Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz aelod #163854 üzenetére

    HIITnel pont az a lenyeg, hogy egesz testes edzest lehet csinalni kizarolag sajat testsullyal. egy jogaszonyeg mondjuk nem art feluleshez, de kb annyi. tekerj bele ebbe. kulon elony, hogy altalaban ha ertelmesebb videot nez az ember akkor mondjak a szinteket is, pl fekvenyomas, fekvenyomas terden vagy fekvenyomas vallerintessel. en egyebkent nem ezt csinalom, de amit csinalok az a sajat edzotermemnel az online edzesek resze. hasonlo, bar kicsit undoritobb, pl jumping jacks helyett jumping start is felajanl.

    tehat igazabol annyira nem ertem, hogy miert kell szekekkel meg vasrudakkal szorakozni felhuzni, ha pl ott a burpee, a plank es a fekvenyomas variansok. ha meg valakinek nagyon kell, vannak varialhato sulyu sulyzok amikhez lehet plusz sulyt venni, nekem is itthon kb 3 es 20kg kozott lehet oket allitani. 20kg meg jellemzoen azert eleg, aztan ilyenkor vissza lehet nezni a 20-30 evvel ezelotti gyakorlatokat, hogy akkoriban ki mivel ment dumbbellekkel.

    nekem mondjuk van itthon sulyzo, steppad, gumiszalag meg jogaszonyeg, azzal is eleg sokra lehet menni. nem tokeletes es rajtam mar igy harom het home office is kezd latszani, de a semminel sokkal tobb. aztan remelem itt eszakon is lassan legalabb 10 fok lesz, napi 5KM futas fel ora hittel, negyed ora sulyzos edzessel es negyed ora streccsel mar kb a szokasos adagom lesz.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák