Új hozzászólás Aktív témák

  • rwin5

    őstag

    válasz basaharc502 #168826 üzenetére

    :DDD :DDD Ugyanilyen voltam régen, elég hosszú ideig, nálam az volt, hogy ezeknek tudtam be, hogy nem voltam beteg 1 éve, pörög az edzés, megy a fejlődés. Aztán mikor pl nem volt itthon huzamosabb ideig és ugyanúgy megmaradt az állapot rájöttem, hogy csak sok volt szentelve felé. Nálam a kaja nem nagyon jön ki makró szinten a fehérje szempontból, úgyhogy én azt tolni szoktam ha edzek rendszeresen. Most így én sem fogyasztok itthon nyilván, de már el is sorvadtam egy anorexiás kisfiúvá, zsírral megkenve. ;]

    Régóta már csak a protein + kreatin, normál szintű vitaminfogyasztást tartom fontosnak. Plusz az edzéselőttiket éreztem valóban ütősnek, de nem tudom, hogy 10 év rendszeres használat után milyen élettani hatása lenne úgyhogy azt próbálom jóideje offolni, vagy időszakosra osztani.

    Btw: itt lakok az SXL-től 1 percre gyalog és szoktam látni az üvegablakokon mikor sétálok boltba, hogy olyan arcok edzenek (és intézték el a versenyzőit) akinek szerintem életében nem volt köze a sporthoz sem, de most ugye mindenképp ott kell lógniuk. Remélem ha megnyitják teljesen a termeket akkor olyan feelingje lesz, mint az újév utáni fogadalmasokkal szokott, hogy 5 centit nem lehet lépni a teremben.

Új hozzászólás Aktív témák