Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tárhely szolgáltató választás
- SkyShowtime
- Adobe Indesign
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- YouTube
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
[ Módosította: 7 ]
-
Xelo
addikt
Hivatalos oldal: cop.stalker-game.com
Várható gépigény:
Minimum:
-Intel Pentium 4 2.0 Ghz / AMD XP 2200+
-512 MB RAM
-128 MB DirectX® 8.0 compatible card / nVIDIA® GeForce™ 5700 / ATI Radeon® 9600
Ajánlott:
-Intel Core 2 Duo E7400 / AMD 64 X2 5600+
-2 GB RAM
-512 MB DirectX® 9.0c compatible card / nVIDIA® GeForce™ 9800 GTX / ATI Radeon® HD 4850Várható megjelenés: 2009 ősz
-
Quiksilver
aktív tag
helyes, helyes azt hiszem megvan az új topik amit látogatni fogok rendszeresen
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Xelo
addikt
A játékban található és használható felszerelésekről, gyilkos anomáliákról, relikviákról, esetleges új frakciókról jelenleg nem sokat tudni, de a hivatalos oldalán található infómorzsák közzététele is elég lehet ahhoz hogy feldobjam a témát egy kicsit. Íme:
Eddig tudni lehet hogy a személyeknek legalább négy csoportja biztosan jelen lesz a C.o.P.-ban : név szerint a stalkerek, banditák, hadsereg, és nem utolsó sorban a tudatukat vesztett zombik.
Anomáliákból se lesz hiány: a Burer és cimborája, a Springboard is csak arra vár hogy a játékos belesétáljon:
Míg az első a Crystal, a második a Jellyfish nevezetű relikviának ad otthont.
De nézzük csak megsemmisítő hadjáratunk fő eszközeit, a fegyvereket:
Vegyük például a Kalashnikov alapú AKM-74/2-est, a katonaság szeretett fegyverét. Ha valami kisebbre vágynánk, jó választás lehet a 9milis kaliberű MARTHA, EXO ruha mellé viszont a RP-74-es gépfegyvert ajánlom meleg szívvel:A már megszokott elsősegélycsomagok, szikkadt kenyerek és sugárzás elleni tabletták természetesen a következő S.T.A.L.K.E.R. epizódban is elérhetőek lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
várom nagyon remélem a vodka se marad ki én hiányoltam az alvást
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
CptMisi
őstag
válasz Quiksilver #8 üzenetére
azért írtam, hogy hiányoltam, nem pedig, hogy hiányolom
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
CptMisi
őstag
-
CptMisi
őstag
válasz Quiksilver #12 üzenetére
semmi gond mikorra is várható? Bocs csak sietek, és nincs időm kikeresni
-
CptMisi
őstag
válasz Kareszovics #17 üzenetére
freedome nyer...mindenki dutyval szarakszik napokat, freedomemal sokkal könnyebb....amúgy én CSben nem csatlakoztam sehova
-
zuchy
őstag
Jó lesz a game, várjuk!
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
Renátó101
csendes tag
Ez is magyar szinkronos lesz?? Nagyon remélem!
mert a Clear sky-t a magyar szinkron nagyon feldobja -
Renátó101
csendes tag
szerintem is a clear sky-ba a freedom a legjobb frakcio jok a fegyoik pl:g36
és vellük télleg könyeb mert a Banditák nem ellenségek[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
válasz Renátó101 #22 üzenetére
Én a Duty-val szimpatizáltam a CS-ban és a SoC-ban is. Sajnos teljesen megsemmisíteni nem lehet egyik frakciót sem, pedig elég rendesen törekedtem ennek a kivitelezésére a Freedomal szemben. Remélem az új game-ben orvosolják ezt a hibát.
#21: Bevallom amikor megvettem, engem kifejezetten idegesített, hogy minden magyar volt. Először nem is tudtam mi merre, mert annyira hozzászoktam már az ánglis verzióhoz.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz skeleton91 #20 üzenetére
A masodik alatt ami szol zene, mar attol bekaka....
-
Renátó101
csendes tag
válasz skeleton91 #28 üzenetére
ja hogy a CoP az jelenti! nem tutam! de azé STALKER MIEN LENNE COOP-all
-
skeleton91
tag
Itt van egy a legújabbak közül:
[link]"Mess with the best, die like the rest." Freedom
-
Renátó101
csendes tag
KÖSZI!!! remélem megint lesz ARÉNA
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
válasz skeleton91 #32 üzenetére
Ebben csak egy helyszín lesz? Annyi látszik a pda-n.
Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!
-
Vladi
nagyúr
válasz skeleton91 #35 üzenetére
És tényleg. Ja, olvasnom kéne.
[ Szerkesztve ]
Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!
-
Tripower
tag
érdekes nagyon érdekes....
de ez mind mind megtalálható kivétel az uj motor az oblivion lost-ban ami soc nak az eggyik modja...... jajaj a olusz pálya részek lemaradtak... sorry
ott is van chimera három fajta emberszabásu zonafattya de a kedvencem a mütököpenyes hernyo volt....
na de mindegy ezt is megveszem és kijátszom ha megjelenik.[ Szerkesztve ]
-
Tripower
tag
válasz skeleton91 #38 üzenetére
Ja ez az a dög! Köszi!
a külsösök amik kint kolbászolnak az orosz sztyeppén azok mindig fekete ruciban vannak, de amikor lekelett menni x18-ba (ha jól emlékszem ha tévedek akkor a földalatti kutato laborra gondolok) ott meg fehér mütököppenybe van.
-
Tripower
tag
válasz skeleton91 #40 üzenetére
biztos azért ragadt meg mert nehéz volt jó szájonverni!
-
Tripower
tag
válasz skeleton91 #42 üzenetére
egyébként nem untad meg ezeket az izgalmas változatos küldiket?
öld meg a malacot,nyomd ki egy bandita szemét ,hozz egy ocska kismegymagköpködöt de a legkissebbet és fasza legyen különben nem kell.... hozz hat sörétet csira stb.... tisztára mint egy gyogyos.... egyetlen érdekes dolog volt az egész játékban (az ilyen jellegü küldikre gondolok) szerezz egy gitárt... ez érdekes ,ezt a vonalat mért nem lehet erösiteni az újjab részekben? -
Tripower
tag
válasz skeleton91 #44 üzenetére
az ugy még okés is de a tank géppityu nekem nem müködött érdekes modon.
ezek az érdekesebb küldik....
lehet zakkant vagyok de azon sokat dillemáztam hol vannak a pékek?mert hogy kenyér az van mint szodás a lovát.
igazábol olyasmire gondoltam hogy mi lenne ha egy sotartóért kéne lenyomni 5-6 snorkot....igaz kicsit meredek azt aláirom de realisztikusabb mert talán ezek a hétköznapi dolgok hiányoznak a zonábol, csak a fegyo vodka meg a skulo körül forog a zona.modokkal probálkoztál? -
skeleton91
tag
Az hogy lehet nálam mükszik csak elég nehéz egy dög. A sótartós dologban igazad van a pékesre meg nem is gondoltam, de mi lenne ha három zsák lisztért vagy egy láda élesztőéért kellene legyakni az ellent.
Csak a shoc-nál a ol.2.2-őt és a priboi storyt 1.1-et de ez nagy szar volt senkinek sem ajánlom, inkább menjetek el moziba vagy akármi.[ Szerkesztve ]
"Mess with the best, die like the rest." Freedom
-
Tripower
tag
válasz skeleton91 #46 üzenetére
nekem nem ment valamiért volt löszer is elövetted felhuztad kattant egyet hogy üres és már elö is vette a másodlagos csuzlit nekem is meg öcsinek is.
az ol az jó volt!
meg letoltuk a CS Basix Monstrosity mod az is érdekes csak több a dög meg van egy két más fajta állatka izlom meg zombi amit 2szer felkell.
na látod az élesztö az tetszik például nem is rossz talállsz egy péket és hajrá! tök jó!
vagy össze tákolni egy viztisztitot mert nem ihatunk mindig vodkát (de lehet láma vagyok és a zona igazábol egy kocsma vagy mindenki alkesz kozák vodka függö)
vagy ha ragozhatom löjünk malackát és cipeljük be az egyyik bázisra a henteseknek akik nyomják a szalámit na jó lehet ez már beteges....
(honna volt füvük a cs -ben a szabisoknak ???!!!!!!......) -
Vladi
nagyúr
Figyelitek a híreket a CoP oldalán. Durvák.
Új fegyó: eliminator, vagyis semlegesítő.Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB DDR4 1TB NVMe gar
- ESR Rebound Hybrid fekete tok iPad Mini 6-hoz
- Apple Watch Ultra / Ultra 2 kiegészítők (kijelző védő + szíjak)
- Apple Magic Mouse 2 (A1657) + tok
- Nintendo Switch OLED 18.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.7.1, 3 hó garanciával!!
- PNY GeForce RTX 4090 24GB XLR8 GAMING VERTO OC 1-2 DARAB ELÉRHETŐ CSAK!!!
- HP DL360 G9: 2x Intel Xeon E5-2680 v4 (28/56mag) 128GB - 768GB DDR4 SM RAM, 8x SFF, P440 2GB, ÁFÁs
- Sony PS3 Dualshock 3 dupla töltőállomás
- HP DL380 G9: 2x Intel Xeon E5-2683 v4 (32/64mag) 128GB - 768GB DDR4 SM RAM, 8x SFF, P440 2GB, ÁFÁs
- HP DL360 G9: 2x Intel Xeon E5-2680 v3, 24/48mag, 64GB - 768GB DDR4 ECC, 8x SFF, P440 2GB, ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen