Új hozzászólás Aktív témák

  • Speeedfire

    nagyúr

    válasz tibcsi0407 #163441 üzenetére

    Azért nem teljesen. Az Előd féle táblázat folytatása. Bár ez a májból felszabaduló ch elég durva, hogy csak akkor jelenik meg.
    Viszont ezek a diák sem írnak izom bontást. [link]
    Ez a hosszú táv vs rövid táv dolgot ne is hozd fel kérlek. Tökre máshogy edzenek.
    Ahogy kivettem oxigénhiányos állapot kell, hogy az izom épülni tudjon.

    De tényleg, mutasson már valaki egy tudományos cikket, hogy a kardiótól leesik az izom. Mert még mindig nem találtam.

    "A fehérjék, illetve a fehérjék emésztéséből származó aminosavak a szervezet építőkövei. Az aminosavak nélkülözhetetlenek a szervezet számára alapvető szükségletű életfunkciókhoz szükséges molekulák felépítéséhez. Ilyen működések az enzimműködés, szállítási folyamatok a vérkeringésben és a sejthártyán keresztül, véralvadás, izomkontrakció, hormonműködés, stb. Azok az aminosavak, melyek nélkülözhetetlenek a szervezet számára, de a szervezet nem képes előállítani, ún. esszenciális aminosavak. Legjobb fehérjeforrásaink: tojás, hal, szárnyas, marha hús, tehéntej, rizs, stb. Az optimális fehérjebevitel tehát nem csak mennyiségi, hanem minőségi kérdés is. A mennyiségi fehérjebevitel azt jelenti, hogy ellentétben a szénhidrátokkal és zsírokkal, a fehérjék nem raktározódnak a szervezetben."

    "A szervezet csak szélsőségesnek mondható körülmények között, egyéb energiaforrás hiányában kezdi el felélni a fehérjét, mint pl. nagyon hosszan tartó izomműködés (maratoni futás, iron man, stb.) vagy tartós éhezés, betegség esetén."

    [link]

    [ Szerkesztve ]

    Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com

Új hozzászólás Aktív témák