Új hozzászólás Aktív témák

  • carl18

    addikt

    Üdv :) Na én is kb 3 hete Június 27-én elkezdtem edzeni :) Első héten nem nyomtam annyira keményen csak bemelegítettem :) 2 hete meg kicsit komolyabbra vettem a dolgot :) 72 kg voltam mikor elkezdtem.
    45 kg-val nyomtam fekpadon 4X10-et most tartok 60 kg-nál... Súlyba is felszedtem +4 kg-ot 76 kg lettem :DDD

    + a héten elkezdtem még futni is, meg néha csapatok sajást testsúlyos gyakorlatokat és szoktam zsákolni és heti egyszer-kétszer. + a Kerékpározást is csapatom néha.

    Sajnos igazat megvallva a hátam van a legjobban lemaradva, nem potyára kellet vele meg vele kétszer a reumatologiát. A hátazásnál szinte kezdő vagyok ott még meg kell tanulnom a helyes kivitelezést. Most ott csak 25 kg-val csinálom szabályosat de ott tényleg szabályos és tényleg működik.

    De kajak ez a kondizás nagyon jó, mikor jártam füredre kezelésre a hátammal azt mondta az orvos hogy szinte nincs hátizmom és munka közbe azért fáj a derekam mert minden terhet az vesz át. + Nem tudtam teljesen felfele kinyújtani a kezem se.

    A 3 hét alatt a hát és derékfájásom elég nagy mértékben csökkent és az erőnlétem és elég durván megugrott.
    Igaz ezen a héten csináltam pár extra edzést, volt benne erőemelő és bruce lee alkar edzése is.

    Minden esetre nem gondoltam hogy a kondizás ilyen mértékben tudja helyre hozni a testet ha helyesen csinálják :)

    Bár egyetlen dolog ami zavart hogy olyanok akik sokkal régebb óta járnak le kicsit lenéznek mert nem olyan nagy súlyokkal kezdtem az első héten mint másik. :DDD

    Kezdőnek mit ajánlotok? :) Ilyen tartás javító gyakorlatokat akarok még beiktatni sajnos ha sokat állok munka közbe nagyon megfájdult hátul az izomzaton a lapockánál. Szeretném teljesen helyre hozni a tartásom és a gerincem.

    Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

Új hozzászólás Aktív témák