Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
- TP-LINK WDR3600 router
- Milyen routert?
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
veterán
Ha "száműzni" (törölni? letiltani?) lehet, akkor downgradelni miért nem? A legtöbb telefonon a gyári appok frissítéseit el lehet távolítani, ha teljesen letörölni nem is. Még nem hallottam ilyenről, azért kérdezem.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
30z.Samu
félisten
Szívem nekem is jobban menne a Viber és társai, csak hát azt az ismeretségi körömben nem igen használják. Elterjedt a Facebook, mint a futótűz és ennyi, én elég nehezen tudtam magam rászedni, ugyan, nem kell ez nekem... Aztán végül a Farmville miatt regisztráltam...
Sic Parvis Magna
-
enginev3.0
félisten
Attól függ mit nevezünk udvarlásnak, ha egyértelműen az a vége hogy kapcsolatban lesznek, akkor természetesen az ember szívesen teszi, de ha csak addig szórakoztatja a hülye ember a lányt míg a lánynak nem lesz más és addig sem unatkozik legalább, az kicsit durva, és manapság nem kevés ilyen van, sőt
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
YM
senior tag
Ezt hívják lassú ismerkedésnek. Ha valaki komolyat akar, akkor ez jó hozzállás; de nem úgy h egyoldalúan bókol + kinyalja a másik seggét. Az ilyen vagy levesbe megy vagy egy olyan kapcsolatba, ahol ez lesz az alapelvárás.
Ahhoz h valakit jobban meg tudj ismerni/szeretni nem kell h udvaroljon
-
paatrick
őstag
Én is észrevettem tegnap. De most rájöttem hogy "csak" szétszedték.
Adatlapod-> Tevékenységnapló megtekintése
Bal oldalt nyomj a TOVÁBBIAK-ra. Ott lesz Ismerősök, Keresés opció is. Ott találod amik eddig egyben voltak.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
kispx
addikt
Legutóbb, amikor nekem ilyen probléma volt a webes felületével, a Win 8.1-es appal be tudtam lépni desktopon.
-
Krystal_s
addikt
Köszönöm az infót. Egyre jobban elrontják az egészet.
krizmo_: Köszi, azt hittem ez is csak valami kísérleti próbafelület, ami nem mindenkinél ugyanolyan, mert két napja mutatott képet az egyik ismerősöm ugyanazokról az oldalakról és nála még régi felület volt. Amit viszont nem értek hogy lehetséges.
kovy29: Fogalmam sincs miért írtam úgy. Nagyon fáradt lehettem.
-
bigdady
nagyúr
Kösz hogy segitetek
MEg is csináltam a pü-ben kapott beállitást is valóban nyilvános volt, viszont ismerősökre korlátoztam és mégis látja őket a korlátozott emberke..
Erre beállitottam egyénit is és hozzáadtam az elrejtés előlölük listához, de még mindig látja. Nem értem. Az a baj hogy családtag?Szerk: ha csak én-re állitom akkor is látja.
[ Szerkesztve ]
-
-
krizmo_
Topikgazda
Üdv!
Ha írsz egy oldalra vagy like-ot nyomsz, akkor ott mindig az adott oldal beállításai érvényesek. Ezzel nem tudsz mit kezdeni. Csak azokat a posztokat tudod korlátozni/beállítani, amiket te osztottál meg.
Az adatvédelmi beállításoknál csak a te idővonaladra vonatkozó dolgokat tudod beállítani.
Szóval röviden tömören úgy írj egy oldalra és nyomj like-ot, hogy azt mindenki látni fogja, nem csak az ismerőseid, hanem nyilvános lesz, ha ez van beállítva és általában ez van beállítva. -
Mici80
tag
Helo!
Alapesetben más oldalak likeolása és hozzászólások írása megjelenik minden ismerős hírfolyamában. Ezt te is /Adatvédelmi beállítások menüpontban/ és az ismerősök is le tudják tiltani. Be tudod állítani, hogy csak te lásd ismerős, vagy ismerősök ismerősei illetve nyilvános legyen.üdv.Mici
---
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest