Új hozzászólás Aktív témák

  • Ijk

    nagyúr

    válasz kolosanyi #114017 üzenetére

    Majd akkor bántott amikor te is hozzányúlsz hogy kipróbáld. Ha nem lennének koxosok eszedbe sem jutna, de már a gondolat elvette magát a fejedben és az is épp elég.
    És rengeteg naturál testépítőt, erőemelőt, sportolót "bántottak", mert ők sem azért basszák magukat évekig a teremben, diétáznak folyamatosan, tesznek bele egy csomó energiát hogy aztán a közelébe sem legyenek a sztenderdnek amit már hazugsággal vagy közvetett hazugsággal (tudja hogy kémiával összehozott fizikum, de mégis reménykedik benne hogy majd naturálban megközelíti). Nembeszélve az egész kiegészítő ipart ami erre az átbaszásra épül.
    Itt a topikban is folyamatosan látom milyen hatása van. Elvicceljük, poént csinálunk belőle, de valljuk be hogy itt sem normális szint már amit izmosnak tartotok.
    Szóval szerintem igen is komoly probléma, nem véletlen egyre több a koxos, suttyó tizenéves kölkök nyúlnak szerekhez akiknek már nem is a sport számít hanem hogy nedvesedjen rájuk a pina. És nem lehet őket hibáztatni, minden fiatal férfi pinát akar és most épp ez a divat. Meg az elbaszott Zyzz-féle példaképek. Na majd meglátjuk merre vezet ez az egész, az is lehet hogy 10 év múlva kidurran a fitnesszőrület lufi, aztán más hülyeséggel basszák agyon magukat az emberek.

    /人◕ ‿‿ ◕人\

Új hozzászólás Aktív témák