-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
HIS7
újonc
válasz krizmo_ #12846 üzenetére
Szia krizmo
Köszi a választ
De nem nyilvános üzeneteket írtam hanem MEGOSZTÁSOKAT. Mondjuk van egy Idézetek Gondolatok nevű oldal - ez csak egy példa - , ami Kitalált személy (persze valódi ember írka a posztokat. Namármost ezt az oldal CSAK nyilvános képeket, idézeteket posztol ki, tesz közzé. És tudom hogy mikor még ismerősök voltunk, rendszeresen like-olta az ezen az oldalon kiposztolt képeket, idézeteket. Mióta kivett az ismerőslistáról, azóta egy like-olását sem látom, pedig az lehetetlen hogy hónapokig semmit se like-oljon innen. És még van pár másik kedvenc oldala, amiken szintén nem like-ol semmit. Az üzeneteket úgy értettem, hogy az Általam írt üzeneteket olvassa el, azt látom hogy elolvasta, mert jelzi a rendszer Tehát nem tiltott le, csak kivett az ismerősei közül.
Azt hittem, a nyilvános posztok like-olóit mindenki látjaköszönöm a választ
-
roxy16
újonc
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni: egy facebook oldalon vagyok, és bal oldalt ugye van olyan funkció/lehetőség, hogy:
"ismerősök meghívása, hogy kedveljék az oldalt"Egy barátomnak szoktam segíteni, hogy kedveljék az oldalát, nah de ez a lehetőség eltünt, így nem látom az ismerőseimet, sem a listát. Mikor az opcióra kattintok, egyből eltűnik onnan a dolog.
volt:
nincs:Találkoztatok már ilyennel? Van megoldás?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
medica
senior tag
a faszbúk átment teljesen manipulatívba . Tudnék mást is írni hogy ki és miért de kitiltanak
Roxy: igen, ez gyakran előfordul, úgy vettük észre kb. két hónapja megy. Valszeg a pénzért reklámozáshoz lehet köze.
[ Szerkesztve ]
Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
-
€uro
őstag
Kurvára idegesítő ez a kibaszott facebook, hogy nincs olyan hét, hogy ne lenne vele valami gond!
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
Edi77
őstag
Időnként azt csinálja-gondolom, amikor frissítik-, hogy minden ismerősnek online leszek, és újra egyesével kell beállítani, hogy kik azok, akiknek nem akarok látható lenni chaten. Másnál is így van? Eléggé kezd idegesíteni.
(#12859) €uro: +1
[ Szerkesztve ]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
WhiteWalker
nagyúr
Tegnap délután kapott egy uninstallt az FB app... Azóta fellélegzett a telefonom (SGS3) . Azóta böngészöből nézem, sebességben ég és föld.
-
bAtt001
addikt
válasz enginev3.0 #12862 üzenetére
szintén, azóta pörög ahogy kell
-
€uro
őstag
válasz enginev3.0 #12862 üzenetére
Már legalább egy éve úgy használom. De Sajnos így is gond van vele. Egyébként épp most is behalt. Nem tölti be a kis profilképek-kockákat a Firefox. De más böngésző sem.
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
Anonymous 01
tag
Sziasztok!
Következő lenne a problémám a facebook-on: Ha rámegyek a profilomra és leviszem alulra, ugye bal oldalt kéne lennie olyannak, hogy jelzi, kinek lettem az ismerőse, akkor pl. milyen oldalt kedveltem stb-stb...
Na most én ezt valahogy jól eltüntettem, és semmi ilyet nem jelez ki. Megtudnátok nekem mondani, hogy mit kéne visszaállítsak, hogy ez újra látható legyen? Előre is köszi! -
huan
őstag
Sziasztok!
Egy ideje nem mutatja a közeli ismerősöknek felvettek lájkolásait a Facebook.
Más is tapasztalt ilyet? Vagy meg lehet azt csinálni, hogy valaki ne lássa semmilyen tevékenységemet, ha közeli ismerősnek is vett fel? -
kispx
addikt
Nem csak ezt módosították: Észre fogja venni, változtatott az üzenőfalon Facebook
-
törölt tag
-
kispx
addikt
válasz #41133696 #12872 üzenetére
Hasonló Firefox-ra: Facebook Chat Seen Blocker
(#12873) Giinos
Igazából ehhez nem kell kiegészítő, elég csak valamivel blokkolni a facebook.com/ajax/mercury/change_read_status.php$xmlhttprequest címhez érkező kéréseket.De vannak egyéb addonok
-
Buster17
addikt
Hogy tudom azt beállítani hogy NE lássa senki az ismerőseimet, még az ismerőseik se?
-
kispx
addikt
válasz WhiteWalker #12878 üzenetére
Ott van valamilyen adblock? Ha igen, akkor vedd fel a listájára.
-
Edi77
őstag
Sziasztok.
Pár napja kérdeztem, de nem jött válasz, és ma megint bosszankodtam emiatt: miért kell időnként mindig kikapcsolni azok számára a chat elérhetőségemet, akiknek nem akarok online lenni? Unalmas ezt x időközönként végigzongorázni
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Hogy lehet letiltani bizonyos ismerősöket, hogy ne tudjanak meghívni eseményekre?
Nem kollektíven, csak 1-1 bizonyos embert tiltanék így. -
-
koshmar
addikt
Üdv!
Miért látom ezt folyamatosan, annak ellenére, hogy az értesítéseket már letiltottam?
Rengetegszer azt látom az ü.falamon, hogy xy posztolt oda valamit.[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
-
Bibby
addikt
"A Facebook tapasztalatai szerint a felhasználók nem annyira kíváncsiak rá, hogy az ismerőseik mit lájkoltak és mihez szóltak hozzá, így az ilyen tartalmakat mostantól a kevésbé fontos kategóriába sorolja be a Facebook, így ritkábban és lejjebb találkozhatunk majd ilyesmivel az üzenőfalunkon."
Most úgy őszintén ez mi a f@sz??? MI MÁSRA lennék kíváncsi, mint a tevékenységeikre? Pont ez volt az értelme az egésznek. Ha én lájkolok valamit akkor azt nem magamnak csinálom, hanem hogy a barátaim is észrevegyék hogy ez jó, ez tetszik, ezt érdemes megnézni. Most komolyan ezentúl mindent osszak meg külön?
És azt a rohadt közeli barát listát pont azért csináltam, mert attól a pár embertől mindent látni szeretnék! Eddig is ott volt az opció, ki lehetett kapcsolni hogy kommenteket és lájkokat ne lássa aki nem akarja, most ezt ők eldöntötték hogy nem, mert ez nekem jobb?
Akkor a fész arra lesz jó, hogy fotókat nézegessen az ember, meg oldalak és vállalatok posztjait, és számára idegen emberek hozzászólásait (aka fórum?)
Azt hittem azért közösségi háló, hogy az ismerőseimmel összekössön bárhol is vannak... számomra így eléggé értelmét veszti, és nagyon szar irányt vett. És ahogy olvasom a fórumokat nem kevés embert akasztottak ki ezzel.Ελευθερια η θανατος
-
Bjørgersson
félisten
válasz koshmar #12888 üzenetére
A jobb felső sarokban lévő kis kacsacsőrre kattintva lesz valami opció, hogy elrejtsd a csoport minden bejegyzését, nézd meg.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Facebook messengerben a telefonon nem tudok saját értesítési hangot állítani mióta az 5.1 van rajta. Valakinek valami 5lete erre?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
koshmar
addikt
válasz Kimmuriel #12887 üzenetére
Rájöttem, mire gondoltál. Eddig úgy próbáltam, hogy a csoporton belül nyitottam le egy adott postnál a kacsacsőrt, és ott más opciók vannak.
Most az üzenőfalamon megkerestem egy posztot, ott lenyitottam, és végre már megtaláltam.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
rokendrol
senior tag
Van e olyan program ami egy szót a mondatban színesen vagy nem színesen villogtat folyamatosan,és ingyenes, és ezt a facebookra feltudom tenni ?
-
kispx
addikt
válasz rokendrol #12899 üzenetére
A pm-re is itt válaszolok.
Ha egy bizonyos szót szeretnél kiemelni, azt csak úgy tudod megcsinálni, ha a szöveget képként rakod fel.Az FB tilt minden formázást. A képeknél is tiltva van az animgif, így mozgó képet sem tudsz feltölteni. Villogtatni sem tudod a szöveget. Ha engedélyezve lenne ezek a formázások, már régen "szép" színes lenne mindenkinek az üzenőfala. Kerülő megoldásként még a videót tudom javasolni. Egy videoszerkesztővel tetszőlegesen tudod animálni a szöveget és ezt a videót feltöltheted az facebookra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Projektor topic
- Külpolitika
- Milyen videókártyát?
- World of Warships
- További aktív témák...
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest