Hirdetés
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Egyik kedvenc oldalamat a ma feltörték Fb-én.Erre van megoldás?
Köszi.
Kedves kávérajongóink!A mai napon megpróbálták eltéríteni az oldalunkat. A betolakodót, ha minden igaz sikerült kitennünk, viszont addigra átírta a nevünket. Ezt sajnos a Facebook ilyenkor 60 napig nem engedi visszamódosítani. Van valakinek esetleg ezzel tapasztalata, vagy tud valaki megoldást erre?Addig is üzemelünk tovább ezen a furcsa néven, tartsatok továbbra is velünk. Köszi a türelmeteket! -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Instagram topikot nem találtam.
Esetleg ebben a topikban van aki tud segíteni.
Instàn a körüzenet csatornák napi értesítését hol lehet kikapcsolni?
Nem akarom őket követni mégis naponta jön az értesítés hogy lépjek be. -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Pár napja nem találom az albumjaimat.
Most pl az egyik borítóképemet keresném,de nincs az album a többi között.
Ha rámegyek a borítókép megváltoztatására ott tudom váltani,de magát az albumot nem találom. -
Orlin
addikt
Anyumnak csináltam profilt pár hónapja.
0 ismerőse van több hónapja nem jelöl senkit és őt sem.
Csak pár oldalt lájkoltam neki.
Fellép néha.
De nem tudja használni a profilt több hónapja semmi tiltás. -
Orlin
addikt
Ezen az új felületen csak nekem nem mutatja egyből az értesítéseket asztali gépen?
Van amikor látom,hogy ott piros jelzés,de hiába klikkelek rá csak tölti a lenyíló ablakot nem mutatja az új értesítést.Csak h frissítem párszor az oldalt.
Ha már ránk erőszakoltak akkor működhetne.
Edge böngészőm van. -
Orlin
addikt
Valamint azt nem értem másoknál láttam képeket amik megjelennek a falukon de nem lehet lájkolni.
Az milyen beállítás? -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Azt hol tudom beállítani hogy idegenek ne tudják lájkolni pár régebbi képem.
Fogtam egy trollt aki minden régebbi képem szépen végig nyomogatta.
A láthatóságot kell állítani mindnél "ismerősökre"?
Köszönöm. -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Ismerősöm Facebook oldalát feltörték az éjszaka.A képet lecserélte és a régi képeket törölte az illető.
De ott vannak a gyerkőc képei egy idegen megosztásaiban.
Elküldtük jelentettük de azt írták ismerősnek hogy nem sértett szabályzatot...
Mit lehet tenni? -
Orlin
addikt
válasz
tothjozsi96 #26003 üzenetére
Szia!
Ez a mobilos változat, köszönöm.
Itt is be lehet állítani?
Amúgy ismerős kérdezte.
Nekem be van állítva,de ő most azt mondja beállította,de még mindig nem lehet követni... -
Orlin
addikt
Ki tud követni a Facebookon?
Megtaláltam... -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Egy felhasználói oldalt hogyan lehet követhetővé tenni?
Merre van ez a beállítás?
Köszönöm. -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Nekem most a Messengerben eltűnt az engedélykérések.
Más is tapasztalja?
Eddig az elérhető állapotnál volt...Köszönöm!
-
Orlin
addikt
Köszönöm!
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Ha profilképnél azt állítom be,hogy csak én lássam attól még mások látják nem?Csak nem tudnak talán rákattintani?
A telefonos appnál annyira idegesítő,hogy az értesítésekhez betették az ismerős ajánlót.Egy rakat ember akit nem akarok jelölni.Köszi.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Ha valakit a szűrt üzenetek közé tettem "üzenetek figyelmen kívül hagyása" akkor hogyan tudom visszatenni a többi üzenet közé?Van olyan opció,hogy válaszolok,akkor,de nincs más lehetőség?
Köszönöm!
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Messengerben van ilyen lehetőség,hogy "üzenetek figyelmen kívül hagyása".
Ilyenkor a másik mit lát,ha elküldi az üzenetet nekem?Kézbesítést?Vagy üres karika?
Vagy,ha én küldöm másnak aki lehet így állított be...
Valamint az is érdekelne,hogy a Messenger az utolsó elérhetőséget .I alapján jelzi?
Be kell jelentkezni,vagy elég megnyitni akár az FB-t akár a Messengert és azt már elérhetőségének jelzi?Köszi.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
A messenger-ben szoktam látni ismerősök-nél ha rámegyek a nevükre ki mennyi ideje volt elérhető.
Viszont van olyan ismerősöm akinél szinte soha nem látom.Nála mi lehet beállítva?
Vagy csak simán az elérhető állapot nincs nála bekapcsolva soha ezért nem is mutatja az ablak hány perce volt elérhető?Köszönöm.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Az ilyen oldalaknak mi az értelme?
Azt értem hogy like gyűjtés,de abból mi hasznuk van?Érdekelne mert sok ilyent látok osztanak meg ismerősök és nagy része gondolom kamu vagy like gyűjtés a képre.Köszönöm!
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Másnál is nagyobbak lettek a menük és az ikonok?Hírfolyam,Messenger,Marketplace.
Valamint fent a név,kezdőlap.
Asztali böngésző változatban...Köszi.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Az fb chat programban hogyan tudom offline-ra tenni magam.Tegnap megbolt média de most reggel nincs sehol.
Thx! -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Van olyan ismerősöm akit nem akarok törölni,de nem is akarom,.hogy lássa a tevékenységem kit mikor jelölök meg pl.Néztem csak letiltás van,de azzal törölném is.Jól sejtem ,ha olyan ismerőst jelölök meg akivel van már közös ismink akkor ő látni fogja a falán?
Köszi
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Aki Chrome-ot használ,tudna nekem ajánlani valaki egy jó facebook notifications-t?Nem nagyon találtam eddig olyant a store-ban ami tetszett volna.Olyan lenne jó ami nem nyitja meg az oldalt,ha értesítésem jön,csak lenyíló ablak mutatja mi történt.Régebben használtam egyet,de az már nincs fent.Amint néztem nem nagyon frissítik őket és még mindig nem lehet rendezni feltöltés vagy frissítés szerint az alkalmazásokat.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Facebook app-nál a "deaktivál" azonos a "jegeléssel"?
Ha deaktiválom magam, utána vissza tudok lépni a jelszó/email cím párossal!?
Köszi! -
Orlin
addikt
Köszönöm!
Keresgéltem,de nem voltam kitartó ezek szerint. -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Az idővonalamon nem lehet valahogy megnézni csak a nyilvános bejegyzéseimet?
Kösz.
-
Orlin
addikt
Hello!
Ha valaki töröl egy képet a chat beszélgetésből akkor a másik kap értesítést róla?!
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Hogyan tudok emberre rákeresni?Ha tudom hol lakik és hány éves.Régebben lehetett városra szűkíteni,de most azt nem találom.Angolra állítottam az oldalt mert a magyaron még ennyire sem lehet keresni...
thx
-
Orlin
addikt
Üdv!
Ismi elnyomkodta mobilon böngészőben a Facebook-ot.Most az "ingyenes" jelenik meg neki....
Hol lehet ismét a megszokott felületet állítani?!
Köszi. -
Orlin
addikt
Sziasztok!
A Facebook messenger mobilos programnál mi alapján jelzi,hogy ki mikor aktív?!
Pl,ha ismerősnél az van,hogy "aktív" akkor ő jelenleg beszél valakivel?
Mert persze a küldött üzimet nem nézte meg.
Természetesen lány... -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Ki lehet valahogy kapcsolni a születésnapi értesítőt?Minden reggel kapok belőle...
Meg is van.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Hogyan lehetek teljesen "láthatatlan" Fb-én?
Úgy,hogy pl ha ismerős belép a telefonos chat programmal ott se tudja megnézni mikor voltam aktív mint mobilon mint pedig az "asztali" Facebook-on!Köszi
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
A Facebook telós messengere mi alapján írja ki,hogy ki mikor volt online?Akkor jelzi ha belép a messenger-be vagy ha megnyitja a Facebook alkalmazást?Vagy mi alapján?
thx!
-
Orlin
addikt
Üdv!
Ha egy ismim képét lájkolom aki a képeket csak a saját ismerőseivel osztotta meg.Akkor,hogy lájkoltam akkor csak a közös ismik látják ugye?
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Az miért van,hogy 13 követőm van,de csak én 4-et látok belőlük ha rámegyek az oldalamra!
A többit hogyan tudnám megnézni? -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Azt be lehet kapcsolni és hol tudom,hogy ne jelenjek meg ha valaki rám akar keresni!
-
Orlin
addikt
válasz
enginev3.0 #10712 üzenetére
Nincs sajnos...Azt vágom kb milyen zenét kedvel
Próbáltam mondjuk a kedvenc együttes oldalán végig keresni,de ott nem lehet megnézni az összes kedvelőt
Akkor titok marad egyenlőre az élete
Franc persze akinek valami "sántít" az életében pont őt nem lehet megtalálni...Köszi srácok!
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Van egy csaj ismerős akit meg szerettem volna keresni,de nem találom...Hogy lehet?Vajon be lehet nála állítva,hogy ne lehessen rákeresni?Ilyen van?Fent van tuti az életkort is beállítottam meg a várost,de semmi.
Bár elég béna a a kereső mert olyan nevű egyéneket is behoz akiknek nem is a keresett neve van...Szerettem volna leinformálni,de így nem fog menni
-
Orlin
addikt
Van oly timeline-om
Másnak is? -
Orlin
addikt
Megint van valami vírus?
Kaptam jelentést,hogy megjelöltek képen amin persze nem is vok rajta. Természetesen nem is engedtem... -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Ha a telómon a Facebook össze van kapcsolva az instagrammal tehát tuok egyszerre megosztani mindkettőn akkor ha nyomok egy tetsziket egy képre instán azt beteszi az FB falamra?
Köszi
-
Orlin
addikt
Üdv!
Ha valakinek lájkolom a képét vagy kommentelem azt látja olyan ismim aki nem közös?
Nem akarom,hogy hiszti legyen -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Itt is volt már párszor téma,hogy mi alapján rangsorolja FB a barátainkat.
Ez szerintetek mennyire reális?"A sokszor emlegetett Facebook algoritmus: bizony létezik. Méghozzá az alapján dönti el, mi kerüljön a hírfolyamunkba, hogy milyen kapcsolatot ápolunk az illetővel: mennyit levelezünk vele, melyen gyakorisággal kedveljük illetve kommenteljük bejegyzéseit. Vagyis az oldal számon tartja tevékenységünket és ez alapján mérlegel."
Csak mert az első 10-ben van egy-két olyan ismi akinél max 2-3 posztot lájkoltam és ő egyet sem nálam
Mégis a 8. a listán
Az első 56 full reális lehet. -
Orlin
addikt
Üdv!
Amdroid Facebook app-ban nem lehet üzit küldeni!!!!!!!!
Le kellene szedni a Messengert!!!Mi ez már megint :@ -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Szerintetek van arra valami lehetőség,hogy megtudjam ismerősöm csak engem tiltott le vagy deaktiválta tényleg a profilját?
-
Orlin
addikt
Így lopják el a facebookos jelszavadat
Egy üzenetben terjedő vírus óránként 40 000 támadást hajt végre. -
Orlin
addikt
Aki már unná a magyar felületet váltson us english-re
-
Orlin
addikt
Ha jól tudom ez már büntetőjogilag is kezelhető.Ha tudjátok bizonyítani,hogy ő volt!
"Olyan esetben azonban, ha valaki adatlapja felett ismeretlenek átveszik az irányítást, vagy törlik azt, csak a rendőrségen lehet feljelentést tenni az illető kézre kerítése érdekében - ezt egyébként érdemes a helyi örs helyett az illetékes kapitányságon megtenni a minél hatékonyabb ügymenet érdekében."
-
Orlin
addikt
Csak ott alig jelenít meg valamit
Amúgy úgy próbáltam ránézni, az ismerőseinél meg megnéztem kik friss ismik és ha utánam lesz valaki akkor volt fent csak baszo*** visszaigazolni...
De most pl már ott sem látom az opciót, csak ilyen van:Minden ismerős,Közös ismerősök,Kit ismerhetek? -
Orlin
addikt
Helló!
Ha valakit is,erősnek jelöltem van valami módja annak.hogy megnézzem mikor volt valami tevékenysége az FB-én?Mikor lépett be ect...
Ismerősöknél mutatja azért a chat ablakban mikor volt aktív.
Gondolom nincs mondjuk,de hátra valaki többet tud min én -
Orlin
addikt
Jó nem követem annyira a topicot
-
Orlin
addikt
Másnál is az van a tevékenység naplóban a törölt személy mellett,hogy pl
is Béla törölte Nagy Jolán köcsögöt
-
Orlin
addikt
Helló!
Ha van egy ismerősöm akinek írtam levelet,de nem olvasta.Nincs ott,hogy látta.Bár igaz meg lehet úgy is nézni üzenetet,hogy ne írja ki a másik félnek...
Meg lehet nézni vhogy mikor lépett be utoljára ki írja valahol a Face?
Mobilon néztem az üzeneteknél ki írja,hogy belépett x órája...Ez mennyire valós?Köszi
-
Orlin
addikt
Hello!
Másnak sem jön be az oldal?
Már jó. -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Az új timeline-on a saját adatlapomon az ismerősöket balra szerintetek mi alapján rendezi?
Nem változnak,nem is baj.Mindig az a 9 ember van -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Régebben az albumok részben tudtam rendezni melyik album legyen elől melyik hátul.
Most hiába próbálom nem tudom mozgatni húzással -
Orlin
addikt
Új falam van,érdekes...
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Mostanában ha megosztok valamit 3-4 perc múlva jelenik meg.Nem látom egyből?!Más is tapasztalja?
-
Orlin
addikt
Hello!
Ha valakinél kiválasztom,h csak a legfontosabb híreire vagyok kíváncsi ő még attól látja az én posztjaimat?
Vagy autoatikusan engem is szűr majd az ő falán?Köszi
-
Orlin
addikt
Bréking: a Facebook elmehet a fenébe
" Ma viszont a FB alkalmazás a telefonomon egy látványos figyelmeztetéssel köszöntött, ugyan tölteném már le a legújabb verziót. Ez általában örömteli hír, de most, már csak a rámenős stílus miatt is, megszólalt bennem a kisördög, és kicsit jobban megnéztem az alkalmazás engedélyeit a Play Store-ban. Az alábbi újdonság fogadott"
-
Orlin
addikt
Kamy - Facebook
"Reggel ha felkelek, ki sem nyitom a szemem, de már bejelentkezek, szép jó reggelt mindenkinek!"
-
Orlin
addikt
Más is tapasztalta,hogy kitesz valamit és 8-9 óra vagy egy nap múlva megint kiteszi a Facebook?
Meg is lepődtem az előbb,hogy mit írtam a falraAztán nézem megosztva 9 órája.
-
Orlin
addikt
Nem is gondoltam volna ,hogy a "kép jelentése" Facebook lehetőség a gyakorlatban is működik
You reported *** photo for containing graphic violence.
Állapot - Photo removed before reviewed
Részletek - Köszönjük a jelentésed.*** removed this photo before we reviewed your report. -
Orlin
addikt
Innen jön az eredeti: Hihetetlen...
"Sánndorné Bógáncs Kedves megosztók ! Köszönöm a sok megosztást, de ne hagyjátok figyelmen kívül azt a sort, hogy /Minden egyes tovább küldött email-ért a plasztikai műtéthez az erre a célra nyitott számlára pénz érkezik!!/ Az emailben továbbított kérés segít a picin. A kislány nem az enyém, de a segítség neki kell. Köszönöm."
Jelentem,tegyétek ti is ha úgy gondoljatok!
-
Orlin
addikt
Tényleg kezdem azt hinni,hogy tele van a világ hülyékkel
Nem is csodálkozom ezek után,hogy ennyi embert lehet megtéveszteni becsapni az élet más területén is...> Kérlek , küldd tovább!!! Sürgõs, baj van!!!!
>
> Tûzoltók szervezték: nem kamu
> Ez a másfél éves kislány megégett!! Nézd meg a képet!!
> Minden egyes tovább küldött email-ért a plasztikai mûtéthez
> az erre a célra nyitott számlára pénz érkezik!!
> Akkor is küldd tovább légyszi, ha már megkaptad egyszer
>
> KösziA képet nem mellékelem,de felfordult a gyomrom.Hihetetlen,hogy emberek elhiszik email vagy megosztás által pénzt kap valaki.Néztem az eredeti is több ezren osztották meg
-
Orlin
addikt
Változások: ilyen lesz az új a Facebook
-
Orlin
addikt
Megint terjed valami szines fb lehetőség.Tele is vágta a falat pár perc alatt.
-
Orlin
addikt
Hello!
Kaptam ma egy olyan üzenetet ,h nem megszokott eszközzel léptem be és lehet nem is én voltam ect...
Néztem az infót valami Amerikai címet dobott ki
Ilyenkor mi van?
Igaz,h pont akkor próbálgattam a telómon a belépést FB-re egy új böngészővel...
Az zavarhatott be?Köszi!
-
Orlin
addikt
válasz
enginev3.0 #7130 üzenetére
Szuper...
Végre egyszerre vagyunk gépnél és ekkor kell basza**ni.
Azt néztem oldalt írja,h olvasta de az ablak üres. -
Orlin
addikt
Valaki találkozott olyannal ,h ismerősével nem tölti be az összes korábbi üzenetet?!
Mindenki másnál igen nála nem.
Ott van,h korábbi üzenetek betöltése de semmi,üres
Még azt sem látom amit 5 perce írtam... -
Orlin
addikt
Sziasztok!
"Fent" vagyok egy listán amiről szerintem már régen kiléptem.Most mutatja lent.De hiába megyek a listába nem találok olyant,hogy kilépés
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Ismerősöm bekapott valami vírust.Török linkeket pakolgat ki a falára amikben megjelöli az ismerőseit...
Van valami amit lehetne tenni?THX
-
Orlin
addikt
Üdv!
Ha egy rejtett csoportba teszek ki képet vagy zenét vagy kommentelek akkor azt nem látja senki az ismerőseim közül ugye?
THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Évtizedek óta létező technikát dobott ki az AMD-féle RDNA 4 architektúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cyberpunk 2077
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom mobilszolgáltatások
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
- További aktív témák...
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémuim Gamer Processoros Laptop 14" -30% i7-13620H 16/1TB FHD+ OLED
- Új Lenovo Yoga 6 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 7 7730U 16/512+Toll
- AMD Ryzen 7 3700X
- Zsír Dell XPS 13 9305 Prémium "Kis Gamer" Ultrabook 13,3" -50% i5-1135G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Maono Lite AM200 Podcast Equipment For Creators
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest