Új hozzászólás Aktív témák

  • Woodslave

    nagyúr

    na most hogy erre a nyárra se sikerült kigyúrni (leszálkásítani) magam, megint elkezdtem (sajnos) hosszú távú fenntarthatóság egészség és hasonlókon agyalni és túl sokat olvasni.

    Pár hete a reggelim konstans, 3 tojás, két csík bacon, kígyóuborka (korábban spenót) kefír. Ugye a tojástól is meghalok, a bacontól meg rákos leszek. Tehát ez kilőve :D (legalábbis a bacon a viccet félretéve, mégis csak feldolgozott vörös hús, mindennapi fogyasztása nem oké)

    Ebéd csirkemell és brokkoli, ezekkel sok kifogás nincs, talán nem halálos ilyen mennyiségben egyik se.

    Edzés után mostanában lazultam, de amúgy arra is ott a csirkemell-fehérrizs-mexikói (ez utóbbi xar már tudjuk, helyette lesz zöldbab)

    Lefekvés előtt túró-fehérje de a túró is rákot okoz.

    Kicsit röhejes a felvetés. De azon kívül hogy fényevő-fruttáriánus-raw vega lesz az ember, mivel lehetne kipótolni a hézagokat hogy ne haljak szörnyű halált idő előtt, de ne is legyek még izomtalanabb.

    Vagy más nem parázik rá ennyire ezekre? :D

    Tök jól elvagyok ch nélkül a nap első részében. Igazság szerint kaja nélkül is. Tavaly már ment az átmeneti böjtölés a diéta végén, abszolút nem vettem észre hogy xarabbul néznék ki mint most. Sőt asszony is megjegyezte a tavalyi képeket nézve mintha izmosabb lettem volna, persze barna voltam meg szőrtelen az dob azért a formán kicsit.

    Pedig az összkalória, fehérje is biztos kevesebb volt. Annyit megfigyeltem, hogy amióta túrót eszek 9-.930 körül este reggelre nem vagyok annyira lapos.

    Azt nem nagyon tudom elképzelni, hogy lencsés rizst egyek reggelire...

    De most komolyan kicsit elvonatkoztatva a szigorú testépítéstől ki mit gondol (azon kívül hogy hülye vagyok :D )

    [ Szerkesztve ]

    "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Új hozzászólás Aktív témák