Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor0928
tag
Bongyorka bemutatja a DLSS4-et:
-
KAMELOT
titán
-
HantekDSO
tag
válasz Yodamest #1821 üzenetére
Mindenki másképp csinálja... Nekem pl. eszem ágában sincs kivilágítanom a konnektoraimat, a villanyborotvámat, rádiómat. Mi több, a könyveimet is el tudom olvasni "összehangolt, nem túltolt" szegélyvilágítás nélkül. Az RGB nálam kb. azon a szinten van, mint a plázacicáknak még a WC-ben is szóló "zene"... Persze vélhetőleg bennem van a hiba.
Régen az új autó kézikönyvében az volt, hogyan kell beállítani a szelephézagot. A maiban pedig az, hogy ne idd meg az akkumulátor savat.
-
HantekDSO
tag
válasz BerserkGuts #1818 üzenetére
Így már érthető és józan gondolkodásra vall!
Régen az új autó kézikönyvében az volt, hogyan kell beállítani a szelephézagot. A maiban pedig az, hogy ne idd meg az akkumulátor savat.
-
veterán
válasz Yodamest #1828 üzenetére
Én a reddit-es minták alapján tippeltem be a számot.
Például az ottani posztok alapján úgy tűnhetett mintha minden második 4090 csatija elolvadt volna. Vagy a 7800X3D vs kezdeti soc fesz.
De még egy ekkora echo chamber-ben is baromira ritka az AIO-s áztatás.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
veterán
válasz Yodamest #1823 üzenetére
Az elázás... kb annyira lehet gyakori mint amikor a toronyhűtő szereléke valahol elpattan és spontán a vga-ra esik.
1:1000000Inkább a pumpától kell tartani és magától a folyadéktól.
Pumpa sokszor már gyárilag nem az igazi, hangos, a pumpa halál ezen felül a leggyakoribb rma, a második meg az ,hogy gyárilag nem sikerült jól feltölteni a rendszert és a baktérium kolónia eltömíti a blokk-ot.
Ilyen visszahívások például az MSI-nél havi szinten voltak egy időben. Úgy kellett vadászni ,hogy melyik szériájuk nem szar.
Az AIO nem fog csöpögni, ha nem úgy bánunk vele, mint a kerti slag-al. Ne törjük meg, ne rágja meg a kutya, ne vágjuk bele az ásót.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Yodamest
veterán
válasz Csokifalo #1822 üzenetére
A hűtő most megint egy külön téma, itt maga az egyébkénti színösszehangolás a lényeg.
Magam is filózok mindig ezen a hűtő dolgon, nekem egy U12s noctuám van, ez csak fél kiló kenyérnek felel meg, szóval nem olyan vészes. Amúgy meg tetszenek az AIO-k, főleg az új bequiet light loop, de rettenetesen tartok attól, hogy elkezd csepegni. A hűtés így is kielőgítő a procimon, kb 60 fok körül mozog és most csak az esztétikum és még 5-6 fok mínusz miatt nem tudom megérné-e mindig attól félni, hogy majd az új 5070ti-re ráfolyik a víz.... Tudom 1000-1 az esélye, de akkor fél milla megy a levesbe ha bejön. -
Csokifalo
senior tag
-
Yodamest
veterán
válasz HantekDSO #1815 üzenetére
Ez nem feltétlen igaz. Én sem vagyok egy nagy RGB-s, nincsenek világítós ventik a gépben, de mióta pl. megvettem a gskill trident rgb ramokat és be van állítva, hogy a vga és az alaplapi rgb-vel összhangban világítsanak, mindig jóleső érzés belenézni a gépházba. Szép, esztétikus, pont annyi fény amennyi így jól néz ki, nincs túltolva. Ami nekem sem tetszik azok az ilyen lian li-s buildek, ahol körbe minden ventihelyen ott az lcd-s lian li 30K-s venti (kb 12db a házban) és az egész olyan steril mint egy orvosi rendelő. Szerintem azok rettenet csúnyák, én nem bírnék jó szívvel ránézni nap mint nap az biztos. Az ilyenekről beszélek:
Nekem ez túl stílustalan, lényegében annyi, hogy minden fehér ami csak fehér tud lenni és kész, semmi tematikája nincs a buildnek, csak 2 millió bele van öntve azt kész.Én sokkal többre értékelem az ilyen buildeket, amikben van elgondolás, látszik, hogy 2 percnél több tervezés előzte meg:
[ Szerkesztve ]
-
deathcrow42
aktív tag
válasz BerserkGuts #1817 üzenetére
Nincs nm csíkszélesség difi, az Ada és a Blackwell is 4nm, de a Blackwellé egy picit jobb, de még mindig 4nmhez tartozik
Ex frostshock.eu szerkesztő :)
-
BerserkGuts
őstag
válasz HantekDSO #1810 üzenetére
Én azért mert mindenbe ez van de én kikapcsolom ne villogjon.
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/Hisense 65" 144Hz 65E7KQPro/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
BerserkGuts
őstag
Generációk között nem tudni mennyi lesz a difi de biztos nem sok 1nm különbség miatt.
Mindegy akkor talán az 5080 hozza az elvártat graival akkor is jobb választás mint a 4090.
Köszi az infókat.12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/Hisense 65" 144Hz 65E7KQPro/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
HantekDSO
tag
-
HantekDSO
tag
válasz Csokifalo #1809 üzenetére
Nem érted Te ezt! (Én sem! ) RGB-s dolgokat nem azért vesznek egyesek, mert az szebb, hanem mert trendi, cool, hype, celeb, stb... Tartalom helyett a csicsa kell, észszerű megfontolás helyett az, amit a fősodor béget...
-
HantekDSO
tag
válasz Simon Balázs #1807 üzenetére
Dicsérendő - de akkor minek vettél RGB-s dolgokat?
-
Csokifalo
senior tag
válasz DanCox977 #1801 üzenetére
ez világos, nyilván egy szebb külső ha nyitott a ház, vagy egy led akinek az kell, felirat, ilyenek ami miatt az ember azt mondja oké, 50-100K plusz és kész. De 300.000-ről beszélünk és mégcsak nem is léghűtés vs víz ami miatt ennyi lenne a rés. Plusz ha veszem pl az ASUS szarevését a 40xx szériánál már ami a pasztát illeti amin nyertek 2 dollárt, akkor jobban jártak azok akik palitot vettek olcsóbban mint akik ASUS-t és szívtak vele, Az a baj hogy minden ebbe az irányba halad, meg kell nézni egy merci minőségét amit most kapsz a szalonba, meg azt amit a 80-90-es években kaptál egy skoda favorit ellenében pl. Az is durva csalódás ugyanúgy horror áron
-
HantekDSO
tag
válasz Laraxior #1806 üzenetére
Szintén a földön mindegyik, világítani max. akkor világítanának, ha beléjük csak a villám (aminek nem én fogom a nyelét) - és köszönöm, elvagyok!
-
HantekDSO
tag
válasz Simon Balázs #1800 üzenetére
Pedig van aki szerint ha egy egy számítógép nem olyan, mint egy ízléstelen, szivárványos, villogó karácsonyfa, akkor az nem is ér semmit!
-
-
DanCox977
csendes tag
válasz Csokifalo #1799 üzenetére
Én mindig Msi felsőbb kategóriákat vettem korábban gaming x trio, majd suprim, ezek előtt pedig strix volt még... Általában ezek a prémium modellek értéktartóak (ez sok mindentől függ) de hogy mi indokol 300 ezres diffet semmi. Kizárt dolog hogy ennyi különbséggel én megvegyek egy azonos kártyák, egy 50-100at talán benyel az ember annyi maximum szerintem a különbség az utóbbi évek tendenciája alapján.
-
Simon Balázs
csendes tag
Jé milyen drága az RGB meg a plusz egy venti. De ami a legdrágább az a szoftver Amúgy ha vennék, de egyenlőre nem fogok, akkor úgyis átalakítanám vízhűtésesre, szóval nekem mindegy lenne melyiket venném. Mivel tv-n tolom és 144hz a plafon így nekem felesleges az új gen, mert úgyis le lenne korlátozva. A framegennel meg a dlss-el a mostani is tud ennyit. Bár attól tartok, hogy olyan szarul optimalizálják majd a játékokat, hogy kénytelen leszek váltani, de majd kiderül.
-
Csokifalo
senior tag
válasz Impulsivex #1797 üzenetére
itt most tényleg a komoly kérdés az, mi miatt ér meg egyazon kártyán belül egy 300 ezres árrés valakinek annyit hogy arra mozduljon rá
-
KRoy19
őstag
válasz gainwardgs #1795 üzenetére
Hát de a ROG Astral-t a feketelyuk inspirálta, az pedig elég menő és meg kell fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
Csokifalo
senior tag
válasz gainwardgs #1795 üzenetére
palit még olcsóbb lesz...így akkor mennyi a különbség?
[ Szerkesztve ]
-
DanCox977
csendes tag
válasz Impulsivex #1784 üzenetére
A többi árát is betudod csatolni?
-
Csokifalo
senior tag
válasz gainwardgs #1789 üzenetére
jó ez oké, de 250.000el szarabb egy suprim esetében??? 40xx szériánál még a hűtés se indokolta az árak különbségét akkor mi? Az a pár fps a chipek között? Garidőn belül adja el úgyis szinte mindeki most is, ha beszarik nem mindegy milyen márka? De komolyan mi az ami miatt 250-el többet ér ugyanazon 5080 kártya kiváncsi vagyok. És direkt nem strix-et írtam mert azt tudjuk hogy beteg árazású, de akkor ott meg lesz 300.000 a rés? Nemár
[ Szerkesztve ]
-
Csokifalo
senior tag
válasz Impulsivex #1784 üzenetére
170K lesz a gainward vs gaming oc között? meg 250K egy gainward vs suprim között?
[ Szerkesztve ]
-
HantekDSO
tag
Utoljára én is ~20 éve vettem egy alaplapot tőlük, ami 3(!) nappal a garancia lejárta után adta meg magát. (Viszont ami az egykor a vargáné tápokkal egyenértékű Asrock-ot illeti, ennek az ellenpéldája: Felnőttek az igényekhez - 6 éve csak tőlük vásárolok és ezidáig nem bántam meg.)
-
KAMELOT
titán
válasz Impulsivex #1777 üzenetére
5080 1200€ okés!
Milyen szép ez a GIGABYTE
Hol látod az ufós árakat?V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Impulsivex
tag
[Custom GeForce RTX 5080 and RTX 5090 pricing emerges: made for gamers with deep pockets]
Több webshop árai egyben összeszedve.
Ehez kepest az alzás árak magyar adóval egyutt is 23.5%-al drágábbak -
VTom
veterán
válasz BerserkGuts #1746 üzenetére
RT-ben nem fogja meg sem az 5070, sem az 5070Ti.
A specifikációkból látszik,hogy egyedül a tensor magok esetében van előnye az 5070Ti-nek, ezek végzik a generált frame-ekhez a számításokat. Sem renderben, sem RT-ben nem tud annyit egyik sem, mint a 4090. A specifikációk alapján csak MFG-vel verik meg, és az nvidia sem állított mást.Persze a tesztekkel még meglephetnek mindenkit.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Busterftw
nagyúr
Ha érdekel a háttér, de ez már nagyon off.
The prefix comes from a plural form of the Latin quantifier multus 'many'. As with other Latin plurals ending in -ī, the English pronunciations vary.
The Latin /ī/ was pronounced in Middle English as long /i:/ (as in Modern English seen), but the Great Vowel Shift (GVS), which turned Middle into Modern English, moved all the ME long vowels up a step on the vowel chart.
That meant that words like mice and house (/mi:s/ and /hu:s/ in ME), which were already at the top of the chart, couldn't go any further. So, to make room for ME /e:/ and /o:/ (as in seen and soon) at the top, they fell off and became diphthongs. In particular, ME high front /i:/ became ModE /ai/ , while ME high back /u:/ became ModE /au/.
Which is why mice and house are now pronounced /mais/ and /haus/. This means that multi- can be pronounced as in Latin or Middle English as /ˈməlti-/, or in post-GVS fashion as /ˈməltai-/.Ezért mindkettő helyes, de inkább amarikai kiejtésnek írja az Oxford English Dictionary.
-
laychi
veterán
Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
laychi
veterán
Ezt a "táj"-t már ellőtték a 30-as szériánál
[link][ Szerkesztve ]
Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
KRoy19
őstag
válasz -=RelakS=- #1765 üzenetére
Nem lepődnék meg. Én tisztában vagyok vele, hogy rengeteg féle akcentus van a britteknél is és az amerikaiaknál is, ezért szvsz már csak elméletben létezik a "hivatalos britt és amerikai akcentus", a gyakorlatban meg már csak keverék akcentusok vannak.
-
-=RelakS=-
veterán
Londonban ne lepődj meg, ha az utca túloldalán más az akcentus Volt egy-két angol kolléga, aki úgy beszélt, hogy minden figyelmünket lekötötte, hogy mit mond, csak hogy értsük.
Ez a "hivatalos" British English és American English kiejtés, amire utalok.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
laychi
veterán
válasz Laraxior #1757 üzenetére
Krankmeldung
Jobb már hét elején elintézni, úgy se mozdulsz ki otthonról.
Am. meg nem úgy volt anno, hogy a 700-ért vett 3080FE-t dupláért toltad el?Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
KRoy19
őstag
válasz -=RelakS=- #1761 üzenetére
A "Jenkik", az elég tág fogalom. Az USA-n belül is rengeteg féle akcentus van, szóval nem lehet, azt mondani, hogy a brittek így ejtik, az amerikaiak meg amúgy.
-
Sontir Fel
őstag
Ennyiért nem hiszem, hogy veszek. 900 euros xtx akkor a nem tetszésem kifejezése végett Mondjuk vannak fenntartásaim ezekkel az árakkal kapcsolatban, fura hogy más forrásból sokkal emészthetőbb árakról érkeznek hírek.
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Laraxior
titán
válasz deathcrow42 #1754 üzenetére
Ne táplálj túl sok reményt az FE-hez.
Ráadásul én dolgozom 30-án, esélyem nincsen a webshopot figyelni, 31-én ugyan szabad vagyok, de addig nemhogy FE nem lesz, de az összes elérhető 5090 el fog fogyni, ez kb 100%.*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
RI/OS
őstag
Francia shop árak
[link] -
veterán
válasz deathcrow42 #1754 üzenetére
Engem is érdekelne, de itthon skalp nélkül nem lesz, még úgy is csak nagyon talán. Így marad az Astral...
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Laraxior
titán
Szerintem túl nagy most a szakadék
1000eurós kártyát, biztosan nem fognak 2400-ért adni. (Max az első készletnél rápróbálnak a keselyűk)
Egy Palitot, Gainwardot, vagy Giga Gaminget (5090) megkapsz 2400-ért (normális esetben), de még a HOF 5080 sem lesz annyi. Talán, ha az Asus csinál belőle Matrixot, de az csak az 5090 lesz megint, majd valamikor.*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
-
MODERÁTOR
válasz deathcrow42 #1747 üzenetére
Ha tényleg lesz 550 körül 5080 az valóban jó deal lehet, de ami kérdéses, hogy a 90-es széria egyes modelljei között mekkora lesz az árszakadék. Itt is lesz olyan sztem, hogy a 80-as teteje beleérhet a 90 aljába.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
KRoy19
őstag
De megveri, mert magasabb az AI TOPS teljesítménye. Az 5090 meg 2,5x gyorsabb lesz a 4090-nél. (1321 AI TOPS VS 3352 AI TOPS)
-
BerserkGuts
őstag
Mondom majd kiderül kinek van igaza én még úgyis várok mit vegyek
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/Hisense 65" 144Hz 65E7KQPro/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
veterán
válasz deathcrow42 #1745 üzenetére
Worms szinkronosan, na az volt a best
-
deathcrow42
aktív tag
válasz BerserkGuts #1746 üzenetére
Esélytelen az 5070Ti-nek, de még az 5080 se nagyon veri meg a 4090-t raszter + RT címekben a jelenlegi tudás szerint.
Viszont 550k körül ha kapható lesz az alap 5080, az egy jó 4090 replacementnek tűnik .
Egy hónapja még 5080/5090ben gondolkoztam, de így max az 5090 jöhet szóba, de…
5090 majd csak akkor, ha lesz raktáron, lehet pár db lesz csak mutatóban, aztán tavasz végéig kell várni, mire valamiféle választékot látunk a polcokon…
[ Szerkesztve ]
-
BerserkGuts
őstag
válasz deathcrow42 #1733 üzenetére
Nem kell FG hanem sima RT effektnél de majd kiderül tesztből kinek van igaza.
Amúgy nem csoda hogy mindenki megvan keveredve nem ért semmit még a prohardver is le van maradva az új dolgokkal 2014-ben megállt az idő a tudás tárban https://prohardver.hu/tudastar/a_grafikus_processzorok_fejlodese.html [link]
Általában én is utána nézek a dolgoknak de most nem egyszerű forrást találni meg mi ez a ai technika.[ Szerkesztve ]
-
deathcrow42
aktív tag
válasz SoulReaver #1742 üzenetére
Szinkronos UT, meg a cs voice pakkek
-
MODERÁTOR
válasz csibuka85 #1736 üzenetére
Bányaláz alatt itt vettem egy 3080 white strixet, nem volt vele gond, de nem hiszem el, hogy nem tudtak még mindig egy épkézláb weboldalt összerakni. Kb ilyen 2000-es évek szintjén megragadtak mind designban mind funkcionalitásban.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
csibuka85
őstag
Z790 AORUS MASTER,I7 13700K+ARCTIC 420 RGB,G. PHANTOM 4090 GS,G SKILL TRIDENT Z5 RGB 32 GB 7200 CL34, SOUND B. Z,LOGITECH Z5500 THX 5.1,K. Renegade FURY 4 Tb M.2 ,34 TB HDD,EVGA G2 1300W,COSMOS C700P ,LOGITECH G7,G903,ASUS HORUS RGB,R.BLACKSHARK V2 7.1,L.G633 .1, AOC AGON 353UCG 200HZ HDR1000
-
Busterftw
nagyúr
válasz BerserkGuts #1731 üzenetére
Csak épp azt mondjuk, hogy az AI tops számnak nincs sok köze a játékban hozott teljesítményhez.
-
gabor0928
tag
Lehet hogy csak nekem új, de már a sokadik videóban találkozom a "multi frame generation" kiejtésével ahol a "multi"-t "multáj"-nak ejtik... Ez valami új dolog vagy lemaradtam valamiről?
-
deathcrow42
aktív tag
válasz BerserkGuts #1731 üzenetére
Itt arra gondolsz, hogy az 5070Ti gyorsabb lesz sima FG (nem 3x meg 4x) esetén a 4090nél vagy mit akarsz a tops számmal jelezni?
-
BerserkGuts
őstag
egész korrekten leírták az FG miatt van az fps többlet szóval ne szarozd más munkáját
-
BerserkGuts
őstag
válasz Exodion #1728 üzenetére
Single player játékoknál jól fog jönni ott bekapcsolod az effekteket recskatrészint stb...
Multinál nyilván low a legtöbb beállításnak.Szóval ha elérhető a 4k 120Hz végre single plyer játékoknál akkor nem gáz az ha jobb chipkészlete van:
5070ti Ai TOPS: 1406
4090 Ai TOPS: 1321
5070 ...............: 988Az 5070 meg érdekes jelenség mert itt papíron gyengébb és csak az FG miatt tudja fake frame-el lenyomni a 4090-et de az 5070ti simán hozza majd az elvártat de majd meglátjuk a tesztekből.
-
KRoy19
őstag
válasz BerserkGuts #1726 üzenetére
Az a titok, hogy neked is, meg a kollégának is, akinek válaszoltál meg kéne tanulni normális helyről tájékozódni és nem az ilyen Nők Lapja szintű cikkeket, meg fake szarokat linkelgetni.
[ Szerkesztve ]
-
Exodion
senior tag
válasz BerserkGuts #1726 üzenetére
Ez nem vita targya, mar beraktak az NVIDIA's screenshotot, de itt a [link] oldal kozepe. DLSS MFG RTX50 exkluziv, minden egyeb elerheto 40-es szerian is.
Magyarazd mar el egyebkent (mert tenyleg erdekel) hogy hogy jon egyebkent barmihez egy programozhato "valami"? Vagy te es esetleg a cikk iroja (de ot nem tudom megkerdezni) azt feltetelezed hogy konkretan fizikailag belemartak egy ML ALGORITMUST egy chip-be?
A tensor mag semmi mast nem csinal csak marhagyorsan tud matrix/vektor szorzasokat vegrehajtani. Ebbol csinal szerencsetlen GPU tobb milliardot per frame amikor RT/PT be van kapcsolva, es jol gondolod minden ML algoritmusban is matrixokat es vektorokat kell egy rakas alkalommal szorozni es osszeadni meg egy aktivacios fv-t szamolni de az piskota. -
HantekDSO
tag
Ilyen forint/euro aránnyal számolva sok jóra ne számítsunk a kártyák hazai árainak tekintetében!
-
BerserkGuts
őstag
válasz csibuka85 #1710 üzenetére
jó cikk pont ezen megy a vita itt is és köszi hogy bedobtad mert leírják amit én is mondok hogy az rtx4000 az nem rtx5000 nem ugyan az a fizikai chip készlet van ráforrasztva.
"A
titok ugyanis az, hogy az Nvidia RTX 5070 új Tensor magjai támogatják az Nvidia DLSS 4-et."[ Szerkesztve ]
-
RI/OS
őstag
Azért fura, hogy elvileg egyidőben jelennek meg, és mindenhol csak 5080at látni… nem lesz belőle semmi az elején..
-
deathcrow42
aktív tag
Lehet 5090-ből is csak pár kártya lesz az Alzánál is, bruh. 5080 viszont lesz elég... ha megveszik
-
bobalazs
nagyúr
So on average, the RTX 5090D/5090 is 30.8% faster than the RTX 4090 in Blender tests
Átlagban ennyivel gyorsabb blenderben, 1! teszt eredményként[ Szerkesztve ]
-
moven
csendes tag
válasz Hegyikecske #1719 üzenetére
Marmint az astral 750 vagy a tobbi komponens?
-
Hegyikecske
csendes tag
Computer Imperiumban van már ár komplett gépre amiben 5080 van. 1.4 misi, ha leszámolom az árat a többinek kb 750 körül lenne az ára .Game changer gépeknek hívják ott őket . Pontos típust nem írnak hogy melyik , de közelítőnek megteszi.
-
carl18
addikt
-
vtommy
aktív tag
Nem tudom volt -e már róla szó, de Alza-n megjelentek az 5080-as kártyák. Illetve nem tudom, hogy fórum-szabályzatba ütközik -e így nem rakom be, de ha rámentek 1-1 kártyára, a html kódban csont nélkül bennehagyták az árakat..
-
tomas51
senior tag
-
csibuka85
őstag
Ja értemn, akkor a böngésző miatt
EGY TESZT MEGDÖBBENTŐ EREDMÉNYE ELDÖNTÖTTE AZ RTX 5070 KONTRA 4090 VITÁT.
Nem tudom mennyire Fake vagy nem.
Z790 AORUS MASTER,I7 13700K+ARCTIC 420 RGB,G. PHANTOM 4090 GS,G SKILL TRIDENT Z5 RGB 32 GB 7200 CL34, SOUND B. Z,LOGITECH Z5500 THX 5.1,K. Renegade FURY 4 Tb M.2 ,34 TB HDD,EVGA G2 1300W,COSMOS C700P ,LOGITECH G7,G903,ASUS HORUS RGB,R.BLACKSHARK V2 7.1,L.G633 .1, AOC AGON 353UCG 200HZ HDR1000
-
RM007
addikt
válasz csibuka85 #1707 üzenetére
Nem az más miatt lehet. Ha sokáig van nyitva a FireFox böngészőm, akkor drasztikusan nő a ram használat. Sőt egy idő után az egér sem harap rendesen, kilépek belőle és újranyitom. Amint bezárom egy pillanatra minden megy normálisba. Szóval maga a játék nem foglal annyit. Nem rakom újra a rendszert.
[ Szerkesztve ]
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
csibuka85
őstag
Hú ez a 40 giga ram fogyasztás mitől van ? Ennyit eszik az Indiana Jones ?
-
KAMELOT
titán
-
tlac
nagyúr
RTX 5090 ITX házban: [link] (youtube)