Új hozzászólás Aktív témák

  • Cassidey

    senior tag

    Voltam súlyemelésen. :) Cuki a pasi aki tartja tényleg, egy nagy mackó. Még csak elemeket tanultam bébisúllyal, de így is fárasztó volt az új mozgás. 10x5-ös sorozatokat csináltunk mindenből, kivéve a guggolást, az csak 6x5 volt, végigment keményen az 1 óra. Ja, és persze jól szétvertem a sípcsontom, full lila. De megdícsértek többször is, főleg a guggolásom. :)

    Korábban értem, és láttam egy crossfit edzés végét, de nem tetszett. :) Az biztos, hogy a crossfitesek szeretik dobálni a súlyokat.

    Viszont összességében tök pozitív tapasztalat volt, akik az órán voltak is szimpatikus, jófej embereknek tűntek, az oktatók is, biztos vagyok benne, hogy ez a nyitott, barátságos közeg sokaknak vonzóbb, mint a konditerem.
    Egy barátom is jött velem kíváncsiságból, aki vagy 10 éve nem állt fel a kanapéról, és vett is bérletet, örülök, hogy ide jött velem és nem a Meccába pl. Nincs meg az élmény faktor.

    Ja, másik, ami halál fura kondis szemmel, és csak utólag realizáltam, hogy nincsenek tükrök sehol, szóval abszolút érzésre tanul az ember rögtön. Nem tudom ez jó e, én szeretem csekkolni, hogy jól csinálom amit csinálok, de másik oldalról itt annyira nem is lehetett volna, mert a "felfelé nézünk" gyakran elhangzott, szóval ha előre nézek a tükörbe máris nem jó. :D

Új hozzászólás Aktív témák