Új hozzászólás Aktív témák

  • HussarF

    addikt

    válasz footy #104085 üzenetére

    Ne hisztizzél. Amikor összejöttél vele, akkor tudtad, hogy nem edz, akkor most meg miért panaszkodol? Azt kaptad, amire befizettél.
    Egyik volt komolyabb kapcsolatomban (hú de rég volt ;] ) sem edzett a lány, de nem is is tettem soha szóvá, mert tisztában voltam vele az elején is, hogy nem sportolós alkat. Ha mégis összejöttem vele, akkor utána már ne panaszkodjak. Érdekes módon amúgy 2 év után ő fordult hozzám azzal, hogy most már ő is edzeni akar, mert feszélyezi, hogy pl. a strandon én kurva jól nézek ki ( ;] ) ő meg azért... mondjuk úgy, hogy átlag. Elmondtam neki, hogy mivel jár a dolog, aztán lenyomtunk 3-4 hónapot és a skinnyfat testalkat egyből átalakult úgy, hogy már látszottak a tónusok a hasán.
    De ha soha nem mondta volna, hogy ő is el akar kezdeni edzeni, valószínűleg akkor sem panaszkodtam volna, mert már az elején tudtam, hogy ő nem edz.
    Mostani barátnőm is egész csinos az én ízlésemmel mérve, van rajta egy picike nőies felesleg, de ő sem edzős. Egyébként látom benne a potenciált, hogy ha elkezdené, akkor egész jó formát el tudna érni, de nem fogom ezzel cseszegetni a fentebb leírt okokból. Meg mondjuk azért sem mert még 2 hete vagyunk együtt (rossz nyelvek szerint kb ennyi az is, ami még hátravan, de ez persze csak rosszindulat ;] ) és ennyi idő után még nem lenne szép dolog.

Új hozzászólás Aktív témák