Új hozzászólás Aktív témák

  • Dinter

    addikt

    Kérdezek itt párat a balhék között.. :U

    1. Baj, ha csak keretben nyomok fekve? Egyedül szoktam edzeni, és félek, hogy rajtam maradna a súly. Vagy a másik opció, hogy hamarabb hagyom abba. (megkérni sem tudok senkit, mert kis falusi kondi és egyedül szoktam lenni)

    2. Ha mondjuk csinálok fekvenyomást aztán tolódzkodást súllyal, vagy bicepsz rúddal/súlyzóval és chin up súllyal, akkor melyiket kéne előbb csinálnom? Hátazásra jobban járok evezéssel rúddal, vagy inkább húzodzkodás? Szűkebb fogásban negatívból kezdtem el és egész gyorsan meglett a 4*8, szélesebb fogástól vagy a rudas evezéstől fejlődne jobban a hátam?

    3. Volt pár napja téma a has, hogy kb. úgyis csak tzs%-tól fog függeni, max 1-2%-t lehet előre mozdítani. Én nem egyre nagyobb súllyal szoktam csinálni, hanem egyre több ismétlésszámmal, ezt le kéne váltani súlyos gyakorlatokra vagy elég ez?

    4. Néha ball vállamban hátul kellemetlen érzés jelenik meg, fekvenyomásnál és húzodzkodásnál éreztem, nem azt mondanám, hogy fáj, hanem kicsit kellemetlen. Ugyanez pl. lábemelésnél a jobb combomnál a medencecsont és combcsont találkozásnál. Ezek mik lehetnek?

Új hozzászólás Aktív témák