Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    Itt vagyok újra, megint kezdő kérdést feltenni! :D

    Úgy döntöttem telefonba akarom naplózni a kalória/makró bevitelt, most a Yazio-t szedtem le, de lehet rápróbálok a MyFitnessPal-re is.

    A kezdeti adatok megadása után ugye megkérdezi mi a célom: Fogyókúra, Hízás vagy Súlymegtartás.

    Na most az van, hogy edzek kb 3-4 hónapja itthon (saját testsúlyos alapgyakorlatok + kézisúlyzós gyakorlatok), eddig inkább csak úgy nagyjából figyeltem a tápanyag bevitelt (a fehérjére figyeltem oda leginkább, hogy meglegyen a 1,5-2g, többit csak érzésre). Szemmel láthatóan az izom jön fel rám, miközben nem vagyok zsírosabb, mint amikor kezdtem (ezt egyfajta sikernek könyvelem el), amúgy sem vagyok túlsúlyos, de az átkozott genetikám inkább hastájékon rakja le a zsírt, ami zavar. Na most gondoltam azért csak jó lenne már kicsit jobban odafigyelni a kalóriákra, ha hastájékról csökkenteném a zsírt, de az izomépítést ennek oltárán nem akarom feláldozni. Nem az egyelőre még nem létező kockáimat akarom látni vagy lapos alföldet lapítani a hasamból, nem baj ha fedett maradok, csak pucolnék/faragnék egy kicsit hasból.

    Na a nagy kitérő után a kérdésem: Gondolom a súlymegtartás célt állítsam be Yazio-ban, ha szeretnék kevésbé fedett lenni és közben izmosodni is.

    +1 gondolat: Van egy Amazfit órám, ezt már a MiFit - Google Fit útvonalon beszinkronizáltam Yazio-ba. Elég sokat gyalogolok (nem sportszerűen, inkább életvitelszerűen napi 5-8 km között, ha nem sietek akkor gyalog megyek Budapesten mindenhova, meg sokat mászkálok csak azért, hogy közben fotózzak), így legalább tudom, hogy kb mennyi kalória megy el erre is.

Új hozzászólás Aktív témák