Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacus_84
senior tag
válasz bAtt001 #8025 üzenetére
Nekem is ez a problémám, hogy én mindig ki vagyok jelentkezve a chat-ből, mégis azt jelzi, hogy elérhető vagyok, ott van a nevem mellett a kis zöld pötty. Telefonon sem vagyok bejelentkezve, még a wifi és a mobilinternet is ki van kapcsolva. Ezek szerint nem csak nálam van így, a fb bolondult meg.
-
Integra
titán
válasz bAtt001 #7686 üzenetére
igen, a friendcaster egy jó alternatíva szerintem is.
sajnos a komoly funkciók ki és bekapcsolása, illetve konfigurálása nem megoldható a gyári alkalmazásban. természetesen tudatosan.
fb chat-et szándékosan nem használok, im+pro-t használok mindenre.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Male
nagyúr
válasz bAtt001 #7119 üzenetére
Szintén... szépen kifeküdt
(A vicc, hogy Skypeon akartam beszélni valakivel, de hiába vagyunk bejelentkezve, offlinenak mutatja mindkettőnknek a másikat... így aztán elkezdtük FB-n, erre kifekszik az is... ha most felhívom mobilon, akkor összeomlik a mobilhálózat is? ) -
válasz bAtt001 #6632 üzenetére
Én is ezt hittem,de pont ez a gondom, hogy pont az a személy tünt el onnan akivel a legtöbbet beszélek.
És olyanok maradtak akivel még egy szót sem váltottam .És nagyon bosszant, hogy látom, hogy jönnek az angry birtsos eredmények, viszont chaten meg nem látom és nem tudom, hogy most gépközelben van vagy csak telóról nyomja vagy más weboldalon.
Tudom a legegyszerübb lenne megkérdezni töle,de nem akarok tolakodó lenni vele még -
-
haromegesz14
aktív tag
válasz bAtt001 #5705 üzenetére
Esti órákban szokott nálam nehezen betöltődni az oldal, képes/szöveges tartalmakkal egyaránt tököl. Lassan már 3-4 hete így megy ez. Másik géppel és nettel is ugyan ez a helyzet, biztos akkor van a csúcsidő!
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
Integra
titán
válasz bAtt001 #3554 üzenetére
tegnap jött az első timeline hirdetés a news feed-be, hiába lövöm ki, mindig visszajön időnként. nem fogom megúszni én sem...
jól észrevehető amúgy a trend, egyre bonyolitják és egyre több dolgot adnak ki a másik felé, vagy kéretlen harmadik személy felé, ha nincsen jól beállitva a profilod.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
The DJ
addikt
válasz bAtt001 #3191 üzenetére
Megelőztek, nálam az eredeti után egy órával már ez terjengett:
"FIGYELEM!
HA SÉRTŐ ÜZENETET KAPSZ TŐLEM FACEBOOKON, AZ NEM EGY HACKER MIATT VAN, HANEM AZÉRT, MERT UTÁLLAK, MINT A SZART!"https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
hazardor
csendes tag
-
Apollyon
Korrektor
válasz bAtt001 #3146 üzenetére
Többek között az is jó, hogy végre nem lehet nyomon követni hogy kinek a dolgait kommentáltam.. Néha egyet-egyet kirak a Home oldalra, de a saját oldalon hála égnek nincs már többé ott..
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz bAtt001 #3018 üzenetére
van hozzá element hider, azzal bármelyik részét el tudod tüntetni az oldalnak. Mellesleg a többi reklám is bele van integrálva a honlapokba, mégis el lehet őket takarítani.
Egyébként amíg nem egy izgő-mozgó, kiabálós flash okádék, addig annyira nem zavar és inkább nézem a coca-cola reklámját, mint az indián neved
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
törölt tag
válasz bAtt001 #2959 üzenetére
Akkor is idegesítő, hogy jobbra-balra kell kapkodni a fejem.
Eddig fentről-lefelé meg tudtam nézni gyorsan mindent. Teljesen jó volt. Ráadásul most mindent óriásiban jelenít meg, ami szintén csak egy lassító tényező. Ennek az egésznek csak annyi célja van, hogy még több időt bassz el a fb-on. -
Sigismund
tag
válasz bAtt001 #2850 üzenetére
(#2850) bAtt001 Az oké hogy egyesével amire számítottam is, de hogyan tudom elkeresni az összes bejegyzésemet? Mert jelenleg csak a 1 évvel ezelőtig tudok vissza menni az üzenőfalamon.
Lehet rosszul fogalmaztam meg a kérdést, mert valójában a kérdés az hogy hol tudom az összes bejegyzésemet megtekinteni, mert ha ez meg van onnantól egyértelmű amit szeretnék csinálni. -
titán
válasz bAtt001 #2844 üzenetére
Eleve olyan dolgokat ki sem ir az ember ilyen oldalakra, amivel egy idegen tud valamit kezdeni, legalabbis akinek van egy csopp esze, az nem irja ki. Adatlap > nev, szuletesi ev (csak az, honap es nap nem), lakhely (csak a telepules neve), altalanos iskola es foiskola/kozepiskola neve, ennyi. Ez alapjan az ismerosod aki akar, meg fog talalni, masra nem lehet vele menni.
-
leviske
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
válasz bAtt001 #2575 üzenetére
először azt hittem, hogy tényleg megy egyik ismerősöm, de nem kérdeztem rá...mert mondom neki van normális meloja...akkor minek menne...aztán láttam, hogy szaporodnak ezek a sz@rok...mondom oké...látom megint spammelnek...
de mit várnak ettől? kíváncsiak rá, hogy ki kérdezi meg tőlük, hogy miért? én pont lesz@rnám, hogy a másik embert érdekli-e vagy nem...
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
qdak
addikt
válasz bAtt001 #2450 üzenetére
ja bezzeg a jot kiszedik pl h a chat ablakon a név linkes legyen . . .
Orlin köszi kiproba majd, 2 link 404 eroorrr
Integra nekem is volt, bár én jelölni tudta de jött az ablak, h nem jelöli be!
am hogy le7 oylant h a profil képre ha kattintok, másik képet nagyit ?
meg h vkinek aki ismim nem jelzi az ismijit ? ( pedig pont vkire kiváncsi lennék nála persze gész nevet nemm tok :S:S )[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest