-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edi77
őstag
Mióta van az a funkció, hogy egy megosztott posztot, képet, akármit nem lehet törölni a falamról? Max csak elrejteni?
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Arra nincs véletlenül valami lehetőség az adott személy(ek) korlátozásán kívül, hogy a hozzászólásokat letiltsam egy-egy fényképhez vagy poszthoz?
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Adott egy Xperia Z 1 Compact teló, amit nemrég gyári visszával újra kellett tenni. Egyebek mellett a baj ata volt, hogy kidobott az Fb appból (eleve szükséges volt az újrarakás 3 év után). Ha wifin van a teló, akkor Fb app használható, de mobilneten már nem. Tud eben nekem itt valaki segíteni, vagy menjek ezzel a gonddal másik topikba? (ha igen, akkor melyikbe?). Előre is köszönöm a segítséget.
-
Edi77
őstag
Hogyan lehet archivált üzenetet visszaállítani aktívvá ezen az új felületen? Az utóbbi 2 napban, amióta az új kinézet van, egyre bénábbnak érzem magam, pedig alaposan átnézem a beállításokat, de ez most kifog rajtam
-
Edi77
őstag
Sziasztok! Nekem is megújult webes felületen a chat. Kérdésem az lenne, hogy hogyan tudok egyszerre több üzit kijelölni egy beszélgetésben és törölni, úgy, mint a régi verziónál lehetett? Lehet, csak szimplán béna vagyok és nem találtam meg.
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
Egy ismerős feltett rólam és ismerősökről közös képet, s időhiányra hivatkozva kért, hogy jelöljem meg a képen magunkat, mindannyiunkat. Miért nem engedi a face, hogy megcsináljam a megjelöléseket? Korábban ilyennel nem volt gond, ment simán, most meg nem. Más sem tud megjelölni senkit, aki a képen szerepel.
-
Edi77
őstag
Nálam a legutóbbi frissítéssel eltűnnt az a lehetőség a messengerből, h be lehessen állítani az automatikus frissítést avagy nem frissítést.. vagy csak én nem találom? nálatok megvan ez a lehetőség még?
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Ha archiválok egy beszélgetést, de az illető újra ír nekem, akkor az az archívban fog megjelenni, vagy új, látható üzenetként?
-
Edi77
őstag
válasz
Criminal017 #15463 üzenetére
Mit ne mondjak... rettenet lett
Ha lehet, sztem nem is frissítem
-
Edi77
őstag
Most már akkor is kiírja a chat részen, mikor voltam aktív, ha offline vagyok fent messenger nélkül gépről... ezt miért kell?
Eddig örültem, hogy nem látják, mikor voltam fent.
-
Edi77
őstag
válasz
Mr. Elliot #14169 üzenetére
Köszi, ez ok volt eddig is, de én csak a csoport chat értesítéseket szeretném leállítani. Csak a chat megy csoportban, csoportos oldalunk nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Benne vagyok egy csoportbeszélgetésben, a munkám miatt. Kilépni emiatt nem akarok, de idegbajt kapok a sok értesítéstől, az asztali notifyer állandóan kiabál, ha vaki ír (sokat beszélgetnek hülyeségekről). Le lehet ezt vhogy állítani? Hogy a csoport beszélgetésekről ne kapjak értesítést?? A másik meg, h a mail fiókomból nem győzöm törölni a sok értesítést.
-
Edi77
őstag
Nálam már megint sz@r az oldal web-en. Nem tölti be a jobb oldali részt és nem tudom olvasni az üzeneteket sem, nem jeleníti meg. F5 is volt.
-
Edi77
őstag
és (#13373) enginev3.0: Én csak magamból tudok ebből a szempontból kiindulni, eléggé konzervatív a felfogásom, csúnya szóval mondva elvárom, h a férfi udvaroljon. De ezt természetesen nem lehet egyoldalú, kölcsönös kell legyen, csak akkor működhet. Annyit szabad elvárni a másiktól, amennyit én adok. Ez alap dolog. És sajnos én is látom, hogy a fiatalka lánykák már olyanok zömében, akikről ti írtok. És ez szomorú. De vannak kivételek mindig
-
Edi77
őstag
válasz
enginev3.0 #13370 üzenetére
Ne általánosíts, kivételek mindig vannak, én pl kifejezetten szeretem, ha egy férfi udvarol és van türelme nem lerohanni
(Ha az ellenkezője, ki is esett azonnal)
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Tevékenységnaplóból eltűnt az a pont, amit ki kellett pipálni, ha látni akartam az olyan tevéknyégemet, ami az idővonalon nem volt, pl hogy töröltem x felhasználót, rákesrestem erre és erre a személyre. Nálatok sincs? -
Edi77
őstag
Pár napja van olyan nyűgje a webes felületen az FB-nek nálam, hogy nem jelzi ki az értesítéseket a földgömb jelen, de ha rákattintok, ott vannak az olvasatlanok. Másnál is van ilyen?
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Ha csak az FB appot használja vki a telón messenger nélkül, akkor is kijelzi, hogy az illető mikor volt fent utoljára?
-
Edi77
őstag
válasz
enginev3.0 #13007 üzenetére
Köszönöm
-
Edi77
őstag
válasz
enginev3.0 #13005 üzenetére
FB appban van tevékenységnapló lehetőség? (nekem nincs FB a telón és ismerős kérdi, mert nem találta)
-
Edi77
őstag
válasz
enginev3.0 #12951 üzenetére
Nem, biztos, hogy nem.
-
Edi77
őstag
Új fiókot regisztráltam, s egy profil és egy borítóképet tettem csak fel, ennek ellenére azt mondják az ismerősök, hogy a fényképek száma 5. Ez miért van?
-
Edi77
őstag
válasz
enginev3.0 #12926 üzenetére
Köszönöm!
-
Edi77
őstag
Sziasztok! Van egy oldal, amit én szerkesztek és az én fiókomhoz kapcsolódik, adminja vagyok ezáltal.
Egyéb okok miatt szeretném megszüntetni az oldalt, végleg törölni. Ha ezt megteszem, az oldal azonnal megszűnik, vagy ennek is van átfutási ideje, mintha profilt törölne az ember? -
Edi77
őstag
Most már az a helyzet, hogy nem is kapok egyáltalán értesítést a közeli ismerősök tevékenységéről.
-
Edi77
őstag
Sziasztok.
Pár napja kérdeztem, de nem jött válasz, és ma megint bosszankodtam emiatt: miért kell időnként mindig kikapcsolni azok számára a chat elérhetőségemet, akiknek nem akarok online lenni? Unalmas ezt x időközönként végigzongorázni
-
Edi77
őstag
Időnként azt csinálja-gondolom, amikor frissítik-, hogy minden ismerősnek online leszek, és újra egyesével kell beállítani, hogy kik azok, akiknek nem akarok látható lenni chaten. Másnál is így van? Eléggé kezd idegesíteni.
(#12859) €uro: +1
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
válasz
Anonymous 01 #12772 üzenetére
Nem vírus, akkor mindannyiunknak vírusos lenne a gépe. Maga az FB ilyen, szerintem sokat generáloznak megint rajta, a sok felesleges fícsört teszik bele. Ez idegel mindenkit hetek óta. Olvass vissza pár hsz-t
-
Edi77
őstag
-
Edi77
őstag
válasz
enginev3.0 #12676 üzenetére
Elég gyorsan fogynak az ismerőseim, mert törlik a profiljukat.
-
Edi77
őstag
Nálam megint lehalt az oldal
-
Edi77
őstag
válasz
enginev3.0 #12630 üzenetére
Nekem egész jó most a kb 15mp-es betöléssel. Egy szavam sem lehet
-
Edi77
őstag
válasz
zsof Nokia #12558 üzenetére
A nettel semmi gond, minden más remekül működik, simán megy a le-és feltöltés. A FB hibája az egész.
(#12559) kispx: köszönöm, de Win7 van a gépemen[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
-
Edi77
őstag
válasz
zsof Nokia #12537 üzenetére
Most feltettem, mert szokás szerint kb 2 órája használhatatlan megint a FB, és a firefox sem tölti be sajnos. Már akkor lepődöm meg, ha egy üzenetváltást le tudok zavarni, vagy egy képet megnézni.
-
Edi77
őstag
válasz
zsof Nokia #12539 üzenetére
Hiába csinálok sajnos bármit, ha a szerverük rossz, ez megy napok óta
-
Edi77
őstag
válasz
zsof Nokia #12537 üzenetére
Köszi, nekem az nem bejövös
-
Edi77
őstag
Na, eddig tartott,megint offol a Fb nálam, sírjak vagy nevessek? Sem Operán, sem IE-n, sem Chrome-on nem jön be.
-
Edi77
őstag
válasz
enginev3.0 #12533 üzenetére
Most jó, bár eléggé bugos. Komolyan, napok óta ez van, hogy engedhetik meg ezt maguknak? Nem csodálom, hogy sokan lelépnek.
-
Edi77
őstag
Nekem megint nem megy, csak a fehér háttér. Mi a fene van már napok óta???
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum