Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz aelod #168462 üzenetére

    Na igen, tegnap este olvastam a cikk alatti kommenteket a facebookon. Kapta a maki az ívet rendesen. Tanultam is egy új szót, amit használt valaki a gyerekre: kígyóvállú :DDD

    Amúgy igen, nagy retard az index, de az a baj, hogy az általam említett edzőterembe járó gyógyegér félék, meg a facebookot fényképekkel teleszóró személyi edzőket is ugyanúgy hibáztatom. Örüljön, hogy jár hozzá egy csomó "versenyző" és szépek kussoljon, nem az, hogy teleszórja a netet, hogy mennyien vannak a termeben.

    Ati007: Többek között azért is nőnek a számok (a mutáns mellett), mert minden lépést 1 hónap késéssel lépnek meg, mert be vannak sz@rva, hogy a nép hogyan reagál. Mire meg a drasztikusan emelkedő számok miatt meglépik, már késő és lett egy csomó új fertőzött.
    Most pl a tanároknál is. A hét elején a sárgaszakállú még azt mondta, hogy a tanárok nem kerülnek előre a sorban. Majd most hirtelen jaaaa, nyitjuk az iskolákat, hú akkor gyorsan be kell oltani őket. Aztán, ha beoltják őket az első adaggal és 3 nap múlva bezavarják az iskolába őket mi lesz? Megfertőződik egy csomó, mert védettség még alig, vagy 0. Utána meg megint megy a vakarózás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák