Új hozzászólás Aktív témák

  • aelod

    veterán

    válasz dybo #132435 üzenetére

    +1
    Én sem komáltam a Pistit korábban de most a film után kimondta azt amit mindenki tudott de nem volt sosem feszegetve ilyen nyilvánosan a téma. Őszintén beszél a dolgokról és arról, hogy neki sosem volt a háta mögött egy tápkieg szponzor akit úgymond tolnia reklámoznia kellett volna. Vagy az, hogy a szponzor megmondta, hogy ezt nyomassad öcsém mert mi ezért fizetünk neked.
    Nem azt mondta, hogy kokszolj. Sőt ilyen téren inkább lebeszél mindenkit a doppingról, hanem azt ha profi sportoló akarsz lenni akkor esélyed nincs a dopping nélkül labdába rúgni. Továbbá azt is, hogy lehet ésszel is csinálni nem úgy mint egyesek.
    A fitnessz ipar ha úgy tetszik abból áll, hogy gyártók termékeit vedd meg mer az a jó. És eladják nekeda fehérjéjüket meg a tömegnövelőjüket drágáért egy ismert sportoló fényképével. Senki nem mondta, hogy a jumbotol lett akkora a Rhoden de a két dolog párosítása egy laikusnál azt eredményezi, hogy biztos ez is azt eszi nekem is ezt kell ha ki akarom b*szni magam az izmos strandra. Jobb esetben rájön erre rosszabb esetben még több pénzt költ kiegekre és látja, hogy bejön a terembe egy full kezdő és 3 hónap múlva 4x akkora mint delikvensünk. Mit csinál ilyenkor? Vagy abbahagyja az egészet mert nem kifizetődő számára és csömöre lesz tőle vagy ő is a doppinghoz nyúl. Aztán a következő is és így megy ez körbe szépen. Amíg nem jutunk el oda ahol most tartunk, hogy minden takony a párizsis zsömle mellé amit anyu csomagol neki a suliba, edzés után az öltözőben arról kuruttyul, hogy mit kéne szúrni, hogy jó legyen...

    (#132436) whitezo88

    Kökényt még annyira sem tartom ezek után mint a Jenőt...

    [ Szerkesztve ]

    "It's simple, if it jiggles, it's fat."

Új hozzászólás Aktív témák