Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz Fred23 #187494 üzenetére

    sztem azert ez a 43 ev meg nem a vilag vege. van 4 spanom is akik edzenek a mi korosztalyunkbol. csajok is, fiuk is es fejlodnek. jobban neznek ki, mint 20 evesen.

    Összetett gyakorlatok, nagyon intenzív és rövid edzések.
    ja. :K meg a progresszio, te is ra vagy fuggve ahogy latom azert a hasznalt sulyokra, trackeled, emeled stb.

    szinte biztos vagyok benne, hogy a technika es/vagy az intenzitas a hunyo legtobb embernel ahol nincs eleg eredmeny, sajat magahoz kepest persze. plane ha valaki szabad sulyokkal edz. nem olyan nehez elrontani nemelyik szabad sulyos gyakorlatot.
    az intenzitas meg detto. huszoneve amikor terembe jartam egy kezemen meg tudom szamolni hany embert lattam intenziven edzeni. olyan sulyokkal dolgoztak, hogy bemelegitesnek tunt nekem. en a 2. ismetlesnel a boglar guggolason vert hugyozok. elgondolkozok neha, hogy hogy lesz ebbol 3 ismetles? aztan a vegen lesz 13 is.
    de a koncentrikus fazisnal se tudnam ha akarnam se gyorsan mozgatni a sulyt semelyik gyakorlatnal se, minden rep egy kuzdelem. persze nem muszaj bukasig edzeni, jo lehet a 2-3 rir is, de az sem lesz egy leanyalom, egy 2 rir-es guggolas, felhuzas is hardcore, game over van utana. orulsz ha kitalalsz a terembol :DD biztosan nem akarsz majd tatogato gepezni 2 nap mulva...nem tudom a termekben mit csinalnak azok akik naturalban szepen fejlodtek, de online az a par ember aki naturalnak tunik es nagy ott a kozos tenyezo az, hogy brutal kemenyen edzenek mind, jo technikaval. meg ha volumenben vannak is jo nagy kulonbsegek...

    [ Szerkesztve ]

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák