan hosszú lába van, hogy fél percig kell néznem, hogy a végére érjek 173 cm magas és kb 50 kiló. Szerintem pont ezek a csajok néznek ki baromi jól ruha nélkül....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
Gyerelejóisten...
És ti még gyúrtok, pedig lehet egyszerűbben is csajozni...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
Volt vmi testépítő heppening Budapesten? Deák téren félpucér faszi kupával a kézben feszítette a bicepszét a zebránál, míg anyjok fotózta... másik meg szintén a Deák térnél, a szökőkútnál pózolt tangában fotóhoz...a kupákból meg abból gondolom, hogy verseny lehetett, hogy mindnek olyan színe volt, hogy bármelyik amerikai őslakos rezervátum tárt karokkal várná őket..
-
mike1334
veterán
válasz JohnYBoVs #156854 üzenetére
A biotechesben meg magnézium oxid van (a magnerotbam magnézium orotát):
Magnézium-oxid
A magnézium oxigénnel alkotott vegyülete, amelyet égetett magnéziának is neveznek, és jellemzően fehér por formájába fordul elő. A gyógyszeriparban hashajtóként és gyomorsavmegkötőkén alkalmazzák. Noha az oxigénhez képest nagy arányban tartalmaz magnéziumot, nem hasznosul jól a szervezetben: rossz felszívódása miatt viszonylag kevéssé alkalmas magnéziumpótlásra.Magnézium-orotát
A magnézium-ototát a magnézium és az orotsav által alkotott só, amely ugyancsak a magnéziumsók jól hasznosuló formái közé tartozik.Tehát annak se annyi a "tiszta" magnézium tartalma. De, ha Neked bevált, akkor nem kell váltani nekem ez vált be, maradok ennél.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz JohnYBoVs #156852 üzenetére
Mondom, én is laikus vagyok, de kolléga felesége gyógyszerész, én mindig azt szedem, amit ő. (Még nem olyan régen házas, nem akarja eltenni láb alól sztem ) magnerot amúgy 500mg/tabletta, én napi felet szedek.
-
mike1334
veterán
válasz JohnYBoVs #156849 üzenetére
A hasznosulása rosszabb. Lehet, hogy ráírják a dobozra, hogy 250mg magnézium, de ténylegesen kevesebb lesz. Passzolom, én se vagyok se orvos se semmi ilyesmi, orvos és gyógyszerész ismerős is ezt a kettőt ajánlotta, a gyógyszerésznek a férje is ezt szedte, gondolom nem véletlenül.
-
mike1334
veterán
válasz gyuri860213 #156761 üzenetére
Ki nem?
-
mike1334
veterán
válasz gyuri860213 #156759 üzenetére
Klasszikus. A kérdés inkább az, hogy Te miért nem?
-
mike1334
veterán
válasz gyuri860213 #156756 üzenetére
Az eredeti kérdésre sajnos nem tudok válaszolni, de szeretném felhívni a figyelmed egy másik egészségügyi problémádra (a kép alapján), ezzel a dallal.
-
mike1334
veterán
válasz Apollyon #156478 üzenetére
A munkáltatót terhelő költség 21%-a a bruttó bérnek (eus átlag 20,93%). A többi amit levonnak, azt nem a munkáltatódnak kell megfizetni, hanem neked, csak a jogszabály kötelezővé teszi, hogy előre levonja tőled ő. Tehát azt Te fizeted meg, csak nem kell adminisztrálnod külön (éves szja bevallásnál kell átnézni ,hogy rendben ment-e minden).
Amit tőled vonnak, az még a fizetésed 33,5%-a, ebből ugye az szja a legnagyobb tétel 15% (eus átlag 32,52%).
Az egészségügyi járulékok összesen további 18,5% (eus átlag 13,24%).
Az áfa az ami igazán sok 27% (eus átlag 20,08%).
-
mike1334
veterán
válasz Zola007 #156354 üzenetére
Puhányok az emberek...Bartos úr simán tolta penészes kenyérrel és tablettás borral..
Mondjuk szerintem ő már egy jó ideje nem érez ízeket és szagokat...
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz flash- #156168 üzenetére
Általában azért végezik el az ilyen teszteket több ember (jelen esetben 29 615 felnőtt) részvételével, mert nincs két egyforma emberi szervezet. Mindig hallani sztorikat arról, hogy 100 évig élt, egész nap cigizett meg ivott és a szalonnát is megkente zsírral, aztán meg se halt volna, ha az autó nem üti el..de a többségre azért statisztikailag a hasonló tényezők hasonlóan hatnak.
Ismertem olyan csajt, aki sportosabb volt bőven, mint az átlag (fitnesz edzői papírok tömege, napi több óra edzés, saját és tartott órák), a kajára is odafigyelt, de a koleszterin szintje így is az egekben volt, nagyon szigorú diétával (havi 1 tojás volt engedélyezve, és folyamatosan számolta a kaják koleszterin tartalmát) tudta elkerülni, hogy gyógyszert keljen szednie, mert ilyen anyagcsere rendellenessége volt. Na ő és Te vagytok a két véglet...a többség a kettő között van....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
Na, most megint nem jó a tojás..
Eldönthetnék már végre....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz MATEO6600 #156126 üzenetére
Én hónapok óta nem iszok fehérjeport
Nem gyúrok, csak volt egy erősebb fogyás, amikor az evés sem ment, és ezzel próbálta pótolni a hiányzó fehérjét/kalóriát..pár hete merült fel megint bennem, hogy kellene vmi alternatíva, mert megint fogytam.....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz K.Andras.Vfx #156028 üzenetére
– Szakértő: Ezt mi hamutartalomnak hívjuk és gyakorlatilag mindegyikben 4 illetve 5% hamu, tehát az azt jelenti, hogy 600 fokon el nem égő, 560-600 fokon el nem égő anyag van benne. Van olyan amelyikben maltozexin van, van olyan, amiben hidroxi metil cellulóz van.
– Riporter: Ez az, amit nagyon kevesen értenek hétköznap.
– Szakértő: Igen, kevesen értik de, hát annyit mindannyian tudnak talán még általános iskolából ugye, hogy a cellulóz alap az a papírgyártásnak az alapja.E 464 - Hidroxipropil-metil-cellulóz
Használat
A hidroxipropil-metil-cellulóz az élelmiszerekben mennyiségi korlátozás nélkül, általánosan engedélyezett. Ez alól csupán a kezeletlen és hasonló élelmiszerek a kivételek, amelyek a törvényalkotó szándéka szerint adalékanyagokkal nem módosíthatók.Egyebek mellett a következő termékekben engedélyezett:
• Majonéz, szószok és ketchup
• Desszert és fagylalt
• Halkészítmények
• Sütemény, kekszek, levelestészta
• Csökkentett energiatartalmú élelmiszerBiztonság
A hidroxipropil-metil-cellulóz veszélytelennek számít.Mint oldható ballasztanyagot az emberi szervezet nem tudja hasznosítani. Nagyobb mennyiségben enyhén hashajtó hatású.
Taps a szakértőnek..és ő az élelmiszer-analitikus....
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz tibcsi0407 #155907 üzenetére
Nővérke nem mai darab volt és ha az életemért küzdök, akkor nem mozgat a fajfenntartási ösztön
De anno középiskolában a sulinővér egy nagyon cicc kiscsaj volt..aztán csodálkoztak, hogy mindenkinek de magas a pulzusa/vérnyomása a srácok közül[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz gyuri860213 #155884 üzenetére
Én se bírom a tűt. Valamelyik éven vérvételen oda se mértem nézni, a nővérke meg beszélgetni próbált...látta a papíron, hogy doktor...kérdi, hogy orvos? Mondom ja, azért stírölöm a fogast falfehér arccal, mert orvos vagyok...
-
mike1334
veterán
Pár nap betegség miatt sikerült még tovább fogyni...most már hízni kellene, de lehetőleg nem zsírt..vagy legalábbis nem fogyni. Úgy néz ki, hogy a vacsora időm tolódni fog (19-20 óra), ami azért is problémás, mert napközben keveset eszek, és sajna az energia szükségletem nagy része szénhidrátból megy be.
Mennyire jó megoldás, ha a reggeli (8 óra) és az ebéd (12 óra) után délután vmikor eszek egy gyümölcsöt (banán/alma/stb.), egy teáskanál mogyoróvajat és esetleg egy fehérje turmixot?
Az esti túlevést akarom elkerülni szemét kajából (chips, csoki), de fogyni nem akarok tovább.
Nem mértem magam, de a korábbi súlyom alapján, meg ahogy most nézek ki olyan 67-68 kg lehetek 176 cmhez.
-
mike1334
veterán
Én azt hittem csak erre a számra lehet gyúrni...
-
mike1334
veterán
Mintha valaki keresett volna súlyemelő cipőt korabban. (Vagy csak haluzok.)
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz aelod #155134 üzenetére
Fujj..pont a héten beszélgettünk a retro (gyerekkorunk) csokijairól (btw. ha valaki tudja hol lehet kapni Kajlát vagy Macit, az ne tartsa magába) és közös pont volt, hogy ha már elfogyott minden, akkor mozdultunk rá a Katica tortabevonóra, de mindig csalódás volt.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz Apollyon #155129 üzenetére
Áh azt se tudom mikor ettem meg utoljára egyedül egy tábla csokit, de még egy felet se. Ha nagyon ilyesmire vágyok, akkor étcsoki. Csak kajálás után mindig vmi édes ízre vágyok "lefojtásként", olyankor 1-2 kocka besikerül vagy vmi egyéb desszert.
Tudom, hogy ha magunk csinálunk vmit, akkor az mindig jobb, de lusta vagyok én ehhez...azért kerestem vmi egyszerűbb megoldást.
-
mike1334
veterán
válasz Apollyon #155121 üzenetére
Mogyorókrémet én nem is engedném annak hívni..alig van benne mogyoró, szinte csak cukor meg pálmaolaj..gyerekként szerettem nagyon a milky way-est meg a sima nutellát is, meg is látszott...20 centivel alacsonyabb voltam mint most, de sztem többet is nyomtam...most csak a csoki helyett keresek vmi alternatívát, ami lehetőleg nem csak fehérje por.
-
mike1334
veterán
válasz kicsiogre #155110 üzenetére
Köszi! Kár, hogy üzletük nincs, a futárokkal mindig csak a baj van...
patex1983
Tudom, régebben már ettem, mondjuk az sz*r volt...csak láttam, hogy van csokis/kókuszos is, azért gondolom, hogy édesebb, mint a sima. Jó estére nem pont a legjobb a zsír, de a csokinál (cukornál) még így is jobb...(meg mostanában volt, hogy tepertő volt a vacsora savanyú káposztával ...mivel a reggeli/ebéd nagyon kalóriaszegény, valahol be kell hozni...).
-
mike1334
veterán
Melyik a bestbuy mogyoróvaj?
-
mike1334
veterán
válasz tibcsi0407 #154585 üzenetére
Én akkor híztam több, mint 10 kilót, amikor lett csajom. Elkényelmesedtem stresszelni meg csak egyetem után kezdtem, szar munkát választottam. De pont ma néztem magam a tükörben, hogy ritka szarul nézek ki, le vagyok csoffadva, úgy hogy jövő héttől fegyencedzés. Még vmit az állóképességgel is kellene kezdeni, mert az sincs.
-
mike1334
veterán
válasz tibcsi0407 #154583 üzenetére
Jaja...annál jobban már csak a folyamatos stressztől lehet jobban fogyni, de az pl a gyomrot is jobban tönkreteszi mint az ital.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz tibcsi0407 #154581 üzenetére
Amikor rendszereden ittam, akkor fogytam a legtöbbet. Az a titka, hogy enni nem szabad mellette.
-
mike1334
veterán
A faszi meg csak dísznek van, nem szól, hogy nem így kellene..
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz HussarF #154508 üzenetére
Akkor még nem volt menő az ilyesmi (vagy nyolc éve már..), plusz mi bontottuk fel a pezsgőt
Zola007
Egyik havert egyszer meghívta egy meleg egy italra, hatalmas bóknak fogta fel, mert a melegek válogatósak
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz HussarF #154506 üzenetére
Az csak az eleje volt. De amúgy komolyan az ütött meg mindenkit amúgy egyetem óta ne iszok, akkor suli után fél évvel csináltattam egy vérképet, de meglepően jó volt a máj funkcióm tróger ukrán vodkát meg royalt ittunk folyton, fél liter/este alatt sose hánytam fénykoromban.
-
mike1334
veterán
válasz HussarF #154503 üzenetére
A vége már nem róla szólt, hanem négyünkről
(Semmi buzulás nem volt, 2 fiú 2 lány )Zola007
A másik ilyen hely a Kikötő volt, bár ott változott a piák ára az est folyamán, attól függően mennyire gondolta a pultos, hogy részeg vagy.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz Zola007 #154501 üzenetére
Párszor voltam csak ott...oda vagy túl rövid vagy túl hosszú volt a hajam Ibolya volt a törzs hely évekig vagy ha lustábbak voltunk akkor a Pikoló (életem legszürreálisabb estéje ott volt, ami azzal kezdődött, hogy meghívott négyünket egy alkesz faszi egy üveg pezsgőre, de annyira nem tartott mégse olyan nagyra minket, hogy az igazi nevén bemutatkozzon, legalábbis a pultos csaj más néven szólította...az est további részét igyekszik mindenki elfelejteni) vagy az egyetem vége felé a Valhalla.
-
mike1334
veterán
válasz tibcsi0407 #154289 üzenetére
Krémek? Van egy csomó féle, természetes(ebb) (perskindol, flexagil) meg kicsit "keményebb" (diklofenák tartalmú, pl voltaren, diclac .) hatóanyaggal is.
szerk: Jah, akkor már azokat is próbáltad...
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz tibcsi0407 #154287 üzenetére
Vannak egész ütős gyulladáscsökkentő szerek ízületi fájdalomra. Én szedtem a hátamra olyat, amitől ilyen 10 másodperces görcsös fájdalmak jelentkeztek a hasamban fél óránként...aztán néztem, hogy írták a betegtájékoztatóm, hogy kilyukadhat tőle a gyomor stb...
-
mike1334
veterán
válasz tibcsi0407 #154285 üzenetére
-
mike1334
veterán
válasz mayday00 #154241 üzenetére
Na az is szuper..mondjuk ezt a kutatást a who rendelte meg, de lehet kamu attól még
Az a lényege, hogy zöldségből és gyümölcsből nem tudsz elég rostot bevinni...egyél szénhidrátotok, de az teljeskiőrlésű kenyér/tészta vagy zabkása legyen....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Digitális Állampolgárság Program
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest