Új hozzászólás Aktív témák

  • neophyte79

    tag

    válasz aelod #153297 üzenetére

    Amit leírtam eddig, csak töredéke annak, amit tudok. Többet nem is óhajtok megosztani, a célközönség nem alkalmas rá, mert:
    1, nem értené meg
    2, nem hinné el
    3, nem is érdekli
    4, annak idején mindenki csak szórakozott velem, és lenézett. Most én teszem ugyanezt a megfelelő tudás birtokában. Miért ne fölényeskedhetnék, ha ezt kaptam innen? :U Egyik szaktudású "kolléga" sem érdemli azt meg, hogy egy fikarsznyit is segítsek. Gyurinak is gondoltam, hogy írok, de nem tettem. Pedig nála ugrott a hormon háztartása, és ha rendbe is tudja hozni, nagson sok idő lesz. És sosem lesz már olyan, mint régen. Beteg, de nem hajlandó tudomást venni róla. A topic 90 %-nak romokban az endokrin rendszere, és nem értik mitől.

    A gyúrás meg egyáltalán nem érdekel már, sokkal fontosabb dolgok is vannak az életben, a szépség mulandó. Nem az határozza meg, hogy ki vagy, hogy éppen hogyan nézel ki. Ha ismered a Kis Herceget, érteni fogod.

    Elértél valamit (amiért minden tiszteletem a tiéd),de sose felejtsd el azt, hogy a nyomorék hiába akar járni, ha nem tud. Neked adottságod van ehhez, ezt kell csinálnod. Más emberek máshoz értenek, és másban jók.

    Wood: erre most mit írjak? :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák