-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Ha bejelölök valakit, akivel van egy közös ismerősöm, majd üzenetet is írok neki, akkor megjelenek a beszélgetései között vagy ezektől függetlenül az engedélykérésekben fog landolni az üzenetem?
-
Bjørgersson
félisten
Van arra valami beállítás, hogy bizonyos személyeknek csak a saját bejegyzéseit, feltöltött képeit lássam a hírfolyamon, az általuk megosztott és lájkolt bejegyzéseket, képeket viszont ne?
-
Bjørgersson
félisten
Meg tudja nekem mondani valaki, melyik a legutolso Messenger Androidra, amelyikben meg nincs benne a felso keresosav? Probaltam guglizni, de semmivel sem lettem okosabb.
-
Bjørgersson
félisten
Hogyan tudok elrejteni úgy egy beszélgetést, hogy az életben ne lássam többet? Hiába archiváltam, majd némítottam, új üzeneteknél ugyanúgy az első helyre ugrik, csak értesítést nem kapok róla.
Az illető letiltása nem opció.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Az mennyire normális, hogy egy sorozatot se tudok törölni se a watched, se a want to watch listámról, mert ezt a kibekúrt hibaüzenetet kapom?
The content you requested cannot be displayed at the moment. It may be temporarily unavailable, the link you clicked on may have expired or you may not have permission to view this page.
-
Bjørgersson
félisten
Be lehet valahogy állítani, hogy a news feeden csak emberek és oldalak bejegyzéseit lássam, ne pedig 99%-ban azzal legyen tele, hogy ki mit lájkolt, mire kommentelt, mit osztott meg, stb?
-
Bjørgersson
félisten
Nektek sem működnek a barátlisták? Eddig úgy volt beállítva, hogy csak a close friend meg a buddies listákon szereplő ismerőseimből lásak akármit is az idővonalon, mától ez viszont nem működik, ki van fosva minden szar, én meg eszméletlenül örülök neki.
-
Bjørgersson
félisten
Az normális, hogy egy általam létrehozott eseménybe se tudok posztolni?
-
Bjørgersson
félisten
Fostos mobil weboldalrol sehogy nem lehet atvaltani az asztalira?
-
Bjørgersson
félisten
Ezeket a
retkes, rohadt, rühes, rákosfelugró értesítéseket nem lehet valahogy kikapcsolni, és visszaállítani olyanra, mint az legutolsó frissítés előtt, hogy az állapotsávon jelenjen meg (XY üzenetet küldött), ha ír valaki? -
Bjørgersson
félisten
Tegnap óta akár telefonról Messengeren keresztül vagy számítógépről weboldalon keresztül töltök fel képet, az összes úgy néz ki, mintha valami 240p-s kép lenne felskálázva 1080p-re. Nektek is?
-
Bjørgersson
félisten
Ti is csak akkor kapjátok meg az üzeneteket, ha frissítitek a weboldalt?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
enginev3.0 #14655 üzenetére
A lista elejére kerül, viszont értesítést semmilyen formában nem kapsz róla. Legalábbis webes felületen, a Messengert nem tudom.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
enginev3.0 #14373 üzenetére
Azóta már magához tért, az üzeneteket is csak frissítés után kaptam meg.
-
Bjørgersson
félisten
Nektek is kikapcsol magától a chat?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Remekelek28 #14213 üzenetére
Persze, bugos szar, nem tudsz vele mit csinálni.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
enginev3.0 #14025 üzenetére
Köszi!
-
Bjørgersson
félisten
Ha kilépek egy csoportból, arról az adminok és/vagy a tagok kapnak valamiféle értesítést, bejegyzést, akármit?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
DrojDtroll #13889 üzenetére
Passzolom, én pl. tegnap kaptam róla értesítést, hogy mostantól ez az alapértelmezett, de kikapcsolhatom, ha szeretném.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
DrojDtroll #13887 üzenetére
[link], ennyi lett volna.
-
Bjørgersson
félisten
Létezik szerintetek, hogy tegnap este egy üzenetet véletlenül háromszor elküldtem ~2mp alatt valakinek, s azok ott is vannak nálam az elküldött üzenetek között, az illető viszont nem kapta meg őket?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #13442 üzenetére
Public bizony, na mindegy.
-
Bjørgersson
félisten
Ha egy public bejegyzés alá kommentelek, akkor az az adatlapomon is public-ként fog látszódni, vagy érvényesek rá a listás beállításaim, tehát az acquaintances listán lévő ismerőseim nem látják majd?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #13349 üzenetére
Senki többet harmadszor?
-
Bjørgersson
félisten
Komplett beszélgetést tudok úgy törölni, hogy a másik fél utolsó üzenetét nem olvasom el?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Shingen #13300 üzenetére
Find friends oldalon.
-
Bjørgersson
félisten
Mióta nem lehet átrendezni a chat ablakokat?
-
Bjørgersson
félisten
Most komolyan, mi a franc értelme van ezeknek a retkes friendlisteknek, ha annyit nem lehet beállítani, hogy melyikből kaphatok eseménymeghívót vagy rakhatnak be groupchatbe?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
zsof Nokia #11762 üzenetére
Dehogynem, Cukkerbergnél még megvannak.
-
Bjørgersson
félisten
Az lenne egyébként a gondom, hogy egyik napról a másikra tök random elkezdett a news feeden megjeleníteni tök random embereket az acquaintances listáról, ami ugye rejtve lenne, és nem tudom miért, valamint, hogy hogyan tudnám "megjavítani". Valakinek ötlet?
Próbáltam már mindenkit törölni, aztán újra hozzáadni a listához, de nem lett jó.
-
Bjørgersson
félisten
Meg tudom valahol nézni az általam követett ismerősöket?
-
Bjørgersson
félisten
Ha nem személynek, hanem egy oldalnak írok üzenetet, akkor is látnom kellene, hogy elolvasta-e már az üzenetet?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
enginev3.0 #11356 üzenetére
Explorerrel jó volt egyébként, de már Firefox-szal is megy.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #11354 üzenetére
Már meg be sem tölt semmit.
-
Bjørgersson
félisten
Nyilván annak az egy embernek nem tudok üzenetet küldeni, akinek akarok.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Mr. Erikszon #11228 üzenetére
Úristen!4!!!44NÉGY
-
Bjørgersson
félisten
válasz
enginev3.0 #11120 üzenetére
Retard
-
Bjørgersson
félisten
válasz
katalin888 #11097 üzenetére
Tudomásom szerint nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak egyfajta 5G-t támogat majd az új iPhone SE
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...