Új hozzászólás Aktív témák

  • vaakuum

    addikt

    Help pls!

    Nagyon hajlamos vagyok az izomlázra, de ezt mindig is tudtam. Viszont az utóbbi 5-6 évben néha (1-2-3 havonta) bekövetkezik a vádlimban olyan fájdalom, ami nem hasonlít a szokásos izomláz szerű fájdalomhoz. Ami érdekes, hogy általában mindig csak az egyik lábamon (most éppen a jobb vádlimban érzem), néha volt olyan, hogy az egyiken kezdett elmúlni, a másikon meg megjelent. Nem tipikus nagysúlyos kondiedzést csinálok, inkább vegyeseket, köredzés jelleggel, illetve küzdősportot, a mennyiség is változó, nem az az igazi szisztematikus. Gondolnék a túledzésre, mert most mell-kar területen és a gerincem mentén rendes izomlázam van, a vádlimban viszont egy behatárolhatatlan tompa fájdalom van jelen folyamatosan, függetlenül attól, hogy esetleg fölpolcolom, vagy sétálok vele. Nincs bekeményedve a vádlim, a trombózis volt az első gyanú, de ez tuti nem az. Sajnos háziorvos a minek mozog annyit mentalitást képviseli, meg nincs is nagyon otthon a sport és mozgásszervi témában, úgyhogy tőle sokra nem számíthatok. Gondolhatok arra, hogy elmenjek valami specifikus vizsgálatra, de mire oda időpontot kapok, addigra ez úgyis elmúlik. Tippem szerint a kalcium-magnézium vagy a nátrium-kálium egyensúly lehet a bűnös, de nem bírom kitapasztalni. Most a béresnek a magnézium+b6 kombó tabiját fogom feltolni, hogy kiderüljön, mennyire használ, de érdekelne, hogy más tapasztalt-e már hasonlót? Vagy sima idegrendszeri kimerülés miatt is lehet? Esetleg a tejsav felhalmozódás valamiért a vádliban jelez be így?

    Néha van némi akaratlan izomrángás is valamelyik végtagon 1-2 napig- általában mindig csak egy izomra jellemző az is - de most az sincs, csak a tompa fájdalom.)

    [ Szerkesztve ]

    "Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

Új hozzászólás Aktív témák