Új hozzászólás Aktív témák

  • nitro16

    senior tag

    válasz Apollyon #105120 üzenetére

    Biztos azért mert teljesen sötét vagy a témába. Egyrészt más a magas tesztoszteron szint és megint más a libidó. Vegyük ott vagy 20-30 közt amikor magas még a tesztoszteron képződés, napi pontosan nem lehet kiszámolni de vegyük úgy, hogy napi 10mg termelődik. Kokszol ésszel, beviszel heti 400-500mg vagy még többet mellette az elejétől kezdve megy a "helyreállítás" aminek következtében külsőleg bevitt hormon hatására nem fog nagy mértékbe lecsökken/leállni a saját hormon termelés mivel úgy mond átkurod a szervezeted és ugyan úgy termeli a sajátot is, ezáltal a heréid se mennek össze. Ez a nem áll fel úgy terjedt el már régen, hogy akkor is sok idióta volt aki nem tudta mit, hogyan használjon és kevés tesztoszteron mellé elnyomott még annyi másik cuccot aminek esetlegesen olyan hatásmechanizmusa van, hogy eltudja még nyomni a tesztoszteron szintet, illetve a helyreállítás is szar volt náluk és akkor ott voltak kúra végén, helyreállítás nélkül és akkor csodálkoznak még, hogy nem ment úgy a dolog és ami izom feljött azt le is fosták magukról hamar.

    Nálam sokszor az a gond, de főleg kúra közben ha van éppen barátnőm, hogy napi 2-3 menet is lazán megy/menne ha bírja a partner csak, ez a nők részéről gond szokott lenni. És elég sok body ismerősöm van akinek rá ment a kapcsolata erre, hogy több szexet igényelt, csak a csajnak túl sok volt már ez. :DD :))

    A béres csepp is illegális ennyit erről, orvoslási körülményeknél sok gyógyszer segít olyan betegen akinek kevés a tesztoszteron termelődése alapból, súlyos égési sérült, AIDS-nél is volt a csávó extrém módon lefogyott és közel haldoklott majd ennek segítségével sikerült tömeget magára szednie. És akkor lehetne még sorolni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák